Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@iwush No jo, doma se mi o tom už moc mluvit nechce, páč je i muž anštvaný… No a ty se nestresuj =) Do všeho s úsměvem ![]()
@Motka hrozné zážitky s tchánama. Udivuje mě, že si k vám jezdí jako do vlastního
Neohlásí se-neotevřu nebo jsem zrovna na odchodu. Ohlásí se-tak se z toho všemožně snažím vykroutit. Jako s takovým chováním by mi za práh nemohli tchání netcháni.
Ahojky
tak u nás je to tak, že tcháni bydlí naproti. Jsou fajn ale bojím se, že až se prcek narodí budou věčně u nás, hlavně tchýně ![]()
Ahojik, je to viróza
uuuuf, ale taky jsem skoro celou noc nespala. Dr mě uklidnil, takže dobrý ![]()
Kdo jdete teďko nejdřív na kontrolu? Já jdu ve čtvrtek, snad už něco uvidím. Odkdy máte první fotečku z ultrazvuku? já měla u prvního už fazolku, tak snad ji z něho vyloudím co nejdřív ![]()
Motka, ani ožrat se nemůžeš co ![]()
@iwush Ahojky,já jsem byla dneska u doktora poprvé, ale fotečku jsem si nevzala, protože mi dělal klasicky UTZ(přes bříško) sice tam bylo něco vidět, ale špatně, přes vnitřní by byla žížalka vidět lépe, byl tam jiny doktor, otec mého doktora, ktery ted´ děla úterky, ale byl super, za 14 dní jdu na KO a už mi vystaví i průkazku
.Už se těšim až žížalku zase uvidím ![]()
Ahoj holky, ja jdu na kontrolu v patek
to budeme prave 11+0 pokud bude vsechno v poradku konecne mi Dr. vystavi prej i prukazku.. jinak jsem prave zlikvidovala horcici pecivo a mortadellu / mnam
obzerstvi pokracuje vesele / to bude peknej otesanek to dite ![]()
@Sisi137 Já ti to povysvětlím, ažt jsi v obraze… On je ten barák jejich… Platěj hyúotéku-maj ho cca rok a my jim platíme regulérní nájem… Takže jsme jakoby jejich podnájemníci. Dáváme jim 5000,– což je polovina hypotéky a oni se chovaj právě, jako kdyby jim to patřilo-když jsme sem šli-byly černý zdi, na zemi kusy lina, okna přes který nebylo vidět, na záchod by jsi si ani nesedla… A my to všechno dali dohromady, respektive já, páč muž je pryč. No a představ si, že tchán vyhrál ěnjakou deku a aby ji dostal, musel uspořádat seanci pro víc lidí, aby jako udělai prezentaci. No a pochopitelně, že je pozve k nám protože u nich doma maj bordel. Ta sjem se napucla a že jestli chtěj, tak ať jsou v kuchyni, tam je stůl co oni koupili a tam ať si sedí, ale že já tu neuklízím, aby si sem oni brali návštěvy. NO já mám ěnkdy pocit, že mě z toho švihne…
![]()
@iwush
přesně, a že ych to teď udělala za tojejich chování
Však mě na to tchán nupozornil, ať nechlastám. Inteligent, když ví, že já piju leda na narozky.
Jinak já byla na utz b´v sobotu na pohotovosti. Pobolívalo mě bříško po sexíku, takže jsem tam raději jela. No a fotečku už taky mám ![]()
@Motka píše:
@Sisi137 Já ti to povysvětlím, ažt jsi v obraze… On je ten barák jejich… Platěj hyúotéku-maj ho cca rok a my jim platíme regulérní nájem… Takže jsme jakoby jejich podnájemníci. Dáváme jim 5000,– což je polovina hypotéky a oni se chovaj právě, jako kdyby jim to patřilo-když jsme sem šli-byly černý zdi, na zemi kusy lina, okna přes který nebylo vidět, na záchod by jsi si ani nesedla… A my to všechno dali dohromady, respektive já, páč muž je pryč. No a představ si, že tchán vyhrál ěnjakou deku a aby ji dostal, musel uspořádat seanci pro víc lidí, aby jako udělai prezentaci. No a pochopitelně, že je pozve k nám protože u nich doma maj bordel. Ta sjem se napucla a že jestli chtěj, tak ať jsou v kuchyni, tam je stůl co oni koupili a tam ať si sedí, ale že já tu neuklízím, aby si sem oni brali návštěvy. NO já mám ěnkdy pocit, že mě z toho švihne…![]()
![]()
hmm to nikdy nedela dobrotu s rodicema pod jednou strechou.. to ti fakt nezavidim. kazdy ma tu svoji pravdu brrr…
@nadus Počkej, ale oni tu neydlí-jen ten barák koupili, ale je možné, že my jim taky zaplatíme třeba desetinu hypotéku než si postavíme svůj.
Tchynina pravda??? Holky, já maluju a mám tu obrazy a výzdobu možná trochu atypickou, ale líbí se všem, jen ona s tím má problém a ještě remcá, když enchjci aby doma kouřili ![]()
@Motka fajn, ale jste podnájemníci a kdyby si dali do podnájmu cizí lidi tak by jim to určitě netrpěli. Máte přece právo na soukromí, ale věřím, že je to složitá situace, protože to jsou tchánovci
Já bych to nedala, sedla bych si s něma i s tvojím a promluvila si, že pokud to tak půjde dál, že půjdete jinam.
@Sisi137 Jéé, konečně někdo kdo má stejný názor
Soukromí? neblázni? jednou jsme na tom leželi a tchán přijel… Prostě vůl na entou, fakt. Tchánovci to možná jsou, ale mě je to už asi šumák
Jsem těhotná a nehodlám se tu jimi nechat buzerovat, že si ani nemůžu jít lehnout, když mi nebylo dobře, páč oni přijeli čučet na televizi… kašlu na ně a budu se klidně hádat, odejít můžeme vždycky, ale pak jim ten barák spadne na hlavu
nemluvě o dalších věcech…