Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mně pozval na kávu, vyprávěl mi jak poznal svoji spřízněnou duši, je šťastný a zamilovaný a spokojený a když se připil tak z něj vylezlo, že mu na žádost o ruku řekla ne. Chtěl u nás přespat… tak jsem ho vzala k nám, usadila na gauč, a když jsem v kuchyni ohřívala večeři tak zachrastil klíč v zámku a přišel přítel. No on zrudl a skoro z toho bytu utekl. Si asi myslel, že spolu budeme v noci sami
To jako vážně?
Proč jsi ho stylově neschovala do skříně?
@PaníKadrnožková píše:
Půl roku, pak jsme - jak je teď moderni říkat: vědomě pocali - a kdy si to rozmyslel, nevim, ale neozval se od cca 5.mesice. je to 2 měsíce
Ale neplevelme, to byla jen taková sranda do diskuzeJinak se bývalí ozyvali, kdyz zjistili, ze ten rozchod myslim fakt vážně
Je to myslím v nějaké písničce od Černocha, „někam odjet musel jsem“ ![]()
Třeba je to nakonec výhra, v každém případě držím palce ![]()
Po rozchodu, v dobe partnerske krize nebo listopad, prosinec
- dny jsou krátké, noci dlouhé
@Anonymní píše:
Po rozchodu, v dobe partnerske krize nebo listopad, prosinec- dny jsou krátké, noci dlouhé
A chuť velká ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Půl roku, pak jsme - jak je teď moderni říkat: vědomě pocali - a kdy si to rozmyslel, nevim, ale neozval se od cca 5.mesice. je to 2 měsíce
Ale neplevelme, to byla jen taková sranda do diskuzeJinak se bývalí ozyvali, kdyz zjistili, ze ten rozchod myslim fakt vážně
Mně to přijde poměrně k tématu
. To jako 5 měsíců ok a pak se propadnul? Nebo tak nějak „plíživě“ jak říká Doubravka v Léto s kovbojem? ![]()
Jinak mně se ozývaj snad pořád, s jedním jsem hodně zadobře jako kamarádka, ale bydlí daleko, takže ho navštívím, když tam jsem, jinak si občas napíšem a zavoláme, přátelsky, jeho manželka asi není zrovna nejšťastnější, že si rozumíme
. Druhej mi píše už asi 15 let od rozchodu na všechny svátky, narozky, Vánoce a občas jak se mám a že mě chce vidět.. Další mě uhání takřka pořád (chce se vrátit). Jináč nabíječi/milenci buď mlčí zcela či mě občas rozhodí zcela nepatřičnou zprávou.
Takže tak ![]()
Jeden můj bývalý mě naháněl docela dlouho po rozchodu a to už byl s jinou. Sám asi nevěděl proč, asi potřeboval mít kontrolu nad tím co a kde dělám a když jsme se tedy sešli, tak se pokoušel o sex. Když jsem mu napsala, ať už mě nekontaktuje a dá mi tak čas a prostor se s rozchodem vyrovnat, tak to bylo ještě urputnější. Vždycky si vymyslel nějakou záminku, proč se ozvat. Druhý můj bývalý se ozval po 10ti letech, když už měl 2 děti a ženu. Proč? Prý si vzpomněl
. Chtěl sejít, jen tak na pokec…
![]()
@Anonymní píše:
Jeden můj bývalý mě naháněl docela dlouho po rozchodu a to už byl s jinou. Sám asi nevěděl proč, asi potřeboval mít kontrolu nad tím co a kde dělám a když jsme se tedy sešli, tak se pokoušel o sex. Když jsem mu napsala, ať už mě nekontaktuje a dá mi tak čas a prostor se s rozchodem vyrovnat, tak to bylo ještě urputnější. Vždycky si vymyslel nějakou záminku, proč se ozvat. Druhý můj bývalý se ozval po 10ti letech, když už měl 2 děti a ženu. Proč? Prý si vzpomněl. Chtěl sejít, jen tak na pokec…
![]()
A dařilo se mu nebo měli krizi?
Můj úplně první kluk mě naháněl několikrát za ty roky, co se známe. To on se se mnou sice rozešel, ale následně mi tvrdil, že to byla jeho největší chyba v životě. No občas jsem si za tu dobu sice říkala, že by bylo fajn se vrátit, ale měl takové vlastnosti, které bych dlouhodobě neustála a šlo by to stejně do kopru. Ale v posteli mu to jde moc dobře. Takže časem dobře sloužil jako bokovka pro moje následné kluky a později chlapi. Ten vážně byl jako bumerang. Vrátil se, dopisovali si, sešli se, za. ukali si, následně udělal nějakou neskutečnou krávovinu, která mi ublížila a zase se nějakou dobu neozval. Takhle moc blbá jsem byla.
