Kdo už začal s cukrovím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10004
8.11.14 10:08

@lyrica Zdobím sáčkem - pevnější mikroten, zastřihnu růžek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
8.11.14 10:09

@LenďuleB
Deticky vykrajujou, kdyz zlobi, tak je zabavi manzel a taky pri tom uklidi svincik po jejich „peceni“ :srdce: :mrgreen: nestresuju, delam max 8 druhu cukrovi a ne tuny… to tak, jeste abych po vanocnim obzerstvi musela v lednu do fitka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
8.11.14 10:18

Taky se tesim ale je brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
8.11.14 10:26

Já už se právě strašně těším a nemůžu se dočkat, tak jsem udělala aspoň ty perníčky a stejně už se na ně chodí :D a jinak mám taky recept na hned měkké, ale už jsemto nemohla vydržet, měla jsem na ně i chuť :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
8.11.14 10:27

A jinak, jaké děláte druhy? Já tak udělám ty perníčky, vanilk. rohlíčky, pracny a možná linecké, ale to já moc nemusím :) a z nepečených úlky, raffaelo kuličky a zbytek hledám inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
8.11.14 10:29

@Pady2 a děláš i chaloupku? Nemáte někdo nějaké šablony? Chtěla bych letos udělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
8.11.14 10:39

Kdybych pekla už teď, tak mi to doma sežerou a můžu péct za měsíc znovu…takže NIC…!!! :mrgreen: Jinak peču ráda, zkoušela jsem i perníkový Betlém upéct do školky pro děti a moc se jim to líbilo, hned druhý den okousaly ovečky, potvory jedny mrňavý… :mrgreen: :mrgreen:
Tak pro tu „inšpiraci“ vkládám fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 10:40

@Paoloska a nemůže se z toho dostat salmonela, když se to už pak nijak neupravuje. To se jen vyšlehá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
8.11.14 10:40

Ja uz taky zacala. Ve ctvrtek jsem si objednala v cukrarne. A doma udelam jen par nepecenych. Pritel na to moc neni a navstevy u nas taky asi nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 10:41
@BellinkaX píše:
@LenďuleB
Deticky vykrajujou, kdyz zlobi, tak je zabavi manzel a taky pri tom uklidi svincik po jejich „peceni“ :srdce: :mrgreen: nestresuju, delam max 8 druhu cukrovi a ne tuny… to tak, jeste abych po vanocnim obzerstvi musela v lednu do fitka :lol:

už tak je to obžerství fuška co? :lol: Tak to máš dobře zařízené :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
8.11.14 10:42

@SIMONA1234 to je krásný! Jak si děláte šablony? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 10:44
@AdelaHores píše:
A jinak, jaké děláte druhy? Já tak udělám ty perníčky, vanilk. rohlíčky, pracny a možná linecké, ale to já moc nemusím :) a z nepečených úlky, raffaelo kuličky a zbytek hledám inspiraci :)

letos se pustím do nutelových špiček, chrousti, protlačované, slepované, ořechy, moka kolečka, a ty perníčk chci zkusit, úly, kokosové kukličky.. a také hledám ještě inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
8.11.14 10:45

@AdelaHores Adél nijak…vyválím těsto a vykrajuju z paměti…prostě si představím tu figurku už namalovanou a krájím…ale určitě to jde nakreslit na čtvrtku, vystřihnout a podle toho vykrojit. Nebo co vím, tak Tescoma vyrábí vykrajovátka Betlém. Ale já si to raději dělám podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.11.14 10:48

My vždy začínali koncem listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
8.11.14 10:49

@SIMONA1234 strašně pěkné to je a hlavně všechno tak pěkně čisté :) Já budu letos poprvé perníčky i zdobit (minulý rok na to nebyl čas skrz malou), tak se inspiruji. Chtěla bych udělat tu chaloupku, ale nějak si na to nevěřím :D @LenďuleB a ty nutelové špičky, to se dělá jak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí