Kdo poradí ohledně exekuce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vykulená
18.3.13 18:26
@neschopná mamka píše:
PM je nabytí právní moci - u soudu je nějaký dluh a exekuce asi běží..
co za písmenka jsou v tom čísle jednacím?

z písmenek je tam jenom EX… trvalé bydliště má na úřadě, byt kde ho hledali je můj a bydlíme v domku mých rodičů, auto je moje. Můžou nám něco z toho zabavit?

• Citovat
  • Upravit
709
18.3.13 18:42
@vykulená píše:
z písmenek je tam jenom EX… trvalé bydliště má na úřadě, byt kde ho hledali je můj a bydlíme v domku mých rodičů, auto je moje. Můžou nám něco z toho zabavit?

napiš sem, prosím celou tu spisovou značku s tím EX, dělám na ex. úřadu, snad se něčeho dopátráme, jinak Tvůj byt a Tvoje auto by zabavit neměli, je to Tvé vlastnictví, ne jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykulená
18.3.13 18:47

@pucinek80 on vlastně nevlastní nic.

• Citovat
  • Upravit
709
18.3.13 18:47
@vykulená píše:
@pucinek80 on vlastně nevlastní nic.

tak pak mu nemají co vzít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykulená
18.3.13 18:52

@pucinek80 061 EX 12880/11-19 Mě vyděsilo, že chtěli zabavit byt, kterej je můj. Myslím, že jediný, co by mu mohli zabavit je plat. Jak je to v případě, že žijeme v jedné domáctnosti s dítětem, ale nejsme manželé?

• Citovat
  • Upravit
709
18.3.13 18:58
@vykulená píše:
@pucinek80 061 EX 12880/11-19 Mě vyděsilo, že chtěli zabavit byt, kterej je můj. Myslím, že jediný, co by mu mohli zabavit je plat. Jak je to v případě, že žijeme v jedné domáctnosti s dítětem, ale nejsme manželé?

tak podle té značky 061 EX tu věc vyřizuje tento exekutor:

Obvod: Praha 10
Pekárek, Jan, Mgr.
U Stanice 11/4
162 00 Praha 6
tel:
fax:
220 516 809
220 951 009
e-mail www č. soud. exek.:
IČ:
ID dat. schr.: 061
66224560
eeig8u7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
18.3.13 18:59
@vykulená píše:

plat mu můžou samozřejmě zabavit, i účet, pokud nějaký má, chtělo by to se s exekutorem spojit a zkusit se dohodnout na splátkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
18.3.13 19:00
@vykulená píše:

byt zabavit nemůžou, pokud není jeho a nejte manželé, oni to jen zkouší, vyhrožují, ale nemůžou mu vzít něco, co není jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykulená
18.3.13 19:06
@pucinek80 píše:
plat mu můžou samozřejmě zabavit, i účet, pokud nějaký má, chtělo by to se s exekutorem spojit a zkusit se dohodnout na splátkách

Jeho výplata jde na účet, který je můj. Na něm je něco málo naspořeno ještě z doby, kdy jsem brala výplatu. Mám si založit ještě jeden účet, kam bych si ty peníze přeposlala? Já to tedy s tím i měla v plánu, že to tenhle týden udělám.

• Citovat
  • Upravit
709
18.3.13 19:09
@vykulená píše:
Jeho výplata jde na účet, který je můj. Na něm je něco málo naspořeno ještě z doby, kdy jsem brala výplatu. Mám si založit ještě jeden účet, kam bych si ty peníze přeposlala? Já to tedy s tím i měla v plánu, že to tenhle týden udělám.

oni můžou zabavit pouze účet, který je jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykulená
18.3.13 19:12

@pucinek80 uff, tak to se mi výrazně ulevilo. Děkuju moc. Přítel si napsal kontakt na toho exekutora co to má na starost a prý mu zítra zavolá. Snad neskončíme s holýma zadkama na ulici.

• Citovat
  • Upravit
709
18.3.13 19:14
@vykulená píše:
@pucinek80 uff, tak to se mi výrazně ulevilo. Děkuju moc. Přítel si napsal kontakt na toho exekutora co to má na starost a prý mu zítra zavolá. Snad neskončíme s holýma zadkama na ulici.

já myslím, že to dobře dopane, opravdu mu můžou zabavit jen to, co je jeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykulená
19.3.13 17:14

@pucinek80 tak jsme dneska byli pro poštu a nic od exekutora tam není. Vybírala jsem schránku já osobně. Tak nevíme kam se obrátit. Přítel asi bude obvolávat všechna čísla na toho exekutora. To co si včera opsal tak bylo dnes vypnutý.

• Citovat
  • Upravit
709
19.3.13 17:27
@vykulená píše:
@pucinek80 tak jsme dneska byli pro poštu a nic od exekutora tam není. Vybírala jsem schránku já osobně. Tak nevíme kam se obrátit. Přítel asi bude obvolávat všechna čísla na toho exekutora. To co si včera opsal tak bylo dnes vypnutý.

tady jsou jeho stránky, zkuste i mejl, prostě ho kontaktovat, že máte zájem exekuci řešit
 http://www.exekutor-praha.com/…/kontakt.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
19.3.13 20:06
@neschopná mamka píše:
PM je nabytí právní moci - u soudu je nějaký dluh a exekuce asi běží..
co za písmenka jsou v tom čísle jednacím?

V čísle jednacím exekutora? Číslo před EXE je číslo exekutora, pak je EXE (což znamená, že spisová značka se týká exekuce), pak je pořadové číslo a za lomítkem rok zahájení řízení za pomlčkou je asi pořadové číslo listiny nebo úkonu nebo tak nějak.

Informace o průběhu a stav řízení (bez listin a osobních údajů) se dá taky najít zde: http://infosoud.justice.cz/…c/search.jsp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel