Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
908
22.1.13 14:07

Teda, když tu čtu, jak roční dětičky chodí na nočník, to je úžasný. To jste holky dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.13 14:19

JA DALA POPRVÉ NA NOČNÍK V 7 MĚSICÍCH KLUK SE HNED VYČURAL ALE JEŠTĚ NESEDÍ NATOLIK ABYCH JE TAM NECHALA A HLAVNĚ MAJÍ TAK MALOU PRDELKU ŽE MI PROPADNOU DO NOČNÍKU ALE TAK ZA 2 MĚSÍCE JE UŽ BUDU UČIT NA NOČNÍK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
22.1.13 16:59

@cecillka už jsem se vyděsila, že mám ty děti nějaké zaostalé :lol:. Tu poikladnu musíme rtaky někde vyzkoušet…já bohužel po starší dceři hračky poslala dál, takže musíme pořizovat všechno znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
22.1.13 17:01

@MINKA22 Pochybuju, že se těm mým bude chtít sedět, moje prťata berou jaké těžké omezování osobní svobody i přebalování :cert: takže na zkoušení nočníku nemám dostatek osobní odvahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
22.1.13 17:06

@stray to víš, že jsou to ty samé…ono moc dvojčátkových sáněk na trhu není…ale jsou parádní, to madlo je tam super :). A s těma podprdelníkama to bude žůžo :lol:. Jen mě štve, že ten sníh pokryla ledová vrstva, takže už ven nechodíme vůbec. Když jsem vylezla před barák, hodila jsem záda :?, ještě že mě nikdo neviděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
22.1.13 17:09

[ @stray a malí jsou tam kouzelní…jak se jmenují? Mám v těch jménech zmatek:-))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
22.1.13 20:15

@333Katynka
Né, tváří se tam pak puci :jazyk:. Já jim totiž jednou neprozřetelně na foťáku ukázala našeho psa a teď když vytáhnu foťák, okamžitě za mnou běží a chtějí ukázat Carrinku :zed:.
Jmenují se Filípek a Verunka :D.
U nás naopak napadl další sníh a je kolem nuly, takže domů chodíme opravdu promočení. Dneska jsme stavěli sněhuláka a dělali bábovky ze sněhu ;). Ledovka je na…o. Dneska jsem byla v Budějcích, tam pro změnu nejsou skoro odklizené chodníky, vedlejší silnice taky nic moc, už ten sníh není kam odklízet, takže taky nic moc.
@MINKA22
Tyjo, tak to jste šikulky, to u nás v sedmi, osmi, osumnácti, atd. nočník naprosto nehrozil, jen zdrhali :think:, natož aby něco udělali.
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
22.1.13 21:01

@stray krásné děti na suprovních sáňkách! Můžu také poprosit o nasměrování, kde pořídit? A zvládneš je vytlačit do kopce? Tlačí se jako kočárek, nebo se tahají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
22.1.13 21:11

Holky, když jsem koukala na dětičky stray, musela jsem obdivovat, jak mají dvojčátkovo-párečkový bundičky. Kde sháníte párečkový oblečky? Takový ty pro veřejnost, punčocháče nosí oba zděděný holčičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
22.1.13 21:14

@MINKA22 máš teda šikulky, asi ten nočník zítra zase vytáhnu, bude čtvrtek a v pátek vytírám, takže to bude směrem k těm loužičkám taktické :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.1.13 09:36

Ty sánky jsou supr máme hodně podobné. Dětičky máš kouzelné. Holky sedí na nočníku jen když si prohlížíme knížky nebo stavíme komín. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.1.13 10:47
:mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
23.1.13 14:25

@cecillka

Díky! :mavam: My dostali sáňky od našich k Vánocům, tady jsem našla odkaz: http://www.anicka.cz/index.php?…
Tlačím je tím rukovítkem jako kočárek, jde to parádně, i do kopce, nevím tedy jak do krpálu, to s nima ještě tak moc nesáňkujeme. My tady máme všude kopce, žádná rovina a řekla bych, že je to míň namáhavé, než byl kočár ;).
Oblečení pro páreček je skoro nemožné sehnat :pocitac:. Tohle mě taky štve, nedělají třeba jeden typ bundy v modré a růžové, nebo prostě jiné barvě. Nebo kdyby třeba někde měli pěkné béžové mikči, ale aby byly neutrální, jak na holku, tak na kluka. S tím taky bojuju. Tyhle bundy byla veliká náhoda v Kiku :dance:. Dávám jim je teď i okolo baráku, protože jsem je koupila před cca 3 měsícema. Mlátila jsem si hlavu, že jim jsou strašně velké, tak že budou třeba na brzké jaro. No a děti se skokově vytáhli a teď jim jsou tak akorát :zed:, tak jim je dávám i na ven, aby je vůbec užili.
@noha
My už na nočníku i na záchodě taky v pohodě sedíme, pokaždé se vyčurají, ale ještě to nevydrží tak dlouho, aby chodili až třeba po půl hodině. Prostě ještě ten močák nemají natrénovaný a louže a oblečení zatím nějak nemíním uklízet a převlíkat celý den :oops:.
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
23.1.13 14:37

Náhodou jsee narazila na tuhle diskuzi a se zájmem ji přečetla. Už se těším až ti naši prckové budou taky tak akční :dance: Mají teprve 3 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.1.13 15:58

@subsomi
neboj ono to rychle uteče a bude akční čim dál více. :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová