Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
21.1.16 11:35

No koukám, ze fakt ja nic nevím. mam se co ucit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
21.1.16 11:43
@zolik18 píše:
No koukám, ze fakt ja nic nevím. mam se co ucit :).
:mrgreen: :mrgreen: nevěš hlavu, to jsou léta praxe kolem psů ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.1.16 13:39

O průjmu u přezubování taky nic nevím..,ale holky co už máte velké pejsky chtěla jsem se zeptat tento týden chodím domů z noční, megí je doma asi 45 minut sama než dojdu (venčí ji ráno přítel) když přijdu vítá mě stylem, že má zuby venku :? nevím jestli není něco špatně..vypada jak nějákej zabiják :) ale celou mě olíže a všechno v pohodě, nevím jestli se směje nebo co to je.. :) jo a ted měla 7měsíců připadámí, žemá moc velké tělo na to jaké má nohy packy a čumák vím, že ještě poroste, aji pár lidí mi říkalo že tež tak jeho borderka vypadala, ale ted se mi zdá že se růst zastavil připomíná mi takové liliputí štěně nemáte nějáké fotky jak vypadali když postupně rostli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.1.16 14:27

@megoska na me ceni zuby, když po ni třeba chci pusu a ona je zaneprázdněna necim jiným..a ja na tom trvám, tak vyceni zuby ale pusu dostanu :).fotky by me taky zajimali. pošlu az prijdu z práce. Amy je půl roku, tak bych taky porovnala.Me zas přijde ze ma krátký nohy na svoji postavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
21.1.16 15:33
@Kissie9 píše:
@hrubik: s průjmem u přezubování zkušenost nemám. :nevim: Rýžovou dietou na 2 dny nic nezkazíš, pokud průjem neustoupí, je to na veta. A kup si tu Probican pastu!!! Když začne průjem, tak mu ji dej 3× denně dle doporučeného dávkování. Měl by se srovnat. Pokud ne, přidej dietu (nebo můžeš najednou, neublížíš mu tím). Déle trvající průjem je na veterináře.

Jj, pastu mám napsanou, jakmile budu brát od veta odčervovací tablety, hned si o ni také řeknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
21.1.16 15:35
@megoska píše:
O průjmu u přezubování taky nic nevím..,ale holky co už máte velké pejsky chtěla jsem se zeptat tento týden chodím domů z noční, megí je doma asi 45 minut sama než dojdu (venčí ji ráno přítel) když přijdu vítá mě stylem, že má zuby venku :? nevím jestli není něco špatně..vypada jak nějákej zabiják :) ale celou mě olíže a všechno v pohodě, nevím jestli se směje nebo co to je.. :) jo a ted měla 7měsíců připadámí, žemá moc velké tělo na to jaké má nohy packy a čumák vím, že ještě poroste, aji pár lidí mi říkalo že tež tak jeho borderka vypadala, ale ted se mi zdá že se růst zastavil připomíná mi takové liliputí štěně nemáte nějáké fotky jak vypadali když postupně rostli??

Hele třeba Baltova máma se fakt umí na povel smát :mrgreen: Tak je možný, že se na tebe Meggi prostě směje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
21.1.16 16:53

@megoska: mě se ten mladší takhle smál. Vem si, jaké emoce u nás vyvolávají úsměv - vesměs kladné např. i vůči psovi. No a my u úsměvu ukazujeme zuby. Snaží se nás napodobit, když si myslí, že se cítí jako my, když se usmíváme…jenže jak mají jinou tlamu, vypadá to, že cení zuby. Ten můj byl dost rozčarovaný, když na něj lidi reagovali jinak, než očekával, když se na ně smál, tak to přestal dělat. :?
Moje maminka měl kdysi fenku křížence knírače a ta se na nás také smála…chvíli nám trvalo, než jsme to rozkodovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
21.1.16 18:58

@Kissie9 Tak Probican pasta objednaná. Zjistila jsem, že ji nemusím shánět jen u veta, ale dá se koupit volně i na netu, takže bude za chvilku doma. Díky za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.1.16 19:18

@megoska posílám foto, Amy bude za čtrnáct dní sedm měsíců, takže jen pro porovnání…ve stoje jsem ji musela fotit při jídle, jinak při focení si hned sedne a pozuje, modelka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
21.1.16 19:41

@zolik18: typický bordeří kukuč :srdce: Ty jsi vlastně psala, že Amy je bez PP, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.1.16 20:08

@Kissie9 ano je bez..a taky nemá typické zbarvení..převažuje u ni bílá..byla z pěti štěňat a všechny měli zbarvení tak jak to ma byt, ona jediná byla jiná a krcila se v koutě, koukala vystrasene a ja měla hned jasno :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
21.1.16 20:36

Taky přidávám aktuální fotky, z dnešní procházky :) Musím se pochlubit, jak to naše mimino roste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
21.1.16 20:43
@zolik18 píše:
@Kissie9 ano je bez..a taky nemá typické zbarvení..převažuje u ni bílá..byla z pěti štěňat a všechny měli zbarvení tak jak to ma byt, ona jediná byla jiná a krcila se v koutě, koukala vystrasene a ja měla hned jasno :).

Já bych taky zřejmě volila stejně. Ikdyž vím, že takhle člověk vybírat nemá, taky bych ji brala :) Mám sklony brát si to nejvíc zranitelné zvíře. Andulku jsme taky měli tu nejmenší a nejslabší a jaký to byl úžasný ptáček, co s náma žil krásných 11let :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.1.16 21:00

Krásnej Baltik :)..jsou to stejně potvurky chlupatý, který pořád člověk muchla a pusinkuje, aspoň ja to tak mám..někdy mám pocit, ze Amy uz me ma plný zuby :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
22.1.16 09:31

@zolik18
Děkuji za názor :palec: :kytka:

@hrubik
Také děkuji za názor… My jsme měli jorkšíra (velmi uštěkaného, ale jinak zlatíčko!) :mrgreen: Když jsem se stěhovala od našich, chtěla jsem si jí vzít s sebou do nového bytu - vydržela nám tu týden (pokaždé když jsem odešla do práce mohla se uštěkat a sousedi zbláznit…) a prý tu štěkala průběžně celé dopoledne než jsem se vrátila… Ale ona byla prostě povahově uštěkanější (na procházce ňafala na každého koho jsme potkali…) Takže jsem jí musela dát zpět rodičům - a teď mi jde o to (takhle jí bylo kam dát - k lidem se kterými od štěněte vyrůstala stejně jako se mnou…) Ale když si pořídíme štěndo nové…?? Nechtěla bych o něj přijít jestli chápeš…?

Jinak knížku určo pořídím a pročtu… Koukala jsem na dog dancing - zkoušel to tu někdo se svým pejsanem?? ;) Je to úžasný… :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný