Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@histep píše:
Moc dekuju. Kdyz prcek nebude, jednou se tam nahore setkam se svoji holcickou
(ostatni potraty byly prilis casne).
Máš ji tam, nahoře
Jsi její máma
Tak třeba ti to vyjde ještě i tady ![]()
@Anonymní píše:
Ty nemáš dítě?
Mám
z IVF. Pak jsem byla hned v tom přirozeně a porodila mrtvého chlapečka. No a pak se to táhlo, řada neúspěšných pokusů, pár časných potratů… Když jsem to po letech vzdala, bylo z toho pro změnu mimoděložní
tak jsem to zkusila ještě jednou a zase nic.
@Anonymní píše:
@Klopotkova Jak to myslíš?
jednoduše - Klopotková mě už řadu měsíců stolkuje. Je velmi neodbytná a není mi to příjemné. Je opravdu k politování ![]()
@pe-terka píše:
jednoduše - Klopotková mě už řadu měsíců stolkuje. Je velmi neodbytná a není mi to příjemné. Je opravdu k politování
Pokud se podíváš na počátek tohoto tématu, tak zjistíš, že jsem tady diskutovala někdy 21.5.2017.
Tudíž mám téma v oblíbených diskusích.
Přečti si co je to stalking a pak dělej soudy, jsme v diskusích a já diskutuji.
K politování jsi Ty, děti jsou u Tebe na prvním místě a když je někdo nemá, lépe řečeno nechce, tak hned spřádáš teorie ,proč to tak je, proto jsem reagovala, že Ty tady nemůžeš chybět.
Jsi pro mě opravdu k politování, jednou jsi psala, že jsem Tvoje fanynka, ne, nejsem, já Ti nijak nefandím.
@Klopotkova píše:
Pokud se podíváš na počátek tohoto tématu, tak zjistíš, že jsem tady diskutovala někdy 21.5.2017.
Tudíž mám téma v oblíbených diskusích.
Přečti si co je to stalking a pak dělej soudy, jsme v diskusích a já diskutuji.
K politování jsi Ty, děti jsou u Tebe na prvním místě a když je někdo nemá, lépe řečeno nechce, tak hned spřádáš teorie ,proč to tak je, proto jsem reagovala, že Ty tady nemůžeš chybět.
Jsi pro mě opravdu k politování, jednou jsi psala, že jsem Tvoje fanynka, ne, nejsem, já Ti nijak nefandím.
Sorry, nemám potřebu si dohledávat tvoje oblíbená témata , mnohokrát jsme ti psala, že mě nezajímáš
A tebe jsem v této (ani žádné jiné) diskusi nekontaktovala, pokud ovšem nejsi skrytá pod anonymem
Ty máš neustále potřebu mě vyhledávat v diskusích, kontaktovat a vyptávat se mě na kde co. A hodnotit mě a kritizovat, aniž bych se tě na tvé soudy ptala
Takže ano, jsi stolker, s veškerou svou zvráceností!
Dlouho jsem nechápala, proč tomu tak je. A nedávno mi dal ve své písničce odpověd moderátor Kazma
Je naprosto jedno, že nejsme na fcb, princip potřeby hanit cizí v jejich příspěvcích je stále stejný a vypovídá o ubohosti duše stolkerů ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Pokud by se ti nechtělo si to pouštět, napíšu ti to podstatné ![]()
„Rádi píšem na cizí zed, a další jed plodí další jed, a to, že každý může mít svůj hlas, neznamená, že musíš soudit nás.“
a ted je to hlavní, co už si zapiš za uši!
"Sousedova veranda je téma, který letí, radši uklid svoji, ráno bude samý smetí! ![]()
@Anonymní píše:
@Fofrník Ale přístup jako ty má velice málo mužů, bohužel…
Tak třeba mají špatné zkušenosti, malé seběvodomí....... Nemohu to posoudit. Nekoukám moc do soukromí druhých. Ono to bude asi oboustranné. Prostě se musí sejít dva co si sednou. Umí v případě potřeby udělat kompromis, domluvit se. Mít stejný úhel pohledu na věc. Mám ale pocit, že dnešní ženské mají velké požadavky a málo nabízí.
Vztah by měl být vyrovnaný. ![]()
@pe-terka píše:
Sorry, nemám potřebu si dohledávat tvoje oblíbená témata , mnohokrát jsme ti psala, že mě nezajímášA tebe jsem v této (ani žádné jiné) diskusi nekontaktovala, pokud ovšem nejsi skrytá pod anonymem
Ty máš neustále potřebu mě vyhledávat v diskusích, kontaktovat a vyptávat se mě na kde co. A hodnotit mě a kritizovat, aniž bych se tě na tvé soudy ptala
Takže ano, jsi stolker, s veškerou svou zvráceností!
Dlouho jsem nechápala, proč tomu tak je. A nedávno mi dal ve své písničce odpověd moderátor KazmaJe naprosto jedno, že nejsme na fcb, princip potřeby hanit cizí v jejich příspěvcích je stále stejný a vypovídá o ubohosti duše stolkerů
https://www.youtube.com/watch?…
Pokud by se ti nechtělo si to pouštět, napíšu ti to podstatné
„Rádi píšem na cizí zed, a další jed plodí další jed, a to, že každý může mít svůj hlas, neznamená, že musíš soudit nás.“
a ted je to hlavní, co už si zapiš za uši!
"Sousedova veranda je téma, který letí, radši uklid svoji, ráno bude samý smetí!
Strašně to vše prožíváš, vše přeonačuješ a jsi velmi naivní.
Ne, opravdu každého nebaví mít 6 dětí a hnípat x let na md.
Tak se s tím konečně srovnej.
@Klopotkova píše:
Strašně to vše prožíváš, vše přeonačuješ a jsi velmi naivní.
Ne, opravdu každého nebaví mít 6 dětí a hnípat x let na md.
Tak se s tím konečně srovnej.
Tak má šest dětí a co?Proč tě to tak žere?
tady @Fofrník jich má ještě o tři víc.Vynadaš mu taky,nebo je to něco jinýho ,protože je chlap? ![]()
@Anna766 píše:
Tak má šest dětí a co?Proč tě to tak žere?tady @Fofrník jich má ještě o tři víc.Vynadaš mu taky,nebo je to něco jinýho ,protože je chlap?
@histep píše:
Moc dekuju. Kdyz prcek nebude, jednou se tam nahore setkam se svoji holcickou
(ostatni potraty byly prilis casne).
Ahoj; nevzdávej to
dnes mi sestra v poradně řekla, že tam mají maminku, co porodila ve 47. Držím palce, vyjde to!
Ty nemáš dítě?