Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
11.2.16 19:17

@Pajka89 to jsem měla úplně stejný. Jako mám momentálně MS po neúspěšném KETu, takže zítra si mám zavolat na výsledky krve a příští pátek jdu na kontrolu. Ale nemám s nativním KETem zkušenost. Nevíš, jak to chodí? Když jsme ze začátku zkoušeli nativní cyklus s IUI tak byl problém tu ovulaci „chytit“. Držím palce!! V Kostelci jsme celkem spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.2.16 19:24

@kratjana takže jdeš následující cyklus? My máme taky problém u chlapa. V prvním caru kde jsme byli nám řekli, že je absolutně neplodný. Po pár letech, když jsme šli jinam si udělali sv testy a našli je tam, mršky. Doktor říkal, že je to zázrak, že dle všech tabulek by tam vážně nic mít neměl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.2.16 19:30

@Tofik S nativem zkusenosti nemam. Chtela jsem taky jit na ket v nativu, ale nepodarilo se podchytit ovulaci. Tak ho mam ted stimulovany estrofenem. K tomu neni ovulace potreba. Tak hlavne at ti tentokrat vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.2.16 19:32

@Pajka89 já měla v lednu totéž co Ty a nedopadlo to. Tak věřím, že Ty to budeš mít jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.2.16 19:48

@Tofik ahojky tak to držím vše co můžu :) já jedu v pondělí do repromedy na kontrolu a konzultaci. Chtěla bych jít po roce na ket. Těším se slevou zároveň se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.2.16 20:53

@kratjana je fajn, že jste ještě mladý. Manželovi bude za měsíc 40 a já si říkám, že je asi poslední šance mít ještě mimčo. Mně je teprve 33, ale těch 40 mi přijde už dost. Já jdu na kontrolu za týden v pátek, tak uvidíme jestli ovu bude či ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.2.16 21:25

@Tofik mladý jo. Chlapovi bude 35. Mně je 29. A žádné dítě nemáme. Takže na první dítě se cítím tak akorát. Někdy mám desku že příští rok mi bude už 30. Koukám že vy se snažíte o třetí. Takže my na tom ve vašich letech můžeme být hůř. Určitě se ve vašich letech nebudeme pokoušet o třetí ale tak o druhý když to dobře půjde :D to třetí stihneme později. Chceme taky tři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.2.16 21:28

@kratjana my ale máme holčičku osvojenou ;) Snažit jsme se začali, když mi bylo 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.2.16 21:45

@Tofik syn ke z ivf? Achjo. Někdy si říkám že si ani nedokážu představit že bych měla být těhotná, byť rodič, matka.. Třeba je to dezavi. Třeba fakt nebudu…řekla bych že připadám depresi. Bože měla bych se vzpamatovat. Nebudu se přeci litovat. Musím věřit…bojím se až půjdu na ket a test když bude negativní…bojím se že z toho budu tak špatná že nebudu chtít jít ani do práce… Jak to neřeš ty? Jsi statečnosti urco vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.2.16 21:48

Ještěže mám ty svoje fenecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.2.16 22:35

@kratjana jj, syn je z ivf před třemi lety. Já jsem si říkala, že ještě zkusím car, který si tu všichni chválí, i za tu cenu, že teda mimčo nebude manžela, ale chtěla jsem prostě vědět, jaké to je nosit mimčo pod srdíčkem. Tam si udělali komplet testy znovu a hle, příjemné překvapení. :) Já jsem právě hrozný slaboch, jsem cíťa, takže mě neprospívalo to neustál docházení do caru a vlastně jsem si uvědomila, že výsledek není nikdy jistý a při tom by to dítě ani nebylo manžela. Že to budu mít radši dítě osvojené, které geneticky sice nebude naše, ale v klidu si na něj počkám a tak. Ono to zase tak v klidu nebylo, skoro každý cyklus jsem trpěla, že se to zase nepovedlo(pořád jsem doufala, že třeba by se mohlo povést), až jsem se dočkala nádherné holčičky. Nebýt jí, nikdy bych do IVF nešla a tím pádem bychom neměli ani chlapečka. Měli jsme doma spoustu zvířat, kterými jsem si snažila kompenzovat tu mateřskou roli - králíka, kanárky, morče, kočičku :) A teď, i když mi vlastně vůbec o nic nejde, jsem stejně nervózní a brečela jsem, když to nedopadlo. Ale určitě se vám taky zadaří, ona ta psychika je děsná. Na školeních o adopci nám říkali, že spoustě párů se povede otěhotnět po podání žádosti o adopci. Že z nich spadne ten stres, pže je jisté, že dřív či později mimčo bude. Vám se to taky určitě povede, dříve či později :hug: Kamarádka počala přirozeně až po 4 letech snažení. To by mě kleplo :zed: Já už si teď ani nedovedu představit, jaký by to bylo kdybychom měli čekat na přirozené početí. Přijde mi to jako ještě větší nejistota, než když teď vím, že v sobě mám embryo a je naděje, že se uchytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.2.16 09:32

Ahoj holky tak mě je 32 a mému partnerovi 31. Já pořad schizuji že už jsem stará na první dítě bojím se jak ten čas strašně rychle utíká. :think: Tofik jak dlouho jste čekali na holčičku? Já nevím jestli bych tohle zvládla osvojit si dítě. Je to ale strašně hezký jak to tady popisujes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.2.16 09:33

kratjana

Se máš že máš aspoň ty pejsky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.2.16 12:11

@Bublina 83 stejný pocity mám i já. Kdybych mohla otěhotnět normálně tak si připadám skoro jako mladice.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
12.2.16 12:37

@Bublina 83 @kratjana tak to jsme věkově podobně ;) @Bublina 83 Nejsi stará. Dneska mají lidi první dítě běžně ve 33 a víc. Manželova sestřenice měla první dítě v 41. Ne, že by nechtěla dřív, ale neměla štěstí na chlapy. Já jsem si tuhle uvědomila, že letos bude spolužákům z vejšky (bylio 3 roky mladší než já) 30 a dítě z nich mají tak 4, včetně mě a ještě jedné, které je taky 33. Na holčičku jsme čekali necelé tři roky. Ale tu dobu neřeknou nikde, pže to se nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.