Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte…Kdy jste dali vašim princeznám náušničky?? A co jste volili za vhodný kov?
Po dohodě s mudr jsme dávali tuším ve 3 měsících, nastřelovala, takže první byly nastřelené a pak asi po 2 mšsících jsme měnili za zlaté
Čekáme, až si dcera sama řekne. Pak si vybere i náušnice, asi chirurgická ocel se mi jeví jako ideální.
Doktorka nausnice nastrelila, byli krasny s kaminkem, ocel na 6 tydnu. Aplikovalo se kolem 6m. Nase sedela a drzela, pohodarka, jen se lekla toho cvaknuti.
Dceři jsem je nechávala píchnout cca ve 3 měsících - podmínkou byla první dávka hexy. Dávala jsem jí zlaté náušnice po mě. Kdybych se rozhodovala teď, dala bych jí je nastřelit. Náušnice bych stejně dala zlaté. Nyní v 10 letech má stříbrné - vybírala si sama a už zvládla jednu ztratit, tak nehodlám investovat moc peněz…
@Dadulkaalaura cca ve 3 měsících. (po první hexe). Má náušničky z bílého zlata.
Tuším že malé bylo kolem 3m a doktorka nastřelila. Pak jsme dali zlaté, bohužel je dcera stejně jako my alergická na zlato. Teď má stříbrné a pohoda..
Myslím po prvním očkování cca kolem třetího měsíce. A měli jsme bílé zlato. Hojení bylo bez problémů.
Čekám holčičku a s manželem jsme se domluvili, že to necháme na ní, až bude chtít. Až bude dost stará, aby si řekla, že chce kvůli náušnicím propíchnout uši. Když je píchali mě, strašně mi to zhnisalo. Pro mě to není něco, co je nutné udělat. Jde jenom o dekorativní zásah a jako takový není úplně nutný ![]()
@Modesta píše: Čekám holčičku a s manželem jsme se domluvili, že to necháme na ní, až bude chtít. Až bude dost stará, aby si řekla, že chce kvůli náušnicím propíchnout uši. Když je píchali mě, strašně mi to zhnisalo. Pro mě to není něco, co je nutné udělat. Jde jenom o dekorativní zásah a jako takový není úplně nutný
Přesně, dělat do dítěte díry z důvodu, že se mi to líbí, to ne ![]()
Az si rekla - v 6 letech. Nikdy bych nedelala neodstranitelne zmeny na tele druheho bez jeho souhlasu.
Nastrelovali jsme bioplastove téměř v osmi měsících. Po necelém roce jsme vyměnili za zlate. Osobne je mi ake sympatictejsi chirurgicka ocel a bioplast s kaminky.
Nechali jsme píchnout v porodnici, náušničky ze žlutého zlata
Naše doktorka nastřeluje plastové. A ideálně po 3. dávce hexy. Takže první je měla v půlroce a další dvě až kolem roka.
V 6. měsících. Bílé zlato. Dnes bych už píchat uši miminku nedala ani za nic.
Až tehdy, kdy se rozhodne sama.