Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sex až po svatbě.
Ne, tak my jsme se vyspali hned na 1 rande co kdyby to v posteli neklapalo?
Nikdy jsem tyhle hry moc neřešila a brala to podle situace.
První jsme se spolu vyspali, týden to nechali uležet a pak jsme se rozhodli, že vyzkoušíme vztah. No teď jsme manželé a máme to spolu moc hezké.
Když nechceš být jen levná ženská, tak musíš zdražit. Aspoň 1500,– ![]()
Kdy mít sex ve vztahu? No přeci pořád
![]()
Taková jasná věc, a ještě ji tu nikdo nezmínil ![]()
To záleží na situaci a na partnerovi…kdyby to byl třeba Pírko, počkala bych tak 3 měsíce pro jistotu, s Kutilem by to bylo po půl hodině, ideálně po 20 minutách a s Lorrem nikdy, páč by jsme se nikdy nesešli
![]()
@hrbanla
To není žádné pravidlo, záleží, jaké mate vzájemne pocity.
S přítelem jsem nesla do postele při první schůzce. Ale první jsme spolu spali a pak až chodili
.
A to spolu vedené několik let již plnohodnotný vztah, váží si me a také mi bylo přes 30 a dovolím si rict, ze můj muž je pro me ten pravý
.
@Sonarka píše:
To záleží na situaci a na partnerovi…kdyby to byl třeba Pírko, počkala bych tak 3 měsíce pro jistotu, s Kutilem by to bylo po půl hodině, ideálně po 20 minutách a s Lorrem nikdy, páč by jsme se nikdy nesešli![]()
![]()
Máš na to dobrý náhled
co děláš dnes večer?
![]()
@Kutil Tom píše:
Máš na to dobrý náhled![]()
co děláš dnes večer?
![]()
![]()
A není to pozdě? Vydržíš to?
![]()
@Sonarka píše:
A není to pozdě? Vydržíš to?![]()
![]()
Máš pravdu, lepší bude, když přijedeš už odpoledne
![]()
@Kutil Tom píše:
Máš pravdu, lepší bude, když přijedeš už odpoledne![]()
No to by asi v práci neprošlo
I když tu někteří psali, že kvůli sexu třeba nepřišli do práce, tak u nás se to zatím bohužel netoleruje
![]()
Tak jedině, že se stavíš o polední pauze
![]()
@Sonarka píše:
No to by asi v práci neprošlo![]()
I když tu někteří psali, že kvůli sexu třeba nepřišli do práce, tak u nás se to zatím bohužel netoleruje
![]()
Tak jedině, že se stavíš o polední pauze![]()
Tak to asi nestihnu, když už je po poledni ![]()
@Kutil Tom píše:
Tak to asi nestihnu, když už je po poledni
Ty superman a něco nestihnout…? A ještě k tomu sex
No teda ![]()
@hrbanla píše:
Ahoj holky,
Jsem v úplně na začátku randění s jedním mužem. Moc me přitahuje, líbí se mi..
Chtěla bych s nim mít plnohodnotný vztah, aby si me vážil a nebral me za nejakou levnou ženskou, o kterou se nemusí ani snažit.
A tak mam dotaz, po jaké době se vyspite poprvé ve vztahu? Hned? Měsíc? Tyden?
Ja druhe rande, prvni jsem ho oslovila a svedla ho na druhem, svadime se navzajem skoro dvacet let.
Ja to mela ruzne, s jednim po 2 mesicich, s jinym na druhe schuzce, pak po 13 letech
( to byl dlouholety kamarad ), s dalsim na 3 schuzce…myslim, ze na to sablona neni, zalezi na tom, jak to citis ty…protoze pokud to ma vyjit, je uplne jedno, zda to bude na prvni schuzce, nebo po 3 mesicich, ten pravy pocka, pokud to bude nebude hned a zaroven neodejde, i kdyz to bude moc brzy…tohle neovlivnis, kdy to bude, je uplne fuk, takze to udelej tak, aby jsi se ty citila dobre, nic jineho nerozhoduje ![]()