Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4284
22.1.16 10:21

@Rozarka264 Dogdancing je naše hlavní aktivita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
22.1.16 10:53

@Icestar
A učili jste se sami nebo jste někam docházeli?? Je to vážně krásný… Takový souznění mezi člověkem a pejsanem… :srdce: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
22.1.16 13:05

@hrubik
Také děkuji za názor… My jsme měli jorkšíra (velmi uštěkaného, ale jinak zlatíčko!) :mrgreen: Když jsem se stěhovala od našich, chtěla jsem si jí vzít s sebou do nového bytu - vydržela nám tu týden (pokaždé když jsem odešla do práce mohla se uštěkat a sousedi zbláznit…) a prý tu štěkala průběžně celé dopoledne než jsem se vrátila… Ale ona byla prostě povahově uštěkanější (na procházce ňafala na každého koho jsme potkali…) Takže jsem jí musela dát zpět rodičům - a teď mi jde o to (takhle jí bylo kam dát - k lidem se kterými od štěněte vyrůstala stejně jako se mnou…) Ale když si pořídíme štěndo nové…?? Nechtěla bych o něj přijít jestli chápeš…?

Jinak knížku určo pořídím a pročtu… Koukala jsem na dog dancing - zkoušel to tu někdo se svým pejsanem?? ;) Je to úžasný… :palec: :dance:

Chápu, že štěkání musí být pro sousedy šílený :roll: Ale jak psaly holky, chce to na samotu postupně zvykat. Jak jsem psala, náš pes sám nebývá, ale určo taky nastanou výjimečné situace, kdy bude muset být sám a mám určitě v plánu s tím nějaké ty moje odchody z domu trénovat, aby se pak z toho, že je najednou sám, nezbláznil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
22.1.16 13:13

@Rozarka264 Jinak dog dancingové prvky jsou vlastně triky, které můžeš s pejskem trénovat doma. My taky po malých krůčcích nějaké ty blbinky trénujeme, aby se Balťas zabavil a naučil něco nového. Jestli vyzkoušíme opravdový dogdancig, kdy se tyto prvky spojují do nějaké sestavy na hudbu, to se teprve uvidí :) Ale já děsně ráda tancuju, takže bych to ráda vyzkoušela :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.1.16 14:09
@hrubik píše:
@Rozarka264 Jinak dog dancingové prvky jsou vlastně triky, které můžeš s pejskem trénovat doma. My taky po malých krůčcích nějaké ty blbinky trénujeme, aby se Balťas zabavil a naučil něco nového. Jestli vyzkoušíme opravdový dogdancig, kdy se tyto prvky spojují do nějaké sestavy na hudbu, to se teprve uvidí :) Ale já děsně ráda tancuju, takže bych to ráda vyzkoušela :dance:

a nějáké stránky na dog dancing?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
22.1.16 17:34

@Rozarka264 Základy jsme postavili ve školce pro štěňátka, pak jsme už pokračovali doma.

@hrubik Pusť si hudbu, vystřídej v rytmu sedni - lehni a už to je dogdancing ;) Pak jen zapracovat, aby to Baltík zvládl i v cizím prostředí a můžete závodit :kytka:

@megoska dogdancingclubcr.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
22.1.16 17:42
@megoska píše:
a nějáké stránky na dog dancing?

Já zatím žádné spešl stránky nemám, spíš jen hledám na youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
22.1.16 17:43
@Icestar píše:
@hrubik Pusť si hudbu, vystřídej v rytmu sedni - lehni a už to je dogdancing ;) Pak jen zapracovat, aby to Baltík zvládl i v cizím prostředí a můžete závodit :kytka:

Super, zkusíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
22.1.16 19:13
@Icestar píše:
@Rozarka264 Základy jsme postavili ve školce pro štěňátka, pak jsme už pokračovali doma.

@hrubik Pusť si hudbu, vystřídej v rytmu sedni - lehni a už to je dogdancing ;) Pak jen zapracovat, aby to Baltík zvládl i v cizím prostředí a můžete závodit :kytka:

@megoska dogdancingclubcr.cz

chůze u nohy o samé :mrgreen: I u pravé ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
22.1.16 21:37
@Kissie9 píše:
chůze u nohy o samé :mrgreen: I u pravé ;-)

Tak chůze u nohy je pro nás zatím vyšší level :mrgreen: Já jsem ráda, když Balto zvládne chvilku zůstaň. Ale učí se chlapec a díky vám holky a vašim radám jsou pro nás návraty z procházky domů mnohem klidnější, protože se naučil krásně čekat, než se vysvleču a pak teprve jdeme něco dělat a nelovím ho v bundě z gauče jako dřív :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
22.1.16 23:47

@hrubik Super, jen tak dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
23.1.16 07:45
@hrubik píše:
Tak chůze u nohy je pro nás zatím vyšší level :mrgreen: Já jsem ráda, když Balto zvládne chvilku zůstaň. Ale učí se chlapec a díky vám holky a vašim radám jsou pro nás návraty z procházky domů mnohem klidnější, protože se naučil krásně čekat, než se vysvleču a pak teprve jdeme něco dělat a nelovím ho v bundě z gauče jako dřív :potlesk:

Paráda, šikovná jsi :palec: I Baltík :mrgreen:

Luci, já chůzi u nohy učila druhého psa spíš jako trik, takže to dělá moc rád a na zkouškách vždycky koukali, jak jde nadšeně. Rockyho jsem to učila „po staru“. Chodil dobře, ale nerad…Mrkni na Silvii Trkamnn, sice z toho už udělala placené DVD, ale na některých jejich free videí to jde chytit…nebo ti to pak napíšu, když by sis nevěděla rady.
Ale v podstatě, když to tomu psovi podáš jako zábavu a ne něco, co MUSÍ, tak se chytne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
23.1.16 08:09
@Kissie9 píše:
Paráda, šikovná jsi :palec: I Baltík :mrgreen:Luci, já chůzi u nohy učila druhého psa spíš jako trik, takže to dělá moc rád a na zkouškách vždycky koukali, jak jde nadšeně. Rockyho jsem to učila „po staru“. Chodil dobře, ale nerad…Mrkni na Silvii Trkamnn, sice z toho už udělala placené DVD, ale na některých jejich free videí to jde chytit…nebo ti to pak napíšu, když by sis nevěděla rady.
Ale v podstatě, když to tomu psovi podáš jako zábavu a ne něco, co MUSÍ, tak se chytne ;)

Mrknu ;) Jinak se chci zeptat, mohla ta Probican pasta přežít noc v autě při mínus 10? Manžel ji tam zapomněl :cert: Jsem ráno myslela že ho zabiju :roll: Zkoušela jsem ji vymáčknout a šlo to, takže nezmrzla. Jen tu teplotu skladování jsme trošku nezvládli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
23.1.16 09:42
@hrubik píše:
Mrknu ;) Jinak se chci zeptat, mohla ta Probican pasta přežít noc v autě při mínus 10? Manžel ji tam zapomněl :cert: Jsem ráno myslela že ho zabiju :roll: Zkoušela jsem ji vymáčknout a šlo to, takže nezmrzla. Jen tu teplotu skladování jsme trošku nezvládli :mrgreen:

Hele, netuším…skladovat se má v ledničce, to jo…ale v autě při -10 :think: Možná @Icestar bude vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
23.1.16 10:55

@hrubik @Kissie9 Netuším, ani nevím na co tenhle medikament je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie