Kdy vám bylo nejvíc líto vašich dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
brko
10.3.16 20:31
@kattulda001 píše:
Mam deti teprve chvilicku, takze zkusenosti. s detskymi hristi a pod jeste nemam. Dvojcatka se predcasne narodila a kdyz byli na jip bylo mi jich moc lito, napojeny na vsemozne hadicky, pristroje, nemohli byt semnou. Ale vcerejsi odber krve to vsechno prebil. Byli jsme v laboratori na odber krve a narazili jsme na absolutni kr***, mucila je kazdeho vic jak dvacet minut, mimca(3mesice) neuveritelne plakali az se zajikali, a nepovedlo se. Pani se pote priznala ze odbery u takto malych deti neumi a ze mame prijit zitra. :cert: :cert:

Nechci se te opravdu nijak dotknout, ale ja bych uz po prvni proplakane minute deti popadla a nenechala je te osobe v „ peci“.

• Citovat
  • Upravit
16557
10.3.16 22:00
@bea6 píše:
Zrovna dnes vecer. Sla jsem s detmi ven, uz byla tma. Syn (3,5) se podiva k nebi a zasnene, ale vazne řekne. Vidíš ty hvezdy? Ano. Je tam i tata, ze jo? Ano. Tato podívej mam pistol, táta říká ze ma taky a taky ze uz mamo nemáš být smutná.
To se mi srdíčko sevrelo. A začala jsem polykat slzy. A to je peklo.
:,( :hug: :hug: :hug: To mám slzy v očích i já :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
10.3.16 22:06
@Králičice píše:
Když jsem viděla svého syna umírat..I když v té době možná asi už ani ne - věděla jsem, že už ho nic nebolí :-(, ale jsou pocity, které se nedají zapomenout :-(.
Jinak se strašně bojím, když děti pláčou a já nevím PROČ.. A nemůžu jim pomoc :-(
:,( :,( :,( Bože, to je mi strašně líto :,( :,( :,( :,( Drž se, tohle asi nikdy nepřebolí a je to to nejhorší, co se může stát, když máma přežije svý dítě :,( :,( :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.16 22:15

Když byli synovi dva roky, přítel od nás odešel, opravdu ráno odešel do práce a už se nikdy nevrátil. Syn stál často u okna a volal"Káko, de si, káko".To se mi koulely po tvářích slzy, vím že se malýmu hrozně stýskalo. Ještě po dvou měsících kdy jsme spolu byli nakupovat, dal do košíku šišku salámu a říkal, že to koupíme tátovi, to jsem bulela taky, protože přítel nám několik měsíců nedal ani korunu a syn na něj takhle myslel :,(

• Citovat
  • Upravit
4741
10.3.16 22:16

@bea6 @bea6 vohnalo mi to slzy do očí :hug: určite je to moc ťažké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
10.3.16 22:27

Jak tady čtu některé příběhy, tak jsem musela i slzy utírat. :-( Mého syna mi je líto akorát každé ráno, protože vím, jak nesnáší vstávání. To má po mě.

Ale jinak nemám důvod své děti nějak litovat. Jsou zdravé a snažíme se, aby měli krásný život i dětství.
jsem ráda, že je jeste v ničem litovat nemusím. Ale jako matka vím, že v dospělosti nebo v puberte je něco trápit bude.

• Citovat
  • Upravit
11750
10.3.16 23:18
@Anonymní píše:
Když byli synovi dva roky, přítel od nás odešel, opravdu ráno odešel do práce a už se nikdy nevrátil. Syn stál často u okna a volal"Káko, de si, káko".To se mi koulely po tvářích slzy, vím že se malýmu hrozně stýskalo. Ještě po dvou měsících kdy jsme spolu byli nakupovat, dal do košíku šišku salámu a říkal, že to koupíme tátovi, to jsem bulela taky, protože přítel nám několik měsíců nedal ani korunu a syn na něj takhle myslel :,(

toto a umrti tatinka, to jsou moje nocni mury… jak takovymu prckovi vysvetlit, ze tata neni, desny… posilam spoustu sill :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
11.3.16 08:04

Je mi strašně líto svejch dětí, že jsem jim nedokázala zajistit život v úplný rodině. Ale na to musí být dva a když jeden nechce, tak se holt nedá nic dělat, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.3.16 00:43

Obcas je mi i lito dcery, kdyz jdeme mezi deti a ony si hrajou, behaji a ta moje je pozoruje, chtela by se zapojit, ale jeste nebeha. Kdyz chce vozit kocarek, tak s nim chodi po kolinkach. Mrzi me, ze si jeste nemuze „normalne“ hrat s vrstevniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.16 20:01

Holky, omluvte anonym, prosim. Muj syn chodi do pripravky v specialni skolea s nim tam chodi jedna holcicka. A muj syn je na tu holcicku strasne fixovany, dokonce ji chtel darovat prstynek :srdce: :srdce:. Ke vsemu je syn postizeny, takze emocialne reaguje obcas neprimerene. Kdxz jeho spoluzacka zrovna neprijde do skoly, tak chlapecek strasne place, uplne nestatsne a vola: ja chci Xxxxxxx ( dosadte jmeno jake chcete)!". A to mi fakt trha srdce, jak je z toho hotovy. Anonym je proto, ze prispevek je tsk specificky, ze by me mohl nekdo poznat.

• Citovat
  • Upravit
1479
2.6.16 09:52

Mně bylo nejvic lito Tomáška když mi sem rekne ze nehce do skolky ze si s nim nechtej hrat nebo ze se mu posmivaji pac si hraje s holkama :,( a nebo ted ceka ho operace kyly a mam strach na jeho reakci na narkozu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.16 09:56

Chtela jsem napsat, ze mi ted bylo lito dcery, kdyz se dozvedela, ze ji neprijalina sestilety gympl, ale co ctu prispevky od anonymni a salamu pro tatu, kralicice a bea6, tak mi to je trapne to uplne psat.
Inko Hanka, protoze se jedna o dceru a ona se hrozne stydi, ze se tam nedostala.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
2.6.16 10:34

@mahdalka Mě bylo dcery nejvíc líto před dvěma lety, když jí bylo pět a byla tři týdny v nemocnici a šlo jí o život a já jí nemohla nijak pomoci :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML