Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dnes me prepadla depka…nejedeme letos nikam na dovolenou…penize by byly, ale nemam uz dovolenou, hodne jsem si ji vypotrebovala na podzim, kdyz byl syn hodne nemocny…jasne ze jsem si brala očr, ale padlo proste i dost dovolene. Vsechny kamaradky a zname nekam jedou…vetsinou k mori…a ja budu chodit do prace… Spoustu jich si mohlo vzit dovolenou i 14 dni, to mne se nikdy nestslo. Mam takovou pracovni napln, ze proste me nema kdo zastoupit. Malej travi prazdniny po skolkach… Nechci zadnou radu, jen jsem se chtela vypsst. A jedtli jste na tom nekdo podobne, tak mi napiste. Trochu mi to pomuze, ze v tom nejsem sama ![]()
Jeste chci napsat, ze jsem samozrejme rada, ze mam praci, jen me to dnes prislo fakt hodne lito ![]()
My taky nikam nejedem, peníze by se našetřily, ale s miminkem na dovču? to si radši počkám na příští rok ![]()
Taky letos nikam společně nejedeme. na jaře jsme kupovali nové auto pro mě a teď manžela naboural nějaký trouba tak se muselo koupit nové auto i pro něj. navíc manžel dělá ve stavebnictví a léto je tradičně nejzaplácanější období. taky je mi to trochu líto, ale nedá se nic dělat
@Romine
co dva, tri pekne vikedny, s prckem nekam na jizni moravu nebo do hor. a jen spolu do Vidne, Budapesti?
PS:vim, ze jsi nechtela radu ![]()
@Růženkaa píše:
My taky nikam nejedem, peníze by se našetřily, ale s miminkem na dovču? to si radši počkám na příští rok
mame to uplně stejně
s měsičnim mimčem se taky nikam nechystáme ![]()
My taky nikam, ale místo toho máme novou koupelnu
a stejně malá je ještě malá.
Místo dovolený se stěhujem ![]()
ale tak pětiletka nám končí až za 3 roky, pak to vidim na tu Jugoslavii
@Romine, hele buď v klidu. My letos taky jedeme do…Jednak dostavujeme barák, druhak každý rok musíme někde nějak uložit 30. tisíc na uhlí, jinak v zimě zmrznem - takže každý rok se mi chce brečet, že to moře asi fakt nikdy neuvidím… ![]()
Vybojovala jsem si víkend u kamaráda na chatě a týden u našich na baráku. Taky jsme asi jediný, co smrdí doma ![]()
My už x let nebyli a x let ani nepojedem, to by se napřed musel stát zázrak aby na to bylo. Udělejte si nějaký hezký víkendy, bude to zase něco jiného.
My letos taky ne… zaucovala jsem manzela, co a jak ma delat na rodicaku, protoze ve CT nastupuji zpatky do prace a on na rodicak. Takze u nas se „dovolena“ vyplincala na toto.
Takze leto travime v bazenu a pod pergolou na zahrade nebo u dedy a babi.
prcek z toho nestastny neni a priznam se, ze ja taky ne… ![]()
Ale pristi rok planujeme dovolenou tady v Cechach v jednom penzionku, protoze je krasny, priznive ceny a dobre misto pro deti… ![]()
(omlouvam se za anonymitu, ale manzel by nebyl rad, ze o nem pisu na verejny portal…
).
@smilestrawberry tak malýmu je sice měsíců 5 ale stejně by jsme si to asi ani tak moc neužili ![]()
My jsme na dovolené nikde nebyli už 9let, jsme buď doma nebo na chatě. U moře jsem byla naposled před 13 lety. ![]()