Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P4ja jasný, já se taky bála jelikož mamka obě ségry porodila dřív jednu na 28tt a druhou teda „jen“ o 4 týdny dřív, ale našemu mladýmu se chtělo až týden po termínu, takže u druhýho taky počítám s lehkým „přenášením“, ale samozřejmě důležitý je jak to cítí maminka, já zatím nepociťuju to, že bych to měla chystat, ale samozřejmě že už koukám kde mají plínky v akci, kde si objednám věci do porodnice, ale přesně jak píšeš po zkušenostech s prvním vím, že toho půlku nepotřebuju ![]()
@Kristyna.Vechtova Tak já toho koupila míň, a co bylo potřeba, tak jsem dokoupila později. Hlavně jsem předem kupovala neutrál, protože naši nechtěli vědět pohlaví. Takže růžové jsem dokupovala po porodu. A třeba látkovky jsem ještě objednávala teď, protože jsem úplně nevěděla. No papírovek tady máme a nevím, co s nima budu dělat, když je nepoužívám
Holt balík papírových plen je nejběžnejší dárek:(
@P4ja no já toho hromadu dostala a pohlaví jsme věděli, až teď si necháváme překvapení ![]()
No joo když ono už teď látkuje míň maminek, tak s tím lidi moc nepočítají, ale já myslím, že když je dáš někde na bazárek - my tu třeba máme na FB „městský bazárek“ a tam bych je bez problémů prodala s minimální ztrátou
a nebo poslat dál jako dárek nějaké kamarádce ![]()
Já jsem si výbavu začala chystat kolem 25tt. Spoustu věcí jsem podědila,bylo toho tolik že jsem spoustu věcí odmítala a cítila se připravena na všechno. Byla jsem bláhová prvorodička! Jsem jsem přijela z porodnice domů,hned jsem si začala uvědomovat co všechno musím ještě pořídit! Takže za mě je lepší začít chystat dřív a hlavně darované věci neodmítat,radši mít všeho víc než po návratu z porodnice stresovat a trajdat s dvoutýdenním miminem po krámech