Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aňule123 a kde je u vás problém že máš zasebou ivf a teď xhces zkusit iui?
Ja jsem uplne zdravá je mi 22 a u nás je problém u přítele měl dost špatný spermiogram tak, že jsme uvažovali, kdyby to náhodou nevyšlo tak zkusím IUI se spermatem od dárce
@Aňule123 jestli máš embrya tak zkousej to. Můj přítel má taky špatný spermio ;( zkoušíme kety. A když nevyjdou tak jdeme do dalšího ivf
Ja už bych do dalšího nešla
Po tom hyperstimulaku kde jsem nestihla ani čerstvé embrya a musela jsem ležet týden v nemocnici a ty bolesti…A hlavně už by jsme na to neměli ani finance
@kratjana tak vám přejí hodne štestí at vám to dobre dopadne, pak dej vediet ako ti to dopadlo.
Ahoj holky.
Vsetkym drzim palecky. Ja byla dneska na sono a v utery jdeme na ket. Mame jen dva mrazacky a oba je budou zavadet. Tak dufam ze sa chyti aspom jedno. ![]()
Holky ráda bych se podělila o moje potěšení opravdu se nám chytli dvě jsou ještě pidi malý, tak snad se udrží…od včerejška trochu spinim dneska ráno trošku krve, teď už zase vše v pohode, nasadili mi ascorutin 3×denne tabletu, kupodivu z toho nejsem vůbec špatná věřím že se nám ty pokladi udrží opravdu jenom ležím a setrim se…11.3. Jdu k doktorce tak uvidíme. Na všechny myslím a držím pěsti
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.