Kdo poradí ohledně exekuce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.10.12 20:10

doba plneni

Dobry den, take jsem se chtela zeptat, dostalo se mi do rukou rozhodnuti soudu na exekuci avsak nikdy mi nebyla dorucena posta z duvodu pobytu v zahranici vic jak 7let, mam sice zpravomocneneho pana na vyber schranky ale nevybira ji denne nybrz 1× za mesic, jak v tomto pripade postupovat… okud tedy jsem prosvyhla oidvilani, myslim si ze je to nespravedlive a ze se nekde odvolat mohu…dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.10.12 21:41
@MichaelaBela píše:
Dobry den, take jsem se chtela zeptat, dostalo se mi do rukou rozhodnuti soudu na exekuci avsak nikdy mi nebyla dorucena posta z duvodu pobytu v zahranici vic jak 7let, mam sice zpravomocneneho pana na vyber schranky ale nevybira ji denne nybrz 1× za mesic, jak v tomto pripade postupovat… okud tedy jsem prosvyhla oidvilani, myslim si ze je to nespravedlive a ze se nekde odvolat mohu…dekuji za radu

Pokud jsi prošvihla dobu, po kterou se můžeš odvolat, tak máš asi smůlu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
2.10.12 21:47
@MichaelaBela píše:
Dobry den, take jsem se chtela zeptat, dostalo se mi do rukou rozhodnuti soudu na exekuci avsak nikdy mi nebyla dorucena posta z duvodu pobytu v zahranici vic jak 7let, mam sice zpravomocneneho pana na vyber schranky ale nevybira ji denne nybrz 1× za mesic, jak v tomto pripade postupovat… okud tedy jsem prosvyhla oidvilani, myslim si ze je to nespravedlive a ze se nekde odvolat mohu…dekuji za radu

Můžeš požádat o prominutí zmeškání úkonu. JE otázkou, jestli to k něčemu bude, pokud dluh existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
2.10.12 23:13

Pokud jsi delší dobu v cizině, tak je asi pro tvoje dobro si zajistit vybírání pošty. To že jsi to neměla nějak ošetřeno a chodila ti pošta bůh ví kde, tak to asi nikoho zajímat nebude, zvlášť, když se pošta doručovala nejspíš podle trvalého pobytu, ale ty ses tam nezdržovala. Pokud lhůta pro odvolání vypršela, tak máš smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.12 07:47

Dobrý den, mám takovou otázku z mládí mám exekuci kterou ale řádně splacím mám tam poslednich 15000 kc, jak to je kdyz je moje zena na materske a chtela by podstoupit plastickou operaci na splatky kterou ale musi napsat na me jelikoz mam smlouvu v praci. Udělají jí ty splatky nebo musime pockat až splatím uplne vše? děkuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
Horses66
22.11.12 12:01

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda mi exekutor může vzít všechny peníze, když ještě exekuce nenabila právní moci. Přišla mi půlka nemocenské a půlka mateřské a nemám k nim přístup. Jsem před porodem a nemám žádné finance, ani životní minimum mi nenechali.
Pokud by byl někdo hodný a poradil mi co mám dělat a zda má na to exekutor právo.
Děkuji za rychlé odpovědi :,(

• Citovat
  • Upravit
vykulená
18.3.13 16:46

Dnes mi volala nájemnice z bytu, že tam byl nějaký muž a sháněl mého přítele. Říkal, že když nechce dát telefonní číslo na nás, tak že tam přijde s policií udělat exekuci na byt. Vím, že přítel dluží peníze u T-mobilu, ale tvrdil mi, že to řeší. Teď otázka… můžou mi zabavit byt, který je psaný na mě, trvalé bydliště tam mám já a dcera a přítel tam měl pouze doručovací adresu? Já jsem z toho vyděšená a on v klidu :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
vykulená
18.3.13 16:49

Jak zjistíme o co šlo, když ve schránce nic není a přítel tvrdí, že tam v poště nic neměl? Poštu tam posledních pár měsíců vybíral on. Prý tam nic nebylo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3248
18.3.13 16:51
@vykulená píše:
Dnes mi volala nájemnice z bytu, že tam byl nějaký muž a sháněl mého přítele. Říkal, že když nechce dát telefonní číslo na nás, tak že tam přijde s policií udělat exekuci na byt. Vím, že přítel dluží peníze u T-mobilu, ale tvrdil mi, že to řeší. Teď otázka… můžou mi zabavit byt, který je psaný na mě, trvalé bydliště tam mám já a dcera a přítel tam měl pouze doručovací adresu? Já jsem z toho vyděšená a on v klidu :zed: :zed: :zed:

Byt zabavit samozřejmě nemůžou, ale můžou obstavit věci nájemnice, pokud ta nedoloží, že jsou věci její…toho bych se bála víc! Spojte se s exekutorem a domluvte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykulená
18.3.13 16:57

Zítra se jedeme podívat jestli něco nenechal ve schránce, ale pokud tam nic nebude, tak nevím kde se máme něčeho dopátrat.

• Citovat
  • Upravit
709
18.3.13 17:04
@vykulená píše:
Zítra se jedeme podívat jestli něco nenechal ve schránce, ale pokud tam nic nebude, tak nevím kde se máme něčeho dopátrat.

ten muž, co se sháněl po příteli, by tam měl na sebe příp. na exekutora nechat spojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykulená
18.3.13 17:12

@pucinek80 tak doufám, že se to v klidu nějak vyřeší. Nájemnice byla vyděšená, že na ni ten dotyčný řval do domovního telefonu, když nechtěla dát telefonní číslo. Já jsem taky vykulená, dcera na mě kouká, proč pláču a on je v klidu. :zed:

• Citovat
  • Upravit
709
18.3.13 17:18
@vykulená píše:
@pucinek80 tak doufám, že se to v klidu nějak vyřeší. Nájemnice byla vyděšená, že na ni ten dotyčný řval do domovního telefonu, když nechtěla dát telefonní číslo. Já jsem taky vykulená, dcera na mě kouká, proč pláču a on je v klidu. :zed:

tak to úplně chápu, že se strachujete, spíš přítel by se měl snažit to vyřešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykulená
18.3.13 17:36

Našla jsem na netu nějaký sdělení, kde jsou jeho osobní údaje. Je tam uvědomění o PM a číslo jednací. Víc zobrazit nejde, Nevíte co je to to Uvědomění PM?

• Citovat
  • Upravit
18.3.13 17:47
@vykulená píše:
Našla jsem na netu nějaký sdělení, kde jsou jeho osobní údaje. Je tam uvědomění o PM a číslo jednací. Víc zobrazit nejde, Nevíte co je to to Uvědomění PM?

PM je nabytí právní moci - u soudu je nějaký dluh a exekuce asi běží..
co za písmenka jsou v tom čísle jednacím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel