Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamina85 ahá no já chodím do Pdy, zítra tam jdu si pro neschopenku:))
@kikina11 Jé, tak to ti gratuluju a tiše závdiídím, že jsi o dva týdny dál ![]()
@Motka no bohužel 1000,co se dá dělat…ale je to nepovinné, tak uvidím
1000kč. dám víc, když budu mít zdravé mimčo. peníze nejsou důležité. Furt lepší než plodová voda
@Janule34 to jo, jsem ráda, že nám to teď vyšlo, že tam mimi je.Ted v červnu jsme o mimi přišli
@Janule34 souhlasím s tebou… taky klidně dám co je potřeba, kord když to v týdle době jde…
@Bezinkaa @mamina85 @mamina85 Holky, mě o ty peníze neje, my je do toho taky vrazímne, to je jasný, ale copak dřív někdo na tohle všechno chodil? Tak jsem to myslela…
@Motka jj to máš taky pravdu… ale dřív taky každá ženská se otřela o trenky a byla v tom.. a ted se maminky bojí a když je to možný, tak si platí všelijaký vyšetření sami aby bylo vše ok…
@Bezinkaa ony jsou takové i v dnešní době… jenže málody jsou to maminky v tom pravém slova smyslu…
Ahojik, teda nás už tady ale je ![]()
Já byla na kontrole dneska, no můj dr to nějak extra neprožívá, říkal že to vypadá tak na čtvrtý, no dobře řekněme pátý týden, miminko se vyvíjí takže ok, kontrola za 3 týdny, fotku nemám, takže asi tak
Co se týče peněz za vyšetřeni, tak tohle my taky neřešíme, neříkám že mě to neštve ale jsou chudáci takoví kteří na to fakt nemají a co pak.. My jedem na genetiku někdy v prosinci. Tak se mějte fajně ![]()