Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
9.5.17 23:30

@Azeretereza @Patricia89 Už jsem to tu psala, na RL není nic zvláštního, je vydaný 4 dny po mém datu narození, což souhlasilo i na matrice. A taky, že těhotná určitě byla, dohledala jsem její dávnou kamarádku, se kterou chodila i do poradny, ona rodila po matce a od té doby se s ní matka přestala stýkat a přerušila veškeré kontakty :think:
Nedokážu si představit, že se budu hrabat v jejich věcech, dávno tam nebydlím, ani je nijak zvlášť nenavštěvuju :nevim: Počkám si na výsledky a podle toho se rozhodnu.

• Upravit
7188
9.5.17 23:33
@Anonymní píše:
@Azeretereza @Patricia89 Už jsem to tu psala, na RL není nic zvláštního, je vydaný 4 dny po mém datu narození, což souhlasilo i na matrice. A taky, že těhotná určitě byla, dohledala jsem její dávnou kamarádku, se kterou chodila i do poradny, ona rodila po matce a od té doby se s ní matka přestala stýkat a přerušila veškeré kontakty :think:
Nedokážu si představit, že se budu hrabat v jejich věcech, dávno tam nebydlím, ani je nijak zvlášť nenavštěvuju :nevim: Počkám si na výsledky a podle toho se rozhodnu.

To chapu. Mozna uz to tu taky padlo, ale tu jeji kamaradku jsi nekontaktovala? Ta ti nic nerekla, proc prerusily styky a tak?

• načítám...
Anonymní
9.5.17 23:34
@Anonymní píše:
Taky jsem zmatená, matka těhotná byla, to mi potvrdilo nezávisle víc lidí, že by to jenom hrála, to se mi nezdá, protože s jednou bývalou kamarádkou chodila dokonce k doktorovi, ale po porodu s ní moje matka přerušila veškerý kontakt, to mi je hodně podezřelé a divné :think:

Viz příspěvek tady ;)

• Upravit
Anonymní
9.5.17 23:37
@Azeretereza
@Anonymní píše:
Za ní jsem byla, řekla mi toho fakt hodně, že se s ní nesmí stýkat, to je dedukce někoho tady. Prý s ní přerušila kontakt moje matka, bydlely spolu na intru a byly kamarádky, po porodu mě se jí moje matka vyhýbala, vymlouvala se, že nemá čas, když se za ní chtěla stavit, tak se to matce nehodilo, tak to potom vzdala :nevim:
Mně do sebe teď zapadly úplně jiný souvislosti, které podporují tu matčinu teorii, že mi to nedošlo dřív :zed:

Viz tady, řekla mi toho hodně, ještě že je facebook, díky němu se mi ji podařilo najít :hug:

• Upravit
7989
9.5.17 23:44

Holky, a co by na to řekl třeba gynekolog? Nemohl by někdo z praxe aspoň obecně říct, jestli se dá k takovým zaznamům dostat?

• načítám...
24002
9.5.17 23:47
@LadySi píše:
Holky, a co by na to řekl třeba gynekolog? Nemohl by někdo z praxe aspoň obecně říct, jestli se dá k takovým zaznamům dostat?

Myslím, že nesmí nic říct, jde o lékařské tajemství.

• načítám...
7989
9.5.17 23:51

Chápu lékařské tajemství, ale přes soud by to šlo až na popud vyšetřování policie, ne?

• načítám...
8056
10.5.17 00:02
@Anonymní píše:
Ani nevím, jestli se chci jenom vypovídat, nebo hledám nějakou radu, nebo někoho s podobnou zkušeností :nevim: Úplnou náhodou jsem zjistila krevní skupinu mého otce, matčinu znám a tudíž je jasné, že on není tím biologickým. Jsem úplně zmatená, nevím, jestli jsem kukačka, nebo adoptovaná, nebo mě snad vyměnili v porodnici. Prohledala jsem celý internet, jestli nejsem nějaká výjimka z výjimek a bylo by možné, aby byli oba moji rodiče, ale nenašla jsem vůbec nic.
Nevím, jestli jít za matkou a zeptat se jí, pak mě ale napadlo, že mě třeba vyměnili v porodnici a ona nic netuší, nebo udělat bez jejich vědomí genetický testy, fakt nevím :nevim: Zachovejte anonym, je to velmi citlivé, nikdo to ještě nevím ani manžel :?

A chceš to opravdu vědět? Kamarád nedávno zjistil to stejné (je mu čtyřicet) - tatínek 0, on AB, rozhodl se to nechat plavat, protože to vlastně nic nezmění na současnosti.

• načítám...
7989
10.5.17 00:02

No, je to síla, pokud by zakladatelka nepřišla na „pravdu“ tak žít takhle a nemoci se dozvědět více musí být velmi náročné, budu jí držet opravdu palce, at se to nějak posune ve vývoji dále. :think:

• načítám...
15504
10.5.17 07:23
@Bebuše píše:
A chceš to opravdu vědět? Kamarád nedávno zjistil to stejné (je mu čtyřicet) - tatínek 0, on AB, rozhodl se to nechat plavat, protože to vlastně nic nezmění na současnosti.

Nevím, jestli bych to dokázala neřešit. :nevim:

• načítám...
78493
10.5.17 07:33
@Bebuše píše:

no kdybys četla celou diskusi, tak bys pochopila víc
a zakladatelka už odeslala biol. materiál na testy, takže ano, chce to vědět, že někdo není dítě svého otce je docela běžné :), ale když není ani dítě své matky, to už divné je, a když je ve hře záměna mrtvého dítěte za živé, tak to už bych teda sakra chtěla vědět, jak to teda je

• načítám...
6661
10.5.17 09:21
@Saatine píše:
Fajn tak to je dobrý tip zajít se juknout do vlastní karty, ale třeba já tam nic o rodičích myslím nemám, je to už dlouho co jsem si ji projížděla :)
Každopádně zakladatelka ví, že máma těhotná byla, jen neví proč není její a to tam nebude :/

Ona neví, jestli není její matka. To jí tvrdí matka, ale důkaz k tomu zatím není. Ze své zdravotní karty nic zvláštního ale nezjistí. A pokud by byla třeba adoptovaná, nebude tam jen uvedený záznam o rodičích, aby tato informace nebyla zneužitelná někým cizím, kdo by se k té dokumentaci dostal. To mi říkali známí, kteří mají adoptované děti.

• načítám...
45747
10.5.17 09:37

V případě adopce lze biologické rodiče zjistit z matriky, oni je nevymazou, jen preskrtnou. A tam už zakladatelka údajně byla. Píšu údajně, protože se mi cely příběh nezdá a považuji ho za s největší pravděpodobnosti vymyšlený.. Někdo zkouší psát roman, no ;) ale je to napínavé, to zas jo :D

• načítám...
8056
10.5.17 09:39

@Sára 1 já to pak dočetla, nechala bych to být, protože bych se bála důsledků. Ale chápu, že to chce vědět a že je to záhada ;)

• načítám...
5502
10.5.17 10:32

@Bebuše Tak když s rodiči stejně dobré vztahy nemá, tak bych se žádných důsledků nebála.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová