Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám takový dotaz když chlap nechce holku orálně uspokojit. Myslíte že to může být jen že je lenivej nebo se mu něco nelíbí? Měla jsem už hodně partnerů a nikdy jsem problém neměla aby mě kluk nelízat. Ano, někteří to neuměli a bylo to o ničem ale aspoň se snažily. Jsem oholená, dbám o čistotu tak si myslím že špindíra nejsem.
A co se ho zeptat, proč tuto praktiku nechce dělat???
Nebo by se hodil pohled chlapa…
@Callipo90 píše:
A co se ho zeptat, proč tuto praktiku nechce dělat???Nebo by se hodil pohled chlapa…
Tak jsme se shodly
Jiná odpověď snad ani neexistuje ![]()
@DanielaPeska můj muž zpočátku nechtěl, protože si nevěřil a měl strach…no pak se vycvičil a je to v pořádku.
Jaký důvod ti uvedl?
@DanielaPeska tak to asi nemá rád…já taky nerada orálně uspokojuji partnera (ovšem z důvodu velikosti) a dělám to jen při „velké náladě“ nebo když prosí, že by to chtěl…
@Takyjednasama píše:
Tak jsme se shodlyJiná odpověď snad ani neexistuje
Některý záležitosti se na emiminu opravdu nevyřeší ![]()
Smarja… Hnedka po ránu… Prázdniny jsou nuda:-D
Zakladatelko, mozna ti páchne hlenik ( stálice chápou
)
@medunka23 Ano,taky mi kaše zhorkla na jazyku ![]()
Zakladatelko podle mě ho to prostě nebaví, třeba mu to přijde i nechutné a s tebou to vůbec nemusí souviset. Zeptej se ho, neptej se tady, my ho zastupovat nebudeme ![]()
@medunka23 Tak promiň že zrovna papáš a musíš to tady číst co tak pozdě že jsi u snídáně?
@MarieOVMUC píše:
Smarja… Hnedka po ránu… Prázdniny jsou nuda:-DZakladatelko, mozna ti páchne hlenik ( stálice chápou)
no a mě teď zaskočil rohlík ![]()