Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Etcetera78 Jedním dortem? Jak to uděláte se svíčkama?
.. Tam bude nějaká dělící čára?
.. A když jsem měla před porodem, tak hodně lidí rodilo dřív, třeba i o měsíc.. A jak jsi se zmiňovala o té bouřce, tak zrovna taky v tu dobu někdo rodil a prý, že to mělo dost vliv na těhotný.. Dveře se tam prý netrhly, furt někdo rodil.. A i celkově tento rok bylo hodně těhotných, říkala mi dr. a když jsem šla do porodnice na příjem, tak mě a ještě jednu paní dali na gynekologii, protože na porodním nebylo místo.. Všude bylo plno..
A to jsem rodila v místě, kde nebývá vůbec problém s místama.. Boskovice, zda znáš..
@shadowofangels já jsem Praha, tady jsou porodnice nacpané pořád ![]()
A dort - ano, jeden s dělící čárou
Na jedné části růžové svíčky, na druhé části modré ![]()
@Etcetera78 Ale teda když si to tak představuju, tak ten dort bude vypadat zajímavě..
Budeš si ho nechávat dělat nebo si ho uděláš sama? ![]()
O té Praze vím, si píšu s kamarádkou z Prahy, měly jsme mít termín porodu stejný a rodila v Apolináři.. Akorát teda později.. Prcince se nechtělo ven.. I když na druhou stranu se ji nedivím ![]()
Zakladatelce, u apolinare jsem dostala po planovanym cs „zakaz“ na 2 měsíce na posilování břicha. Zbytek jsem posilovat smela. Začala jsem se břichem po 2 měsících. Žádný problémy nemám, jen pěkný břicho ![]()
@QueenOfSmallTalk Tak to je dobře, že máš pěkný břicho..
Horší, kdyby ti bylo blbě a ještě škaredý břicho
.. No, já uvidím, jak se budu cítit.. Jsem si říkala, že mi nic není, tak bych mohla začít, ale pak se pos…u a budu mít po ptákách
.. Ale brzy musím k doktorovi na gynekologii, tak uvidím, co ten mi ještě řekne
.. A co jsi dělala za cviky? ![]()