Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@hrubik Řádově ve stovkách. Když k němu jedeš udělat klasickou trojkombinaci kyčle + lokty + ramena, stojí to cca 3.500,–Kč a z toho je největší položka uspání a snímkování. Nechci kecat, odhaduju tak tři čtyři stovky za snímek?
@hrubik píše:
A nevíš, jak se to pohybuje cenově, když mu snímky zašlu k posouzení? Ceník jsem na jeho stránkách nenašla. Díky.
Mrkni na https://www.bcccz.cz/…ysetreni.htm
@hrubik píše:
Děkuji všem za komentyMy jdem právě s Balťasem 23.2. k vetce, kde ho trošku přispí, aby mu vzala moč přes cévku, vzala krev a udělala sono ledvin. Protože pořád bojujeme s tím močákem, má hrozný zánět, na který atb nezabraly, takže se bude moč posílat s krví někam na rozbory. Dál má Balto v moči struvity, což jsou močové kamínky, má strašně vysoké pH moči, takže tu teď řešíme takové srandičky jako že chytám moč a měřím pH, upravila jsem jídelníček, aby přijímal co nejméně bilkovin atd. No veselo
Uff, to mě mrzí
Tak snad přijdete na to, co to je a dá se do kupy ![]()
@Kissie9 píše:
Uff, to mě mrzíTak snad přijdete na to, co to je a dá se do kupy
Děkuji ![]()
Ahoj holky, tak jen hlásím, že je všechno v pořádku
S Balťáskem jsme dnes měli mít ten den D, tedy narkózu. Dr předtím ještě udělala znovu vyšetření moči a světe div se, vše bylo v cajku
Takže žádné močové kamínky, žádné zánětlivé buňky. A tím pádem žádná narkóza. Mám velkou radost, že je konečně v pořádku ![]()
@hrubik píše:
Ahoj holky, tak jen hlásím, že je všechno v pořádkuS Balťáskem jsme dnes měli mít ten den D, tedy narkózu. Dr předtím ještě udělala znovu vyšetření moči a světe div se, vše bylo v cajku
Takže žádné močové kamínky, žádné zánětlivé buňky. A tím pádem žádná narkóza. Mám velkou radost, že je konečně v pořádku
Tak to je dobře…my měly teď neplánovanou narkozu..Amy jak letela za klackem venku tak se na něj nešťastně napichla a bylo vymalováno..v neděli jsme skončily na pohotovosti…zánět, antb..celou část pod jazykem potrhanou..takže klacek uz nikdy házet nebudem ![]()
@zolik18 píše:
Tak to je dobře…my měly teď neplánovanou narkozu..Amy jak letela za klackem venku tak se na něj nešťastně napichla a bylo vymalováno..v neděli jsme skončily na pohotovosti…zánět, antb..celou část pod jazykem potrhanou..takže klacek uz nikdy házet nebudem
Ty brďo! To muselo být hrozný
Doufám, že už je Amy ok. Slyšela jsem už hrůzné story s klackama, Balto sice není do nich nijak extra maniak, spíš než házet je si je chce kousat, ale když s ním v hubě letí jak pako tak mám taky strach. To je hned no ![]()
Amy už je naprosto v pořádku❤..taky si sypu popel na hlavu
ale bohužel se stalo..Amy je právě maniak na klacky už od stenda a nikdy se nic nestalo…teď uz máme gumový ale samozřejmě moc ji nezajímá..když jdem do lesa samozřejmě se přiřadí k normalnimu..ale musí si zvyknout..
Zdravim vsechny
..holky chtěla bych znát Váš názor na bravecto.diky
@zolik18 píše:
Zdravim vsechny..holky chtěla bych znát Váš názor na bravecto.diky
Já bych do toho nešla. Nějak mi to nesedí dávat psovi něco, co jde přímo do těla. Když nebude sedět obojek, tak ho sundám. Ale když nebude sedět tableta, tak to vyřeším jak? Znám lidi, co to dávají a bez problémů a moc si to chválí, ale taky je hodně případů, které skončili i smrtí. Já bych to prostě nedala, ale volba je samozřejmě na tobě ![]()
@hrubik píše:
Já bych do toho nešla. Nějak mi to nesedí dávat psovi něco, co jde přímo do těla. Když nebude sedět obojek, tak ho sundám. Ale když nebude sedět tableta, tak to vyřeším jak? Znám lidi, co to dávají a bez problémů a moc si to chválí, ale taky je hodně případů, které skončili i smrtí. Já bych to prostě nedala, ale volba je samozřejmě na tobě
Ja právě pořád přemýšlím a čtu a čtu recenze..jediný co fakt u nás funguje je advantix..ale jen čtrnáct dní..klíšťata z ni padaji jak když prší. už jsme měli i tři v posteli..jsem z toho nešťastná..u nás je velký výskyt a me přijde ze ona ty klíšťata snad přitahuje. a opravdu mi přijde nesmyslný dávat za sezónu tolik peněz za chemii.ale asi budu muset..teď ji má čtrnáct dní pipetu a uz to na ni leze. ![]()
@hrubik @zolik18 Obojek taky sype do těla sajrajty, to je všecko na jedno brdo. O Bravectu už jsem četla, že po něm byla snad nějaká úmrtí v zahraničí, ale ono je taky otázka, co těm psům vlastně ve skutečnosti bylo a jestli to fakt mělo přímou souvislost…
Já osobně dávám už pátým rokem Advantix, kapu za krk. Pro mě nejsnazší aplikace a pro psy největší účinnost. Tři kapky za sezónu a máme klid od drtivé většiny havěti ![]()
Dobrý den, mám osmi měsíční fenku borderky a v poslední době mě začala ignorovat. Už asi třikrát se mi stalo, že začne běhat jako blázen a absolutně nevnímá, že na ni volám. Vždycky přijde až po době co jí to přestane bavit. Snažím si s ní furt hrát, házím ji balónky, přetahuju se s ní o uzel, trenujeme triky co umí, ale minule už se mi stalo, že jsem se s ní přetahovala a docela daleko na louce byl pes a když si ho všimla přestalo ji to zajímat a chtěla se podívat co to tam je, naštěstí, ale zastavila když jsem ji zavolala a šla zpátky, ale pak už mě nevnímala. A nebo když se začuchá a nebo, kdyz běží k vodě a chce se jít koupat tak taky nevnímá a vždy tam vleze. Dřív se nechala odvolat i ze hry s ostatními psy a teď nic. Nemáte někdo nějakou radu? ![]()