Kdy jste měly příznaky?

213
27.4.16 19:49

Kdy jste měly příznaky?

Ahoj :) chtěla jsem se zeptat od kdy jste tak měly těhu priznaky? Jestli třeba ještě před očekávanou ms nebo až poté? S přítelem se snazime, zítra mám dostat ms.. už asi 10 dnů mě trápí průjem a dnes i včera vecer jsem měla malinko hnědé špinění a zdá se mi že mám žlutější moč, ale nic více, ale to asi nic neznamená.. Hlavně jsem se chtěla zeptat na bolest prsou.. Je to podmínkou případně začala vás prsa bolet ještě před nebo až po očekávané ms? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19078
27.4.16 19:53

@NatyKli žlutější moč máš nejspíš protože málo piješ. :D Jinak ty příznaky co uvádíš mohou být známkou blížící se menstruace. A prsa mě tedy bolí před MS. né po ní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
27.4.16 19:53

@NatyKli Já jsem na sobě poznala těhotenství pár dnů před očekávanou MS. Strašně mě bolela prsa. Nějak jsem cítila, že jsem těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
27.4.16 19:54

@NatyKli akorát s tím průjmem nevim no :think: :think: Třeba si jen něco špatného snědla. A nebo jsi v tom. Ale na 100% ti to fakt nikdo neřekne. Vydrž pár dní a zkus test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.16 19:54

@NatyKli já uz „příznaky“ měla před MS sice bolest břicha ale trochu jiná než vždy a hlavně před MS jsem vždy měla hroznou mlsnou a tentokrát nic žádné chutě na naopak asi 3 dny žaludek divně na vodě (ale připisovala jsem to desnymu prezrani v restauraci) a jinak vlastně nic takže kdyby mi nevynechala MS asi na to nepřijdu :-D
A ještě mi začala divně „zapáchat“ prostě jinak jsem cítila svou moč a to je prý hormonem no.. A i teď mám v podstatě bezpříznakové těhotenství (občas podbřišek bolí, víc cítím různé pachy a toť vše).
Jestli se víc pozoruješ najdeš si různé příznaky :-)
Přeji // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
27.4.16 19:55

Neměla jsem žádné. Prostě to nepřišlo, tak jsem to začala řešit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.4.16 19:55

Ahoj, mě bolely jen bradavky asi 14 dní před ms, týden přes ms jsem pocitovala, že mám ráno strašnej hlad, ještě než vstala do práce a 2 dny před ms jsem špinila, test dělala 4 po vynechání…prsa nemusí bolet, každá to má jinak, nemusíš mít vůbec žádné příznaky, jen se ti můžou mírně zvětšit prsa, můžeš mít cokoliv a nebo nemusíš mít žádný příznak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.4.16 19:59

@Yasminn piju právě strašně moc… a myslela jsem příznak bolest prsou jestli bývá před očekávanou ms nebo až později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
27.4.16 20:00

Já poznala vždy zahnízďování- chvíli jsme špinila jasně červenou krví. Jinak jsem u prvního těh. kromě velké únavy snad žádné příznaky neměla. Test mi vyšel až po 14 dnech od očekávané MS. U druhého těh. mě bolely prsa a trochu mi i narostly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
27.4.16 20:03

Tak já neměla příznaky žádné ani u jednoho / 2 kluci/ až do 5 měsíce, kdy mi narostlo břicho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prostě jsem to podruhé nedostala, tak jsem udělala test a mazala k doktorovi :lol: když se mi to zpozdilo jen jednu menstruaci tak už jsem to neřešila, pokaždé buď hormony ŠŽ nebo stres… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.16 20:07

Ja jsem 30 tt a dodnes nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4102
27.4.16 20:10

Mě začaly bolet prsa asi až 5 dní po vynechání :mrgreen:
Příznaky jsem nějak nepozorovala, já si spíše přišla jako když na mě něco leze :roll:
Opožděně asi můžu říct, že u mě byl asi příznak takový bílý hlen, který začal 4 dny po ovulaci a v podstatě ho mám ještě ted. Předtim jsem nikdy takový hlen/výtok neměla a spíš jsem si myslela, že mám nějaký zánět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.4.16 20:12

@Izzylka
Já právě měla tak 5 dní jakoby bílý malinko hrudkovity vytok a trochu mě tam svedilo, teď jsem měla ráno a včera večer to špinění no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
27.4.16 20:15

Ahoj, ja par dni pred ms ale vsechno sem prisuzovala pms. Byla to uplna klasika -prsa, břicho, bedary :mrgreen: akorát sem k tomu navrch byla šílene protivna, ale opravdu hodne. Bez energie, nálady.. Vycejtila sem, ze je proste neco jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
27.4.16 20:16
@NatyKli píše:
@Izzylka
Já právě měla tak 5 dní jakoby bílý malinko hrudkovity vytok a trochu mě tam svedilo, teď jsem měla ráno a včera večer to špinění no :)

Tak takový výtok ale nema s tehotenstvim nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí