Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@LenďuleB
Deticky vykrajujou, kdyz zlobi, tak je zabavi manzel a taky pri tom uklidi svincik po jejich „peceni“
nestresuju, delam max 8 druhu cukrovi a ne tuny… to tak, jeste abych po vanocnim obzerstvi musela v lednu do fitka ![]()
Já už se právě strašně těším a nemůžu se dočkat, tak jsem udělala aspoň ty perníčky a stejně už se na ně chodí
a jinak mám taky recept na hned měkké, ale už jsemto nemohla vydržet, měla jsem na ně i chuť
![]()
A jinak, jaké děláte druhy? Já tak udělám ty perníčky, vanilk. rohlíčky, pracny a možná linecké, ale to já moc nemusím
a z nepečených úlky, raffaelo kuličky a zbytek hledám inspiraci ![]()
@Pady2 a děláš i chaloupku? Nemáte někdo nějaké šablony? Chtěla bych letos udělat ![]()
Kdybych pekla už teď, tak mi to doma sežerou a můžu péct za měsíc znovu…takže NIC…!!!
Jinak peču ráda, zkoušela jsem i perníkový Betlém upéct do školky pro děti a moc se jim to líbilo, hned druhý den okousaly ovečky, potvory jedny mrňavý…
…
Tak pro tu „inšpiraci“ vkládám fotky…
@Paoloska a nemůže se z toho dostat salmonela, když se to už pak nijak neupravuje. To se jen vyšlehá?
Ja uz taky zacala. Ve ctvrtek jsem si objednala v cukrarne. A doma udelam jen par nepecenych. Pritel na to moc neni a navstevy u nas taky asi nebudou.
@BellinkaX píše:
@LenďuleB
Deticky vykrajujou, kdyz zlobi, tak je zabavi manzel a taky pri tom uklidi svincik po jejich „peceni“![]()
nestresuju, delam max 8 druhu cukrovi a ne tuny… to tak, jeste abych po vanocnim obzerstvi musela v lednu do fitka
už tak je to obžerství fuška co?
Tak to máš dobře zařízené
![]()
@AdelaHores píše:
A jinak, jaké děláte druhy? Já tak udělám ty perníčky, vanilk. rohlíčky, pracny a možná linecké, ale to já moc nemusíma z nepečených úlky, raffaelo kuličky a zbytek hledám inspiraci
letos se pustím do nutelových špiček, chrousti, protlačované, slepované, ořechy, moka kolečka, a ty perníčk chci zkusit, úly, kokosové kukličky.. a také hledám ještě inspiraci
@AdelaHores Adél nijak…vyválím těsto a vykrajuju z paměti…prostě si představím tu figurku už namalovanou a krájím…ale určitě to jde nakreslit na čtvrtku, vystřihnout a podle toho vykrojit. Nebo co vím, tak Tescoma vyrábí vykrajovátka Betlém. Ale já si to raději dělám podle sebe.
@SIMONA1234 strašně pěkné to je a hlavně všechno tak pěkně čisté
Já budu letos poprvé perníčky i zdobit (minulý rok na to nebyl čas skrz malou), tak se inspiruji. Chtěla bych udělat tu chaloupku, ale nějak si na to nevěřím
@LenďuleB a ty nutelové špičky, to se dělá jak? ![]()