Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@Azeretereza @Patricia89 Už jsem to tu psala, na RL není nic zvláštního, je vydaný 4 dny po mém datu narození, což souhlasilo i na matrice. A taky, že těhotná určitě byla, dohledala jsem její dávnou kamarádku, se kterou chodila i do poradny, ona rodila po matce a od té doby se s ní matka přestala stýkat a přerušila veškeré kontakty
Nedokážu si představit, že se budu hrabat v jejich věcech, dávno tam nebydlím, ani je nijak zvlášť nenavštěvujuPočkám si na výsledky a podle toho se rozhodnu.
To chapu. Mozna uz to tu taky padlo, ale tu jeji kamaradku jsi nekontaktovala? Ta ti nic nerekla, proc prerusily styky a tak?
@Anonymní píše:
Taky jsem zmatená, matka těhotná byla, to mi potvrdilo nezávisle víc lidí, že by to jenom hrála, to se mi nezdá, protože s jednou bývalou kamarádkou chodila dokonce k doktorovi, ale po porodu s ní moje matka přerušila veškerý kontakt, to mi je hodně podezřelé a divné
Viz příspěvek tady ![]()
@Anonymní píše:
Za ní jsem byla, řekla mi toho fakt hodně, že se s ní nesmí stýkat, to je dedukce někoho tady. Prý s ní přerušila kontakt moje matka, bydlely spolu na intru a byly kamarádky, po porodu mě se jí moje matka vyhýbala, vymlouvala se, že nemá čas, když se za ní chtěla stavit, tak se to matce nehodilo, tak to potom vzdala
Mně do sebe teď zapadly úplně jiný souvislosti, které podporují tu matčinu teorii, že mi to nedošlo dřív
Viz tady, řekla mi toho hodně, ještě že je facebook, díky němu se mi ji podařilo najít ![]()
Holky, a co by na to řekl třeba gynekolog? Nemohl by někdo z praxe aspoň obecně říct, jestli se dá k takovým zaznamům dostat?
@LadySi píše:
Holky, a co by na to řekl třeba gynekolog? Nemohl by někdo z praxe aspoň obecně říct, jestli se dá k takovým zaznamům dostat?
Myslím, že nesmí nic říct, jde o lékařské tajemství.
Chápu lékařské tajemství, ale přes soud by to šlo až na popud vyšetřování policie, ne?
@Anonymní píše:
Ani nevím, jestli se chci jenom vypovídat, nebo hledám nějakou radu, nebo někoho s podobnou zkušenostíÚplnou náhodou jsem zjistila krevní skupinu mého otce, matčinu znám a tudíž je jasné, že on není tím biologickým. Jsem úplně zmatená, nevím, jestli jsem kukačka, nebo adoptovaná, nebo mě snad vyměnili v porodnici. Prohledala jsem celý internet, jestli nejsem nějaká výjimka z výjimek a bylo by možné, aby byli oba moji rodiče, ale nenašla jsem vůbec nic.
Nevím, jestli jít za matkou a zeptat se jí, pak mě ale napadlo, že mě třeba vyměnili v porodnici a ona nic netuší, nebo udělat bez jejich vědomí genetický testy, fakt nevímZachovejte anonym, je to velmi citlivé, nikdo to ještě nevím ani manžel
A chceš to opravdu vědět? Kamarád nedávno zjistil to stejné (je mu čtyřicet) - tatínek 0, on AB, rozhodl se to nechat plavat, protože to vlastně nic nezmění na současnosti.
No, je to síla, pokud by zakladatelka nepřišla na „pravdu“ tak žít takhle a nemoci se dozvědět více musí být velmi náročné, budu jí držet opravdu palce, at se to nějak posune ve vývoji dále. ![]()
@Bebuše píše:
A chceš to opravdu vědět? Kamarád nedávno zjistil to stejné (je mu čtyřicet) - tatínek 0, on AB, rozhodl se to nechat plavat, protože to vlastně nic nezmění na současnosti.
Nevím, jestli bych to dokázala neřešit. ![]()
@Bebuše píše:
no kdybys četla celou diskusi, tak bys pochopila víc
a zakladatelka už odeslala biol. materiál na testy, takže ano, chce to vědět, že někdo není dítě svého otce je docela běžné
, ale když není ani dítě své matky, to už divné je, a když je ve hře záměna mrtvého dítěte za živé, tak to už bych teda sakra chtěla vědět, jak to teda je
@Saatine píše:
Fajn tak to je dobrý tip zajít se juknout do vlastní karty, ale třeba já tam nic o rodičích myslím nemám, je to už dlouho co jsem si ji projížděla
Každopádně zakladatelka ví, že máma těhotná byla, jen neví proč není její a to tam nebude :/
Ona neví, jestli není její matka. To jí tvrdí matka, ale důkaz k tomu zatím není. Ze své zdravotní karty nic zvláštního ale nezjistí. A pokud by byla třeba adoptovaná, nebude tam jen uvedený záznam o rodičích, aby tato informace nebyla zneužitelná někým cizím, kdo by se k té dokumentaci dostal. To mi říkali známí, kteří mají adoptované děti.
V případě adopce lze biologické rodiče zjistit z matriky, oni je nevymazou, jen preskrtnou. A tam už zakladatelka údajně byla. Píšu údajně, protože se mi cely příběh nezdá a považuji ho za s největší pravděpodobnosti vymyšlený.. Někdo zkouší psát roman, no
ale je to napínavé, to zas jo ![]()
@Sára 1 já to pak dočetla, nechala bych to být, protože bych se bála důsledků. Ale chápu, že to chce vědět a že je to záhada ![]()
@Bebuše Tak když s rodiči stejně dobré vztahy nemá, tak bych se žádných důsledků nebála.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Azeretereza @Patricia89 Už jsem to tu psala, na RL není nic zvláštního, je vydaný 4 dny po mém datu narození, což souhlasilo i na matrice. A taky, že těhotná určitě byla, dohledala jsem její dávnou kamarádku, se kterou chodila i do poradny, ona rodila po matce a od té doby se s ní matka přestala stýkat a přerušila veškeré kontakty
Počkám si na výsledky a podle toho se rozhodnu.
Nedokážu si představit, že se budu hrabat v jejich věcech, dávno tam nebydlím, ani je nijak zvlášť nenavštěvuju