Kdy vám bylo nejvíc líto vašich dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2527
9.3.16 23:07

@ejhle Souhlasim s tebou v tom ze odmitnuti a podobne neshody jsou vychovne…deti se musi naucit ze vzdy nebude po jejich. Ze zivot neni spravedlivy. I tak mne podobne veci obcas mrzi. Nejvic lito mi bylo syna kdyz jsme byli v nemocnici a musel prochazet hroznymi vysetrenimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
9.3.16 23:07
@mahdalka píše:
Tak tohle znám bohužel taky :oops:

Asi mam stesti, ze az tak nepratelske projevy nahristi jsem s detmi nezazila. A zakrocite nejak? Ja tedy pokud vidim, ze se na hristi deje, co si dcera nevyresi sama, tak zasahnu. Chudak deti.

Příspěvek upraven 09.03.16 v 23:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.3.16 23:09

Nejvic mi bylo lito syna, když jsme byli na dovolené se setrou a jejima kamaradkama. Všichni tam měli děti, ale starší než syn. On si s nimi chtel hrát ale oni s nim ne. Byli mu tehdy 2,5 a jim 5-8 let. Cely tyden jsem se svýma detma travila mimo chatu na vyletech abych se nemusela divat jak mu porad utikaji. Cely ten pobyt jsem dost obrecela a nakonec i driv odjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.3.16 23:11

Mě bylo syna hodně líto po amniocentéze, když mi ho ukázali, že je po zákroku ok, tak tam byl úplně schoulený..a pak když ležel v inkubátoru, nebo i později v nemocnici, nepřibíral, měl porád 2kg a celé oteklé rozpichané patičky od věčných odběrů..vypadal tak křehce..a ještě je mi hrozně líto, že první rok přežil v bolestech bříška a že díky laxnímu přístupu naší pediatryně se nic neřešilo, nakonec měl ABKM a po změně stravy máme najednou veselé dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.3.16 23:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.3.16 23:16

@mahdalka díky, teď už jak dcera povyrostla tak jsou partáci. je skvělý, že se mají tak rádi :srdce: (snad jim to i vydrzi :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.3.16 23:17
@ejhle píše:
Asi mam stesti, ze az tak nepratelske projevy nahristi jsem s detmi nezazila. A zakrocite nejak? Ja tedy pokud vidim, ze se na hristi deje, co si dcera nevyresi sama, tak zasahnu. Chudak deti.Příspěvek upraven 09.03.16 v 23:10

No mě je hodnělíto, že si s ním většinou starší děti nechtěj hrát, ale to jim nakázat nemůžu. Motivuju syna, aby si šel dělat bábovky támhle s tou holčičkou, když vidím, že je podobně stará, nebo ho prostě pošlu za přibližně stejně tarýma dětma. Ještě mi je líto, když syna učím aby ostatním dětem půjčoval hračky, ale některé děti mu je půjčit nechtějí a mamnkys tím nic neudělají, neřeknou tomu svýmu dítěti aby na chvíli půjčilo lopatku(bábovku, auto…) :nevim: :hug: Včera y syn na hřišti půjčil odrážedlo a paní hned vylítla z lavičky, že to nesmí, že její syn nerad cokoli půjčuje a ona ho nechce dráždit 8o :roll: :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.3.16 23:18

@paola white Já byla loni taky týden na chatě s dvěma kamarádkama a tennáš byl nejmladší, ale naštěstí si s ním ty starší hráli, ukázali mu i tablet, brali ho do bazénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.3.16 23:21

Mam deti teprve chvilicku, takze zkusenosti. s detskymi hristi a pod jeste nemam. Dvojcatka se predcasne narodila a kdyz byli na jip bylo mi jich moc lito, napojeny na vsemozne hadicky, pristroje, nemohli byt semnou. Ale vcerejsi odber krve to vsechno prebil. Byli jsme v laboratori na odber krve a narazili jsme na absolutni kr***, mucila je kazdeho vic jak dvacet minut, mimca(3mesice) neuveritelne plakali az se zajikali, a nepovedlo se. Pani se pote priznala ze odbery u takto malych deti neumi a ze mame prijit zitra. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.3.16 23:23

@ejhle no pokud si s nim nekdo hrat nechce tak synovi reknu at to dite necha ze si s nim nechce hrat. je pravda ze moje deti jsou na vzajemné odmítání trénovaní. Se pořád posílají do háje. dcera je naprosty profik v ignorovani lidi :D

Pokud jde o nasily z jedne nebo druhe strany tak zasahuju. Syn nastesti cizi deti nikdy moc nebil a ani rany nevraci. Nedavno v herne ho nejaky kluk prastil a syn mu na celou hernu rikal „Co me bouchas ty pacholku?“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
9.3.16 23:29

Tak mě je taky líto dcery, když ji straší děti odmítají.. Ale to tak nějak beru. Ona sama si chce hrát se staršími a naopak s mladšími ne.. (ale neodmítá je). Víc mě mrzí, když něco ukazuje nebo povídá mé kamarádce, a ta dělá, že neslyší-nevidí.. :roll: To mě docela dost mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
9.3.16 23:35

Určitě když jsou nemocný. Ale teď jsem řešila situaci kdy se holky dohadovali A ta starší(9let) přišla a s vážnou tváří prohlasila že nemá Aničku(4,5roku)nemá ráda protože je to holka a ona chtěla bráchu. WSnažila jsem se ji vysvětlit že je to její malá sestra, že by ji měla pomáhat, chránit atd. Vmetla mi, že ji stejně nemá ráda a že by bylo lepší kdybysme Ančí neměli. Anička to slyšela a obrečela to. Večer se mi pak Adélka omluvila a vysvělili jsme si to. Celá ta situace mi přišla strašně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
9.3.16 23:39

@mahdalka ta nase trdlina se ze zacatku bala (puvodne jsem se nechtela druzit s matkami na pisku, tak jsem ji na zahrade vybudovala vlastni hriste. No casem jsem zjistila, ze proste musim s ni do spolecnosti). Takze jsem si s ni hrala ja a kdyz jsem zjistila, ze ma zajemo nejake ditko, tak jsem to ditko zapojila do hry s nami a postupne jsem hru opustila a uz jenom dozorovala. Casem se dcera naucila druzit sama.
Pujcovani je kapitola sama a nektere matky-radeji nic. Taky ucim pujcovat a delit se. Pokud nejake ditko odmitne, tak dcera uz sama rika- ja ti pujcila.kdyz nepujcis, tak ja taky ne, vezme co je jeji a odchazi.
@paola white taky tak. Nesnasim, kdyz deti kousou a druheho mlati lopatkou. To jsem pak zla a servu matku i ditko. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
9.3.16 23:46

Zrovna dnes vecer. Sla jsem s detmi ven, uz byla tma. Syn (3,5) se podiva k nebi a zasnene, ale vazne řekne. Vidíš ty hvezdy? Ano. Je tam i tata, ze jo? Ano. Tato podívej mam pistol, táta říká ze ma taky a taky ze uz mamo nemáš být smutná.
To se mi srdíčko sevrelo. A začala jsem polykat slzy. A to je peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
9.3.16 23:47

Když je syn smutný a říká, že ho děti nenávidí, že si s ním nikdo nechce hrát. Je často nemocný, v MS je málo, a má horší řeč, dysfazii. Nemůžu mu moc pomoct, učitelky to ví. A teď mi ho je líto, chystame se na nosní mandli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí