Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2548
7.10.13 09:31

Holky kdy plánujete doktora? Já vůbec nevím, teď je ještě brzy tak předpokládám začátek listopadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terez.ka80
7.10.13 11:25

taky //

Ahoj holky, tez jsem asi pred 4 dny objevila //na testu, bylo to po 1 mesici snazeni, tak jsem z toho jeste div ziva, mame uz jednoho syna a rekli jsme si, ze bysme to mohli pomalu zacit zkouset a ono ejhle :-)

• Citovat
  • Upravit
terez.ka80
7.10.13 11:26

Jsem objednana na 14. a doufam, ze bude vse ok…

• Citovat
  • Upravit
2548
7.10.13 11:33

Já právě chci ted počkat, jsem to zjistila včera a od ovulace je to 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terez.ka80
7.10.13 11:34

:D ale vubec mi to neprislo dviny :lol:

Jak opravit nevim…

• Citovat
  • Upravit
terez.ka80
7.10.13 11:35

Ja jsem taky chtela pockat, ale jelikoz me docela bolelo bricho, tak jsem volala k mudr a ten me objednal na kontrolu 14. Tak jeste tyden musim vydrzet…Bricho uz me nastesti prestalo bolet, tak snad to bude v poradku a ne zadne mimodelozni tehu…

• Citovat
  • Upravit
2638
7.10.13 12:12

Ahoj holky.. :) tak já zatím jen doufám, že objevím… Dělala jsem si test a zatím nic. Ale příznaků mám hodně.:D Minulý týden mě pořád bolelo břicho, píchalo a tak nějak divně mě lupalo ve vaječnících, včera jsem prospala půlku dne a dneska ráno jsem se v práci málem pozvracela. To mě zatím drží až do teď.. :( tak nevím. Ve středu jdu k doktorovi. Tqk uvidím co tam mi řekne… Jinak všem, co už našli vytoužené // moc gratuluji.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 12:37

Ahoj jsem tu nova ale poradila bych vám aby jste šli radši později než dříve :-) ja měla 14 dni zpoždění po měsíčním snažení a šla jsem hned k dr. Jen me vystrasil mimodeloznim vzal mi krev a další den volal ze je to velmi ranné tehotenstvi a proto nebylo nic vidět :-) ted ve středu jdu znovu a doufám ze už tam tečka bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.10.13 13:04

Ahoj všem a gratuluji čerstvě těhotným, já jsem před pár dny taky měla pozitivní test a tak už se začínám těšit na prcka:). Už mám doma dva a tak snad budou mít třetího do party, ale ještě je to tajné, neví to ani manžel, tentokrat zkouším, jestli si všimne sám :o:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
7.10.13 13:19

Ahoj holky, po 2 letech snažení jsem minulý týden našla pozitivní tet. Nevěřila jsem vlastním očím, manžel je totiž služebně pryč, jezdí domů jen na víkendy a ono se to asi v tom jediném víkendu podařilo. K dr. jdu už teď 10., ale jsem po konizaci děložního čípku, takže mě i upozorňovali, že jestli zjistím těhotenství, mám hned volat a budu asi pod dohledem. Je to naše první, tak jen doufáme, že všechno bude v pořádku. Jinak mi je ráno hrozně špatně, naštěstí nebliju, bolí mě podbříšek, furt se mi říhá a do toho už se nevlezu do podprsenky, jak mi natekly prsa. Podle výpočtu na internetu bych měla být 4+3. Jsem zvědavá jestli tam dr vůbec něco uvidí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
7.10.13 13:22

@carnation gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
7.10.13 13:23

@mamina85 Děkuji, a samozřejmě také gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
7.10.13 13:26

@carnation děkuji,tak jsem počítala také a jsem 4+0, myslala jsem, že sem 2týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
7.10.13 13:31

@mamina85 - Taky jsem to tak počítala, že jsem 2. týden, vím totiž přesně kdy jsem otěhotněla, tím, že manžel není teď doma. A pak jsem najela na nějakou kalkulačku a nestačila jsem se divit, jak se to počítá :-) Pro mě teď bude asi úplně všechno nové. Jsem ze všeho vyplašená, hlavně ta bolest břicha mě trápila, do doby, než mě kamarádka uklidnila, že je to úplně normální a že si mám zvykat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
7.10.13 13:33

@carnation tak já už mám doma 2a 3/4 roku klučinu, takže už vím, do čeho jdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie