Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
chtěla jsem se zeptat od kdy jste tak měly těhu priznaky? Jestli třeba ještě před očekávanou ms nebo až poté? S přítelem se snazime, zítra mám dostat ms.. už asi 10 dnů mě trápí průjem a dnes i včera vecer jsem měla malinko hnědé špinění a zdá se mi že mám žlutější moč, ale nic více, ale to asi nic neznamená.. Hlavně jsem se chtěla zeptat na bolest prsou.. Je to podmínkou případně začala vás prsa bolet ještě před nebo až po očekávané ms? Děkuji ![]()
@NatyKli žlutější moč máš nejspíš protože málo piješ.
Jinak ty příznaky co uvádíš mohou být známkou blížící se menstruace. A prsa mě tedy bolí před MS. né po ní. ![]()
@NatyKli Já jsem na sobě poznala těhotenství pár dnů před očekávanou MS. Strašně mě bolela prsa. Nějak jsem cítila, že jsem těhotná ![]()
@NatyKli akorát s tím průjmem nevim no
Třeba si jen něco špatného snědla. A nebo jsi v tom. Ale na 100% ti to fakt nikdo neřekne. Vydrž pár dní a zkus test.
@NatyKli já uz „příznaky“ měla před MS sice bolest břicha ale trochu jiná než vždy a hlavně před MS jsem vždy měla hroznou mlsnou a tentokrát nic žádné chutě na naopak asi 3 dny žaludek divně na vodě (ale připisovala jsem to desnymu prezrani v restauraci) a jinak vlastně nic takže kdyby mi nevynechala MS asi na to nepřijdu ![]()
A ještě mi začala divně „zapáchat“ prostě jinak jsem cítila svou moč a to je prý hormonem no.. A i teď mám v podstatě bezpříznakové těhotenství (občas podbřišek bolí, víc cítím různé pachy a toť vše).
Jestli se víc pozoruješ najdeš si různé příznaky ![]()
Přeji // ![]()
Neměla jsem žádné. Prostě to nepřišlo, tak jsem to začala řešit. ![]()
Ahoj, mě bolely jen bradavky asi 14 dní před ms, týden přes ms jsem pocitovala, že mám ráno strašnej hlad, ještě než vstala do práce a 2 dny před ms jsem špinila, test dělala 4 po vynechání…prsa nemusí bolet, každá to má jinak, nemusíš mít vůbec žádné příznaky, jen se ti můžou mírně zvětšit prsa, můžeš mít cokoliv a nebo nemusíš mít žádný příznak… ![]()
@Yasminn piju právě strašně moc… a myslela jsem příznak bolest prsou jestli bývá před očekávanou ms nebo až později ![]()
Já poznala vždy zahnízďování- chvíli jsme špinila jasně červenou krví. Jinak jsem u prvního těh. kromě velké únavy snad žádné příznaky neměla. Test mi vyšel až po 14 dnech od očekávané MS. U druhého těh. mě bolely prsa a trochu mi i narostly.
Tak já neměla příznaky žádné ani u jednoho / 2 kluci/ až do 5 měsíce, kdy mi narostlo břicho
prostě jsem to podruhé nedostala, tak jsem udělala test a mazala k doktorovi
když se mi to zpozdilo jen jednu menstruaci tak už jsem to neřešila, pokaždé buď hormony ŠŽ nebo stres… ![]()
Mě začaly bolet prsa asi až 5 dní po vynechání ![]()
Příznaky jsem nějak nepozorovala, já si spíše přišla jako když na mě něco leze ![]()
Opožděně asi můžu říct, že u mě byl asi příznak takový bílý hlen, který začal 4 dny po ovulaci a v podstatě ho mám ještě ted. Předtim jsem nikdy takový hlen/výtok neměla a spíš jsem si myslela, že mám nějaký zánět ![]()
@Izzylka
Já právě měla tak 5 dní jakoby bílý malinko hrudkovity vytok a trochu mě tam svedilo, teď jsem měla ráno a včera večer to špinění no ![]()
Ahoj, ja par dni pred ms ale vsechno sem prisuzovala pms. Byla to uplna klasika -prsa, břicho, bedary
akorát sem k tomu navrch byla šílene protivna, ale opravdu hodne. Bez energie, nálady.. Vycejtila sem, ze je proste neco jinak.
@NatyKli píše:
@Izzylka
Já právě měla tak 5 dní jakoby bílý malinko hrudkovity vytok a trochu mě tam svedilo, teď jsem měla ráno a včera večer to špinění no
Tak takový výtok ale nema s tehotenstvim nic společného.