Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Jsem v úplně na začátku randění s jedním mužem. Moc me přitahuje, líbí se mi..
Chtěla bych s nim mít plnohodnotný vztah, aby si me vážil a nebral me za nejakou levnou ženskou, o kterou se nemusí ani snažit.
A tak mam dotaz, po jaké době se vyspite poprvé ve vztahu? Hned? Měsíc? Tyden?
@hrbanla píše:
Ahoj holky,
Chtěla bych s nim mít plnohodnotný vztah, aby si me vážil a nebral me za nejakou levnou ženskou, o kterou se nemusí ani snažit.
Až několikáte rande, dřív ne. POznáš opravdový zájem a nebudeš za lehkou. Žena co mi dá na 1. či 2. rande je lehčí povahy ![]()
Ta je na sex a ne vztah. ![]()
Kdy chceš
my na to vlítli hned a jsme spolu víc jak 15 let. Každý to cítí a dělá jinak.
My jsme měli po týdnu, co jsme randili. Ale ještě předtím jsme si 3 roky psali.
Každý to má jinak no…
@hrbanla píše:
Ahoj holky,
S manželem jsme se znali písemnou formou několik týdnů, než jsme se poprvé viděli. Na prvním rande jsme se spolu vyspali. Za lehkou ženu mě neměl a jsme spolu už spoustu let. Ale měla jsem dříve i kluky, se kterými jsem nespala hned. Dej na svou intuici, žádná pravidla neexistují.
My spolu nejdriv spali a pak teprve jsme se do sebe zamilovali a zacali spolu chodit
S byvalym jsem se znala sest tydnu a taky jsme spolu nechodili, kdyz jsme se spolu vyspali. A s tim jeste pred jsme si mesic psali a na druhe schuzce skoncili v posteli. Takze ja to nejak neresim, kdy co bude.
@Anonymní píše:
My spolu nejdriv spali a pak teprve jsme se do sebe zamilovali a zacali spolu choditS byvalym jsem se znala sest tydnu a taky jsme spolu nechodili, kdyz jsme se spolu vyspali. A s tim jeste pred jsme si mesic psali a na druhe schuzce skoncili v posteli. Takze ja to nejak neresim, kdy co bude.
Lehká děva ![]()
Já měla pravidlo tří týdnů. Do postele bych s každým nešla ani teď.
Já tedy spím každý den a to ať jsem ve vztahu, či nikoliv. Zkrátka na mé vyspání nějaký vztah nemá žádný vliv.
@hrbanla píše:
Ahoj holky,
@hrbanla píše:
Přes píše: Více
A ty se sama nedokážeš rozhodnout, kdy máš mít s mužem sex?