Kdy se ozývají ex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
18.11.19 12:14

Půl roku, pak jsme - jak je teď moderni říkat: vědomě pocali - a kdy si to rozmyslel, nevim, ale neozval se od cca 5.mesice. je to 2 měsíce :mavam:
Ale neplevelme, to byla jen taková sranda do diskuze :lol:

Jinak se bývalí ozyvali, kdyz zjistili, ze ten rozchod myslim fakt vážně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14036
18.11.19 12:24
@Anonymní píše:
Mně pozval na kávu, vyprávěl mi jak poznal svoji spřízněnou duši, je šťastný a zamilovaný a spokojený a když se připil tak z něj vylezlo, že mu na žádost o ruku řekla ne. Chtěl u nás přespat… tak jsem ho vzala k nám, usadila na gauč, a když jsem v kuchyni ohřívala večeři tak zachrastil klíč v zámku a přišel přítel. No on zrudl a skoro z toho bytu utekl. Si asi myslel, že spolu budeme v noci sami :zed:

To jako vážně?
Proč jsi ho stylově neschovala do skříně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14036
18.11.19 12:32
@PaníKadrnožková píše:
Půl roku, pak jsme - jak je teď moderni říkat: vědomě pocali - a kdy si to rozmyslel, nevim, ale neozval se od cca 5.mesice. je to 2 měsíce :mavam:
Ale neplevelme, to byla jen taková sranda do diskuze :lol:Jinak se bývalí ozyvali, kdyz zjistili, ze ten rozchod myslim fakt vážně :mavam:

Je to myslím v nějaké písničce od Černocha, „někam odjet musel jsem“ :-(
Třeba je to nakonec výhra, v každém případě držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.19 13:14

Po rozchodu, v dobe partnerske krize nebo listopad, prosinec :lol: - dny jsou krátké, noci dlouhé

• Citovat
  • Upravit
1242
18.11.19 13:15
@Anonymní píše:
Po rozchodu, v dobe partnerske krize nebo listopad, prosinec :lol: - dny jsou krátké, noci dlouhé

A chuť velká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
18.11.19 13:24
@PaníKadrnožková píše:
Ale neplevelme, to byla jen taková sranda do diskuze :lol:Jinak se bývalí ozyvali, kdyz zjistili, ze ten rozchod myslim fakt vážně :mavam:

Mně to přijde poměrně k tématu :andel:. To jako 5 měsíců ok a pak se propadnul? Nebo tak nějak „plíživě“ jak říká Doubravka v Léto s kovbojem? :jazyk:
Jinak mně se ozývaj snad pořád, s jedním jsem hodně zadobře jako kamarádka, ale bydlí daleko, takže ho navštívím, když tam jsem, jinak si občas napíšem a zavoláme, přátelsky, jeho manželka asi není zrovna nejšťastnější, že si rozumíme :oops:. Druhej mi píše už asi 15 let od rozchodu na všechny svátky, narozky, Vánoce a občas jak se mám a že mě chce vidět.. Další mě uhání takřka pořád (chce se vrátit). Jináč nabíječi/milenci buď mlčí zcela či mě občas rozhodí zcela nepatřičnou zprávou.

Takže tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.19 13:35

Jeden můj bývalý mě naháněl docela dlouho po rozchodu a to už byl s jinou. Sám asi nevěděl proč, asi potřeboval mít kontrolu nad tím co a kde dělám a když jsme se tedy sešli, tak se pokoušel o sex. Když jsem mu napsala, ať už mě nekontaktuje a dá mi tak čas a prostor se s rozchodem vyrovnat, tak to bylo ještě urputnější. Vždycky si vymyslel nějakou záminku, proč se ozvat. Druhý můj bývalý se ozval po 10ti letech, když už měl 2 děti a ženu. Proč? Prý si vzpomněl :D. Chtěl sejít, jen tak na pokec… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.19 13:42
@Anonymní píše:
Jeden můj bývalý mě naháněl docela dlouho po rozchodu a to už byl s jinou. Sám asi nevěděl proč, asi potřeboval mít kontrolu nad tím co a kde dělám a když jsme se tedy sešli, tak se pokoušel o sex. Když jsem mu napsala, ať už mě nekontaktuje a dá mi tak čas a prostor se s rozchodem vyrovnat, tak to bylo ještě urputnější. Vždycky si vymyslel nějakou záminku, proč se ozvat. Druhý můj bývalý se ozval po 10ti letech, když už měl 2 děti a ženu. Proč? Prý si vzpomněl :D. Chtěl sejít, jen tak na pokec… :think: :nevim:

A dařilo se mu nebo měli krizi?