Druhý kluk, se kterým jsem chodila, tak ten se ozval až asi po dvou letech s tím, že by ho jen zajímalo, jak se mám. My se rozešli v dobrém. Asi jedinej, se kterým si dnes dovedu představit, že bych s ním šla na kávu a nebylo to trapný a ani by v tom nebyl postranní úmysl. Kopačky mi dal on, ale dost jsem si to zasloužila. Viz nevěra v prvním odstavci.
Se třetím chlapem jsem strávila osm let. Z toho dva roky jsme bydleli spolu a ze zpětného pohledu jsme se měli rozejít po čtyřech letech. Jsou to čtyři roky, co jsme se rozešli a od té doby jsme se neviděli a asi ani jeden nemáme chuť toho druhého vidět.
No plynule jsem přešla ke čtvrtému chlapovi, se kterým jsem byla čtyři roky a nyní je to měsíc a půl, co jsme od sebe, takže logicky je to velmi čerstvé, ale protože mi dluží peníze a splácí mi je, tak jsme nuceni se vidět a je to fakt divný. A asi následně netoužím ho nadále vídat, protože jeho životní styl jde přímo opačným směrem, který mi nesedí. Nicméně si myslím, že časem tam ta zášť nebude a můžeme být v pohodě.
@Josef_t píše:
Je to myslím v nějaké písničce od Černocha, „někam odjet musel jsem“
Třeba je to nakonec výhra, v každém případě držím palce
Díky, to bude dobry ![]()
Mě bývalky kontaktovaly výhradně jen ve chvíli, kdy jim zaskřípal jejich současný vztah. Zřejmě chtěly cítit, že je má někdo rád, nebo si dokázat, že je i ně zájem. Nevím.
A pak druhá zkušenost, když se s nějakou holkou seznámím a po několika schůzkách (bez sexu) bych chtěl zkusit chození, mě odmítne se slovy, že by to neklapalo. Takže to utnu a dál se nesnažím. Taková holka se vždy po 14 dnech ozve. Že nad tím přemýšlela a chtěla by to zkusit, nebo že bychom mohli mít kamarádství s výhodami, dokud si nenajdeme někoho jiného. A čím víc odmítám, tím jsou urputnější. Každopádně kdybych projevil zájem, tak zase obrátí a budou říkat, že si vlastně nejsou jisté. Netuším, proč to dělají.
@Anonymní píše:
A dařilo se mu nebo měli krizi?
Právě že moc spokojený nebyl, takže asi pokus o zvednutí sebevědomí.
@Tomkins píše:
Mě bývalky kontaktovaly výhradně jen ve chvíli, kdy jim zaskřípal jejich současný vztah. Zřejmě chtěly cítit, že je má někdo rád, nebo si dokázat, že je i ně zájem. Nevím.A pak druhá zkušenost, když se s nějakou holkou seznámím a po několika schůzkách (bez sexu) bych chtěl zkusit chození, mě odmítne se slovy, že by to neklapalo. Takže to utnu a dál se nesnažím. Taková holka se vždy po 14 dnech ozve. Že nad tím přemýšlela a chtěla by to zkusit, nebo že bychom mohli mít kamarádství s výhodami, dokud si nenajdeme někoho jiného. A čím víc odmítám, tím jsou urputnější. Každopádně kdybych projevil zájem, tak zase obrátí a budou říkat, že si vlastně nejsou jisté. Netuším, proč to dělají.
ono je možné, že ty děláš vždycky extrém. Bud se o nějakou holku extrémně snažíš a ona se potom lekne, protože ještě nemá k tobě citovou vazbu, a když nějakou odkopneš, tak odkopneš. to by chtělo asi něco mezi…
A jak se chovat, když se ex ozývají a vy tomu chcete dát šanci? Být odměřená a stručná nebo naopak příjemná (ne přehnaně). Má to vůbec vliv?
@Anonymní píše:
A jak se chovat, když se ex ozývají a vy tomu chcete dát šanci? Být odměřená a stručná nebo naopak příjemná (ne přehnaně). Má to vůbec vliv?
Byla bych příjemná ale ne moc a čekala bych co z protistrany vypadne

Ale neplevelme, to byla jen taková sranda do diskuze
Jinak se bývalí ozyvali, kdyz zjistili, ze ten rozchod myslim fakt vážně