Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je důležitější termín menstruace nebo počet dní od ovulace? Mám delší cyklus a 10 dní od ovulace budu mít 17.6., ale menstruaci čekám až 4-6 dní potom. Tak kdy myslíte, že můžu nejdříve testovat? Snažíme se první měsíc. ![]()
@Freaky Duplex asi bych testovala nejdřív v první den vynechané ms, jenže zvědavost je vždy veliká
. Některým se na testu objevuje čárka už třeba 9dni po ovulaci (dpo), ale nekomu až později… ale když pockas do vynechání ms je to lepší - když se tom povede a zjistíš to moc brzy, nemusí se vajíčko uchytit a pak budeš zklamaná.
@Freaky Duplex od ovulace nejdřív 10 dní bych testovala..no jinak je nejlepší až po vynechám ms..protoze kdyby byly // nemusí se udržet a může odejít s ms
@Domička píše:
@Freaky Duplex asi bych testovala nejdřív v první den vynechané ms, jenže zvědavost je vždy veliká. Některým se na testu objevuje čárka už třeba 9dni po ovulaci (dpo), ale nekomu až později… ale když pockas do vynechání ms je to lepší - když se tom povede a zjistíš to moc brzy, nemusí se vajíčko uchytit a pak budeš zklamaná.
@Kajka9 píše:
@Freaky Duplex od ovulace nejdřív 10 dní bych testovala..no jinak je nejlepší až po vynechám ms..protoze kdyby byly // nemusí se udržet a může odejít s ms
Já jsem hlavně nedočkavá, takže pokud je možnost, že se mi to na testu ukáže ještě tolik dní před menstruací, asi to nevydržím.
Díky.
@Freaky Duplex to znám
. Ale čím dyl se člověk snaží, tim víc ačíná rezignovat a čeká
![]()
Jinak holky hlásím že to mám strašně slabé takové jiné, a pomalu to končí no jsem na to zvědavá
@Domička to vůbec netuším, před tím jsem krvacela jak z vola a taky jsem je brala
Spíše je u mě divné to že mě bolí břicho když si dám tampon to se mi nestává
@MIBART aha, no to je divné
. No tak snad ti to povolí úplně. Já má dnes 4. Den zpoždění, bolí mě hlava, chvíkama mám pocit, jako kdybych měla kocovinu a mám lehce zvýšenou teplou 37,1 sice trochu, ale poznala jsem to jen jsem si sáhla na čelo a prsa taky bolí od včera. Tak jestli na tom testu zítra nic nebude, tak se půjdu přihlásit na psychiatrii
…
@Domička noo koukej hned ráno udělat test jsem zvědavá, no mě taky dneska bolela hlava a jsem unavená tak jsem si šla už lehnout… Tohle jsem nikdy nezažila jinak už mi to pomalu končí a nebylo skoro nic