• Citovat
  • Upravit
18.11.19 14:24

Můj úplně první kluk mě naháněl několikrát za ty roky, co se známe. To on se se mnou sice rozešel, ale následně mi tvrdil, že to byla jeho největší chyba v životě. No občas jsem si za tu dobu sice říkala, že by bylo fajn se vrátit, ale měl takové vlastnosti, které bych dlouhodobě neustála a šlo by to stejně do kopru. Ale v posteli mu to jde moc dobře. Takže časem dobře sloužil jako bokovka pro moje následné kluky a později chlapi. Ten vážně byl jako bumerang. Vrátil se, dopisovali si, sešli se, za. ukali si, následně udělal nějakou neskutečnou krávovinu, která mi ublížila a zase se nějakou dobu neozval. Takhle moc blbá jsem byla.
Druhý kluk, se kterým jsem chodila, tak ten se ozval až asi po dvou letech s tím, že by ho jen zajímalo, jak se mám. My se rozešli v dobrém. Asi jedinej, se kterým si dnes dovedu představit, že bych s ním šla na kávu a nebylo to trapný a ani by v tom nebyl postranní úmysl. Kopačky mi dal on, ale dost jsem si to zasloužila. Viz nevěra v prvním odstavci.
Se třetím chlapem jsem strávila osm let. Z toho dva roky jsme bydleli spolu a ze zpětného pohledu jsme se měli rozejít po čtyřech letech. Jsou to čtyři roky, co jsme se rozešli a od té doby jsme se neviděli a asi ani jeden nemáme chuť toho druhého vidět.
No plynule jsem přešla ke čtvrtému chlapovi, se kterým jsem byla čtyři roky a nyní je to měsíc a půl, co jsme od sebe, takže logicky je to velmi čerstvé, ale protože mi dluží peníze a splácí mi je, tak jsme nuceni se vidět a je to fakt divný. A asi následně netoužím ho nadále vídat, protože jeho životní styl jde přímo opačným směrem, který mi nesedí. Nicméně si myslím, že časem tam ta zášť nebude a můžeme být v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
18.11.19 18:22
@Josef_t píše:
Je to myslím v nějaké písničce od Černocha, „někam odjet musel jsem“ :-(
Třeba je to nakonec výhra, v každém případě držím palce :-)

Díky, to bude dobry :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1934
20.11.19 10:49

Mě bývalky kontaktovaly výhradně jen ve chvíli, kdy jim zaskřípal jejich současný vztah. Zřejmě chtěly cítit, že je má někdo rád, nebo si dokázat, že je i ně zájem. Nevím.

A pak druhá zkušenost, když se s nějakou holkou seznámím a po několika schůzkách (bez sexu) bych chtěl zkusit chození, mě odmítne se slovy, že by to neklapalo. Takže to utnu a dál se nesnažím. Taková holka se vždy po 14 dnech ozve. Že nad tím přemýšlela a chtěla by to zkusit, nebo že bychom mohli mít kamarádství s výhodami, dokud si nenajdeme někoho jiného. A čím víc odmítám, tím jsou urputnější. Každopádně kdybych projevil zájem, tak zase obrátí a budou říkat, že si vlastně nejsou jisté. Netuším, proč to dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.19 12:39
@Anonymní píše:
A dařilo se mu nebo měli krizi?

Právě že moc spokojený nebyl, takže asi pokus o zvednutí sebevědomí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.19 21:06
@Tomkins píše:
Mě bývalky kontaktovaly výhradně jen ve chvíli, kdy jim zaskřípal jejich současný vztah. Zřejmě chtěly cítit, že je má někdo rád, nebo si dokázat, že je i ně zájem. Nevím.A pak druhá zkušenost, když se s nějakou holkou seznámím a po několika schůzkách (bez sexu) bych chtěl zkusit chození, mě odmítne se slovy, že by to neklapalo. Takže to utnu a dál se nesnažím. Taková holka se vždy po 14 dnech ozve. Že nad tím přemýšlela a chtěla by to zkusit, nebo že bychom mohli mít kamarádství s výhodami, dokud si nenajdeme někoho jiného. A čím víc odmítám, tím jsou urputnější. Každopádně kdybych projevil zájem, tak zase obrátí a budou říkat, že si vlastně nejsou jisté. Netuším, proč to dělají.

ono je možné, že ty děláš vždycky extrém. Bud se o nějakou holku extrémně snažíš a ona se potom lekne, protože ještě nemá k tobě citovou vazbu, a když nějakou odkopneš, tak odkopneš. to by chtělo asi něco mezi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.19 02:26

A jak se chovat, když se ex ozývají a vy tomu chcete dát šanci? Být odměřená a stručná nebo naopak příjemná (ne přehnaně). Má to vůbec vliv?

• Citovat
  • Upravit
483
23.11.19 09:23
@Anonymní píše:
A jak se chovat, když se ex ozývají a vy tomu chcete dát šanci? Být odměřená a stručná nebo naopak příjemná (ne přehnaně). Má to vůbec vliv?

Byla bych příjemná ale ne moc a čekala bych co z protistrany vypadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria