Kdo se mnou přibere?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
23.10.11 21:03
MUFICE píše:
Nelisa píše:
MUFICE píše:
derida píše:
Nelisa píše:
derida píše:
Meliora píše:
derida píše:
Já vám tak holky závidím. Já mách těch svých 50kg pěkně vydřených, tak ráda bych se někdy posadila k televizi s pytlíkem chipsů nebo velkou bonboniérou :palec: Ale na druhý den, bych měla o dvě kila víc :mrgreen:
Mám kamarádku, je to přesně můj opak. Měří 165cm a váží 62kg a to je má vydřený cvičením a pořádně se nenají :D Takže když jdeme do restaurace, tak já si dám polévku, hlavní chod a zákusek a ona si dá salát :D Ona má druhý den kilo navíc a já o kilo mín :D
Tebe jako kamarádku bych nechtěla :mrgreen: MOje kamarádky jsou skoro všechny dietářky, takžu u oběda si nezávidíme :mrgreen:
:lol: Salát kam se podíváš. :mrgreen:
jj, nebo maso bez příloh :mrgreen:
To si taky dávám, když jsem nějaké lepší restauraci a vím, že ta zelenina nebude z mrazáku :evil: Mám ráda hovězí steak nebo panenku s vař.fazolkama nebo vař.brokolicí :palec:
Nedělejte mi chutě! :cert: :lol: :lol: :lol:
Maso je dietní, je to bílkovina, ta jde do svalů a ne do tuků, tak si klidně dej :-D

Bych si dala, ale kde teď vzít panenku na steak? :think: :mrgreen: Jdu prolustrovat ledničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
23.10.11 21:04

Já vytáhla z mrazáku kuřecí prso a už se rozmrauje :D Bude něco k druhé večeři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
23.10.11 21:06
Nelisa píše:
MUFICE píše:
Nelisa píše:
MUFICE píše:
derida píše:
Nelisa píše:
derida píše:
Meliora píše:
derida píše:
Já vám tak holky závidím. Já mách těch svých 50kg pěkně vydřených, tak ráda bych se někdy posadila k televizi s pytlíkem chipsů nebo velkou bonboniérou :palec: Ale na druhý den, bych měla o dvě kila víc :mrgreen:
Mám kamarádku, je to přesně můj opak. Měří 165cm a váží 62kg a to je má vydřený cvičením a pořádně se nenají :D Takže když jdeme do restaurace, tak já si dám polévku, hlavní chod a zákusek a ona si dá salát :D Ona má druhý den kilo navíc a já o kilo mín :D
Tebe jako kamarádku bych nechtěla :mrgreen: MOje kamarádky jsou skoro všechny dietářky, takžu u oběda si nezávidíme :mrgreen:
:lol: Salát kam se podíváš. :mrgreen:
jj, nebo maso bez příloh :mrgreen:
To si taky dávám, když jsem nějaké lepší restauraci a vím, že ta zelenina nebude z mrazáku :evil: Mám ráda hovězí steak nebo panenku s vař.fazolkama nebo vař.brokolicí :palec:
Nedělejte mi chutě! :cert: :lol: :lol: :lol:
Maso je dietní, je to bílkovina, ta jde do svalů a ne do tuků, tak si klidně dej :-D
Bych si dala, ale kde teď vzít panenku na steak? :think: :mrgreen: Jdu prolustrovat ledničku.

Zítra sjedu do Penny a koupím panenku a budeme jí mít k obědu s bramborama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
23.10.11 21:13

A já si dala dvě mrkve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
23.10.11 21:15
Meliora píše:
derida píše:

tomu se říká zákon o zachování hmoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
23.10.11 21:15

Já už peču prsíčko na přírodně :D Asi pod to hodím nějakou zeleninu ať to nejím samotný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
23.10.11 21:18
Meliora píše:
Já už peču prsíčko na přírodně :D Asi pod to hodím nějakou zeleninu ať to nejím samotný :D

Jasně, dej si dobrotu :palec:

Dneska jsem měla hodinku zumby a pak ještě spinningu, tak jsem si taky dopřála dobrou večeři (br.kaše + maso) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.11.11 09:38

Ahojky,tak hlásím že jse za necelých 14 dní přibrala 4 kg,začla jsem pít černé čaje,ten jediný sladím,vypiju jich tak 7 denně a kilča jdou nahoru,taky je fakt že je hnusně a že už tolik nelítáme po venku,no a nebo jsem těhotná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6956
16.11.11 09:44

Ja mela pred dvema lety 48 kg a 164 cm. Hruza, pomohlo mi cvicit svaly a pit tak dva proteiny denne na rust valove hmoty. Takze zadnej tuk, krasne prirozene svaly a 55 kg. Postavu mi vsichni zavideli:)
Ted jsem tehu v 8 mesici a 11kg nahore:D tak uvidim kolik jeste naberu a kolik mi po porodu zustane:) a jestli se do formy zase dostanu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
16.11.11 09:47

Holky, hlásím se do klubu, jestli můžu :kytka: . Taky potřebuji přibrat, vždycky jsem byla štíhlá, ale po porodu jsem taky jak kost a kůže (a to už od porodnice nekojím) a prsa z 1 jsou snad 0 :evil: . Mě ani tuny čokolád nepomáhají, máme to asi v rodině :-( . Přibrat tak 5 kg, tak jsem akorát. Jenže jak :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
16.11.11 09:48

Me pomohlo to co jsem napsala pred chvilkou:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
16.11.11 09:53
Janichka píše:
Ja mela pred dvema lety 48 kg a 164 cm. Hruza, pomohlo mi cvicit svaly a pit tak dva proteiny denne na rust valove hmoty. Takze zadnej tuk, krasne prirozene svaly a 55 kg. Postavu mi vsichni zavideli:)
Ted jsem tehu v 8 mesici a 11kg nahore:D tak uvidim kolik jeste naberu a kolik mi po porodu zustane:) a jestli se do formy zase dostanu:(

Děkuji :kytka: . Akorát s tříměsíčním mimčem to cvičení bude maličko problém…ale na tom pití proteinů něco bude, už jsem to slyšela i od jinud, že to pomáhá :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.11.11 11:01
rozmary píše:
Ahojky,tak hlásím že jse za necelých 14 dní přibrala 4 kg,začla jsem pít černé čaje,ten jediný sladím,vypiju jich tak 7 denně a kilča jdou nahoru,taky je fakt že je hnusně a že už tolik nelítáme po venku,no a nebo jsem těhotná :mrgreen:

a fakt to bylo z toho čaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.11.11 11:28

Nevím,těžko říct,ale vzhledem k tomu ,že normálně sladké skoro nejím,přes léto jsem si udělala čaj maximálně ráno a teď jich vyzunkám tolik,to je každý den 14 kostek cukru,tak tomu docela věřím.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
16.11.11 11:30

Jo jinak nic nesladím,ani kafe,nepiju šťávu,ani sladký limonády,takže asi fakt ten čaj :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex