Když vás virtuální známý vyhledá v reálu proti vaší vůli

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3291
5.7.26 10:08
@Silverine247 píše: Více

Prosím? Vím, že jsi mnou posedlá a vidíš mě všude, ale zakladatelka diskuze nejsem. A nevím, kdekomu, sex jsem nabídla pouze Vladimovi a Ploskymu. Nabídka je ode mě k nim neomezená. :mavam:

Příspěvek upraven 05.07.26 v 10:12

• načítám...
824
5.7.26 10:11

Zas tak nereálný to není. Člověk si to při té online komunikaci většinou vůbec neuvědomuje, ale každý takovýhle kecací web má své správce a vývojáře, kteří o uživatelích vědí hodně. Mohou si číst soukromé zprávy, z pevných ip adres vědí, odkud přibližně píšete. Poznají co píšete z pc a co z mobilu, atd. Poznají kdy a na co koukáte i jako nepřihlášení. Když máte povolené info o poloze, vědí přesně kde jste. Za každým webem jsou lidé, kteří o jeho uživatelích vědí víc, než si myslíte.

Příspěvek upraven 05.07.26 v 10:14

• načítám...
4863
5.7.26 10:11
@Keyllah píše: Více

Co to je za kravinu? 8o Já nikde s nikým nebyla. :nevim:

• načítám...
6720
5.7.26 10:12
@bse.pedro píše: Více

Sis trosku spletl zanr, tohle je totiz slusna detektivka s kriminalni zapletkou. Kdyby jeste zila nebozka Agatha, tak by podle toho napsala velmi solidni svazek.

• načítám...
6720
5.7.26 10:14
@Anonymní píše: Více

A jak vis co tim salatwm myslim…btw i ScarletSky to rozrusilo taky ze se radsi smazala…vidis co delas trolle?

• načítám...
65622
5.7.26 10:14
@kalamitaa píše: Více

no zrovna admini pokaždé tvrdí, že nevidí obsah soukromých zpráv. A už vidím, jak si zrovna s ní, když tu o sobě prý ani nic soukromého nepíše, dá někdo takovou práci, aby ji našel a někde jen tak na ulici ji oslovil. A ještě si k tomu vzal další lidi.

• načítám...
6720
5.7.26 10:15
@Klopotkova píše: Více
. Cili „unlimited salad“ :potlesk:
  • načítám...
6720
5.7.26 10:17

Hodne pisu na emimi z WC, myslis, ze mi pocitaji minuty?

• načítám...
4863
5.7.26 10:19
@vokishka píše: Více

A že si na pomoc bere invalidy chabrus na nohy :nevim: :mrgreen:

• načítám...
824
5.7.26 10:27

Admini jsou jen uživatelé s lepším oprávněním. Já myslím spíš programátory, správce databází, správce webového serveru, lidi co se starají o zálohování, prostě lidi, co mají přístup přímo k systémům, na kterých ten web běží. Admini diskuzí jsou jiná sorta.

• načítám...
65622
5.7.26 10:29

a řekni mi, jaký důvod by měli lidi, kteří tu běžně nejsou, předpokládám, že nečtou diskuse, vybrat si tu někoho jen tak. Ještě bych to pochopila, kdyby je někdo zaujal v diskusích, ale takhle. A co by z toho měl. Když zakladatelka tvrdí, že tu o sobě ani nic nepíše.

• načítám...
824
5.7.26 10:30
@Andelskej_Satan píše: Více

Pochybuju. Tohle poznají spíš aplikace, který měří kroky, spánek a tak. To kecací web nepotřebuje a prohlížeč tyhle informace neposílá. Až ale bude mít emimino mobilní aplikaci, tak bys měl zbystřit :)

• načítám...
824
5.7.26 10:32

To já netuším. Jen upozorňuju, že když někdo z těchto lidí ten důvod mít bude, tak ty informace má k dispozici a může si toho člověka teoreticky v reálu najít. Motivaci neznám a neřeším. Tady si lidi píšou i dost intimní věci, a asi tušíš, že pohlavní pudy mají i programátoři a správci databází :)

Příspěvek upraven 05.07.26 v 10:34

• načítám...
11909
5.7.26 10:33
@Andelskej_Satan píše: Více

Ty seš vůl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A trochu se mě to dotklo, ale jako vtip dobrý. Neznám všechny uživatelé Emimina, ale troufám si tvrdit, že 99 % z nich je normálních, což nevylučuje, že tu může být 1 % psychicky nestabilních jedinců.

I kdybych chtěl znát já něčí adresu, tak i sebezamilovanější uživatelka do mé osoby by mi nedala (vědět). Já byl celý víkend s rodiči, a i když bych řekl svýmu 66letýmu tátovi Pojd se mnou, potrollíme jednu uživatelku Emimina, nejspíš by na to nepřistoupil.

Nabizí se otázka, jestli má smysl někomu dávat adresu. A to píšu jako někdo, kdo má číslo na celkem 16 lidí z Emimina, a ty vám potvrdí, že se žádná bombardáž v podobě 5 000 SMS měsíčně nekoná, stejně jako otázky Máš dneska kalhodky? Jdi do hajzlu, ty úchyle zasranej!

Lingivistické okénko: KALHODKY jsem zapsal takhle, protože mám rád když se odhazují

Každopádně by bylo fér a užitečné nám poslat jméno toho výtečníka aspoň přes SZ, abychom věděli, na koho si dávat majzla. Ale já mám záliby, takže jsem z obliga.

Příspěvek upraven 05.07.26 v 16:17

• načítám...
4863
5.7.26 10:42
@Ploskutáček píše: Více

Ber to pozitivně. Co my dva bysme tak asi mohli provést? :mrgreen: :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box