Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
MUFICE píše:Nelisa píše:Maso je dietní, je to bílkovina, ta jde do svalů a ne do tuků, tak si klidně dejMUFICE píše:Nedělejte mi chutě!derida píše:To si taky dávám, když jsem nějaké lepší restauraci a vím, že ta zelenina nebude z mrazákuNelisa píše:jj, nebo maso bez přílohderida píše:Meliora píše:Tebe jako kamarádku bych nechtěladerida píše:Mám kamarádku, je to přesně můj opak. Měří 165cm a váží 62kg a to je má vydřený cvičením a pořádně se nenají
Já vám tak holky závidím. Já mách těch svých 50kg pěkně vydřených, tak ráda bych se někdy posadila k televizi s pytlíkem chipsů nebo velkou bonboniérouAle na druhý den, bych měla o dvě kila víc
Takže když jdeme do restaurace, tak já si dám polévku, hlavní chod a zákusek a ona si dá salát
Ona má druhý den kilo navíc a já o kilo mín
MOje kamarádky jsou skoro všechny dietářky, takžu u oběda si nezávidíme
Salát kam se podíváš.
Mám ráda hovězí steak nebo panenku s vař.fazolkama nebo vař.brokolicí
![]()
![]()
![]()
Bych si dala, ale kde teď vzít panenku na steak?
Jdu prolustrovat ledničku.
Já vytáhla z mrazáku kuřecí prso a už se rozmrauje
Bude něco k druhé večeři ![]()
Nelisa píše:MUFICE píše:Bych si dala, ale kde teď vzít panenku na steak?Nelisa píše:Maso je dietní, je to bílkovina, ta jde do svalů a ne do tuků, tak si klidně dejMUFICE píše:Nedělejte mi chutě!derida píše:To si taky dávám, když jsem nějaké lepší restauraci a vím, že ta zelenina nebude z mrazákuNelisa píše:jj, nebo maso bez přílohderida píše:Meliora píše:Tebe jako kamarádku bych nechtěladerida píše:Mám kamarádku, je to přesně můj opak. Měří 165cm a váží 62kg a to je má vydřený cvičením a pořádně se nenají
Já vám tak holky závidím. Já mách těch svých 50kg pěkně vydřených, tak ráda bych se někdy posadila k televizi s pytlíkem chipsů nebo velkou bonboniérouAle na druhý den, bych měla o dvě kila víc
Takže když jdeme do restaurace, tak já si dám polévku, hlavní chod a zákusek a ona si dá salát
MOje kamarádky jsou skoro všechny dietářky, takžu u oběda si nezávidíme
Salát kam se podíváš.
Mám ráda hovězí steak nebo panenku s vař.fazolkama nebo vař.brokolicí
![]()
![]()
![]()
![]()
Jdu prolustrovat ledničku.
Zítra sjedu do Penny a koupím panenku a budeme jí mít k obědu s bramborama ![]()
Meliora píše:derida píše:Mám kamarádku, je to přesně můj opak. Měří 165cm a váží 62kg a to je má vydřený cvičením a pořádně se nenají
tomu se říká zákon o zachování hmoty ![]()
Já už peču prsíčko na přírodně
Asi pod to hodím nějakou zeleninu ať to nejím samotný ![]()
Meliora píše:
Já už peču prsíčko na přírodněAsi pod to hodím nějakou zeleninu ať to nejím samotný
Jasně, dej si dobrotu ![]()
Dneska jsem měla hodinku zumby a pak ještě spinningu, tak jsem si taky dopřála dobrou večeři (br.kaše + maso) ![]()
Ahojky,tak hlásím že jse za necelých 14 dní přibrala 4 kg,začla jsem pít černé čaje,ten jediný sladím,vypiju jich tak 7 denně a kilča jdou nahoru,taky je fakt že je hnusně a že už tolik nelítáme po venku,no a nebo jsem těhotná ![]()
Ja mela pred dvema lety 48 kg a 164 cm. Hruza, pomohlo mi cvicit svaly a pit tak dva proteiny denne na rust valove hmoty. Takze zadnej tuk, krasne prirozene svaly a 55 kg. Postavu mi vsichni zavideli:)
Ted jsem tehu v 8 mesici a 11kg nahore:D tak uvidim kolik jeste naberu a kolik mi po porodu zustane:) a jestli se do formy zase dostanu:(
Holky, hlásím se do klubu, jestli můžu
. Taky potřebuji přibrat, vždycky jsem byla štíhlá, ale po porodu jsem taky jak kost a kůže (a to už od porodnice nekojím) a prsa z 1 jsou snad 0
. Mě ani tuny čokolád nepomáhají, máme to asi v rodině
. Přibrat tak 5 kg, tak jsem akorát. Jenže jak
.
Janichka píše:
Ja mela pred dvema lety 48 kg a 164 cm. Hruza, pomohlo mi cvicit svaly a pit tak dva proteiny denne na rust valove hmoty. Takze zadnej tuk, krasne prirozene svaly a 55 kg. Postavu mi vsichni zavideli:)
Ted jsem tehu v 8 mesici a 11kg nahore:D tak uvidim kolik jeste naberu a kolik mi po porodu zustane:) a jestli se do formy zase dostanu:(
Děkuji
. Akorát s tříměsíčním mimčem to cvičení bude maličko problém…ale na tom pití proteinů něco bude, už jsem to slyšela i od jinud, že to pomáhá
.
rozmary píše:
Ahojky,tak hlásím že jse za necelých 14 dní přibrala 4 kg,začla jsem pít černé čaje,ten jediný sladím,vypiju jich tak 7 denně a kilča jdou nahoru,taky je fakt že je hnusně a že už tolik nelítáme po venku,no a nebo jsem těhotná
a fakt to bylo z toho čaje?
Nevím,těžko říct,ale vzhledem k tomu ,že normálně sladké skoro nejím,přes léto jsem si udělala čaj maximálně ráno a teď jich vyzunkám tolik,to je každý den 14 kostek cukru,tak tomu docela věřím.
Jo jinak nic nesladím,ani kafe,nepiju šťávu,ani sladký limonády,takže asi fakt ten čaj ![]()