Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
a co přitom říkali? a když jsi mu o sobě nedala žádné informace ze skutečného života, tak to přece nedává smysl, jak by tě mohl najít?
a proč by tě admin smazal, kdybys napsala jeho jméno?
a JAK víš, že ten, kdo za tebou přišel s kumpány, kteří tě natáčeli, je někdo z emimina? on při tom křičel, že je jege, zmrzlík, Bivoj, Kazatel, PřemekOráč, ondřej nebo???
ta rádoby děsivá storka ti kulhá na všechny 4 nohy
jo? kdo tady měl fotku?
někdo, kdo má podle tebe vazby na adminy a několik identit, tak by sem dal svou skutečnou fotku ![]()
a jak našel tebe? taky jsi sem dala fotku? a info, kde bydlíš?
a znám teda jednoho, který sem kdysi dal svou fotku, ale ten opravdu vazby na adminy nemá
Neumím si představit, že tě zaprvé pozná, když neví, jak vypadáš a notabene nechápu, jak by mohl kdokoli vědět, kde tě najde…
@stinga píše: Více
Proč by mu jinak tolerovali tolik profilů? Jelikož působíš jako mluvčí emimina, tak se ho zeptej sama, jak mě našel a co chtěl.
Nemůžeš dát alespoň nějaké indicie? Nebo napsat do SZ o koho se jedná? ![]()
Nechápu, jak tě mohl najít když neví odkud jsi, jak vypadáš a vůbec kdo jsi. ![]()
@Yasmina21 píše: Více
Mě hlavně zajímá, co chtěl? Bála jsem se ho zeptat, když byl v přesile. ![]()
A nevymýšlíš si tak trochu? Jak by Tě někdo vůbec našel, pokud jsi tu nedávala své jméno a adresu, proč by Tě kontaktoval a proč by si chlap bral na ženskou kamarády jako výpomoc?
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Není to žádná legrace, jeden z kumpánů pořizoval videozáznam, bylo to fakt divný.