Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No já vím, že to je ještě brzo někdo nemá žádné příznaky
Já jsem teď byla na Ket poprvé a hrozně bych si přála aby to vyšlo. ( vím, že všechny a všem moc držím palecky) Ještě, že mám to svoje zlobidlo ( pejsek Monty)
Lucius 166 míč gratuluji
vypadá to moc dobře. Já se zarekla, že se radši testovat nebudu at se nenervuji, kdyby byla jen jedna /
Mě by ani dvojčata nevadila. Já mám segru dvojče dva bráchu dvojčata tak by se zase pokračovalo ![]()
Když jsme se s přítelem rozhodovali tak jsem z toho byla taková nesva…po transferu s nima počítám prostě budou dvě
asi to náročné bude Ne že ne
zvládli to ostatní tak proč mi ne ![]()
@lucius166 paráda! Taky to vidím na dvojčata. Jinak by asi nebyla tak brzo ![]()
@Aňule123 když jsi byla ve čt na KET, tak to máš dostat později, ne?
Jsem myslela, že za 14 dní. Já chodím jinam. Jsem z Hradce Králové
Ja šla na to 19 den a mívám to přesně 27 den. Holky máte nafoukle břicho? Já trošku jo doufám, že z utrogestanu
@Aňule123 já šla taky týden před tím, než jsem to dostala, ale objednaná jsem za dva týdny. To je tak vždycky. Počítá se to ode dne ketu a ten cyklus se tím prodlouží. Si myslím teda. Aspoň jsem to tak měla
Jo? Tak asi máš pravdu ja jsem v tom nováček. Akorát z toho břicha jsem na nervy ze je takové nafoukle ![]()
@Aňule123 to je normoš. Každý ma jíný projevy. Já ho nafouklé nemám ani jsem neměla a nic tam nebylo. Jiná ho měla nafouklý a taky nic. nedá se z toho nic poznat, fakt. Neboj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.