Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2345
2.5.17 08:26

Zakladatelko, ty teorie tady, to je fakt síla :( osobně bych ti snad nejvíc přála být „kukačka“, to je snad z té vší hrůzy nejpřijatelnější. :(( Je to dost možné, třeba to byl úlet a byla si samozřejmě neplánovaně, ale přece by nešla na potrat, když by si tvůj táta myslel, že otěhotněla matka s ním.. Pak mohla mít matka neustále výčitky, proto se k tobě hezky nechovala..

• načítám...
20777
2.5.17 09:00

Tady jen k tomu nahlížení do matrik:

http://www.mvcr.cz/…-listin.aspx

A jinak - třeba to dítě nezemřelo, třeba se narodilo postižené a vyměnili ho za zdravé… Ono se stát mohlo opravdu cokoliv, podle toho, co tu zakladatelka píše.

• načítám...
Anonymní
4.5.17 11:35

Tady zakladatelka. Na matrice jsem se nic nedozvěděla, ukázali mi tam mě a víc nic, ostatní překryli, abych nic neviděla :nevim: Rozhodla jsem se nechat udělat test nám třem. Sliny od otce získám jednoduše, na etiku už kašlu a od matky to je prý nejlepší ze žvýkačky nebo z nedopalku a je ještě možnost dost nechutná, vystihnout, když i třeba venku odplivne a nabrat to, což je nejlepší, tak nějakou možnost využiju a půjdu do toho takhle. Podle výsledků se rozhodnu dál, ale na policii jít nehodlám, to opravdu ne.

• Upravit
Anonymní
4.5.17 11:37
@pst007 píše:
Záměna je spíš blbost. Pravděpodobnější bude buď znásilnění nebo přijetí dítěte od příbuzných, kteří měli třeba nehodu, problémy… nemáš zakladatelko třeba mladší tetu která by otěhotněla v patnácti? Nebo nezemřel někdo mladý z příbuzenstva, že bys byla dítě po něm?

Už jsem tu vysvětlovala, že od příbuzného těžko.

• Upravit
4220
4.5.17 11:42

Zakladatelko, držím ti palce. A souhlasím s tebou, v tomto případě bych na etiku při odebírání vzorků kašlala. Jsem zvědavá, jak dopadnou výsledky, napiš pak prosím.
Hodně síly! :kytka: :hug:

• načítám...
Anonymní
4.5.17 11:42
@orchidea2016 píše:
Přečetla jsem celou diskuzi. Napadla mě možnost, která tu, myslím nebyla zmíněna. Zakladatelko, nemohla být Tvoje maminka znásilněna…?
O tomhle by se fakt těžko mluvilo, je věřící, proto např. zavrhla interupci. Vysvětlovalo by to její chlad, vůči Tobě… Ale verze s krádeží miminka? :nevim: Těžko uvěřitelné…

Ono znásilnění tady zmiňovalo už více uživatelek, jenže to nezjistím, kdyby to bylo takhle, mohla si vymyslet tu nevěru a né takovou konspiraci o výměně :roll:

• Upravit
Anonymní
4.5.17 11:45
@arada píše:
@nostress S tou výměnou dítěte se mi to opravdu nezdá. Musela by to být sakra náhoda, aby zemřelé dítě hned neodvezli. Žádná sestra by si to na triko nevzala.Za nás byly děti a matky očíslovány a ještě doma nebyla ta čísla smytá.

Nikde jsem nepsala, že ta dejme tomu známá byla sestra. Tohle nechci víc rozvádět, abych neprozradila víc, než sama chci.

• Upravit
Anonymní
4.5.17 11:50
@Macice13 píše:
Zakladatelko, ty teorie tady, to je fakt síla :( osobně bych ti snad nejvíc přála být „kukačka“, to je snad z té vší hrůzy nejpřijatelnější. :(( Je to dost možné, třeba to byl úlet a byla si samozřejmě neplánovaně, ale přece by nešla na potrat, když by si tvůj táta myslel, že otěhotněla matka s ním.. Pak mohla mít matka neustále výčitky, proto se k tobě hezky nechovala..

Asi to bude znít divně, ale taky bych chtěla být jen kukačka, děsí mě představa, že moji biorodiče mě nikdy nepoznali a já je :(

• Upravit
1120
4.5.17 11:52
@Anonymní píše:
Asi to bude znít divně, ale taky bych chtěla být jen kukačka, děsí mě představa, že moji biorodiče mě nikdy nepoznali a já je :(

jestli se prokáže, že ta konspirace s výměnou může být pravdivá-hledala by si je?

• načítám...
54
4.5.17 11:57

Zakladatelko, moc ti drzim palce :). Jsi statecna a zaslouzis si co nejmin bolavy vysledek. Dej nam pak, prosim, vedet ;).

• načítám...
Anonymní
4.5.17 11:57
@ilonka12 píše:
jestli se prokáže, že ta konspirace s výměnou může být pravdivá-hledala by si je?

Vůbec nevím, asi bych si to potřebovala promyslet, všechno zvážit, jsem už taková, nejednám moc impulzivně :nevim:

• Upravit
15512
4.5.17 12:11
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka. Na matrice jsem se nic nedozvěděla, ukázali mi tam mě a víc nic, ostatní překryli, abych nic neviděla :nevim: Rozhodla jsem se nechat udělat test nám třem. Sliny od otce získám jednoduše, na etiku už kašlu a od matky to je prý nejlepší ze žvýkačky nebo z nedopalku a je ještě možnost dost nechutná, vystihnout, když i třeba venku odplivne a nabrat to, což je nejlepší, tak nějakou možnost využiju a půjdu do toho takhle. Podle výsledků se rozhodnu dál, ale na policii jít nehodlám, to opravdu ne.

Taky bych to chtěla vědět. Budu držet palce, ať to dopadne co nejlépe. :hug:

• načítám...
6532
5.5.17 11:05

Zakladatelko, jak to bylo myšleno s výměnou miminek? Že „známá“ porodila, ale dítě mít nechtěla, tak si vzala mrtvé a „darovala“ živé? Nebo bylo dítě vyměněno bez jejího vědomí? Já jsem to asi úplně přesně nepochopila.

Přeji pevné nervy. A taky, ať se dostaneš k pravdě. Bylo mi tě líto, když jsi popisovala vztah s matkou a že jsi byla odstrkované dítě… Co na to manžel? Drží tě?

• načítám...
79164
5.5.17 12:19

@MeloryNox nejsem zakladatelka, ale bylo to tady, porodila maminka zakladatelky, šla se podívat se známou- sestrou - to nebylo specifikováno, na miminko, mimina v té době byly odděleně od matek, zjistila, že její miminko nežije, tak vzaly jiné miminko a vyměnily a to miminko je zakladatelka - tak jí tento příběh řekla matka až nyní, co zakladatelka zjistila dle krevní skupiny, že nemůže být dítětem svých rodičů

• načítám...
43039
5.5.17 13:51

Jsem nesmirne zvedava na vysledek i dalsi vyvoj. taky bych udelala ten test.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová