Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik děkuji snad ano už dlouho čekáme. Tak snad i na nás se ted usměje štěstí
@Tofik děkuji snad ano už dlouho čekáme. Tak snad i na nás se ted usměje štěstí
@Tofik v květnu ale raději bych červen. Bude tepleji a hodně sluníčka.
@Tofik a co ty? Mám pocit že jsem někde ceyla že jsi potratila nebo jsem to špatně pochopila?
@kratjana nepochopila jsi to špatně. Je to tak. Až v červnu? Aha. Tý jo, to je tak daleko
@Tofik achjoooo
To mi je moc lito. A jakto? Jak ti rostlo hcg?
@Balzamínka
ahojky, tak co testovala jsi i dnes? já se testla a zatím stále bílá dálnice
držím moc pěstičky ať // sílí!!
@Tofik
ahojky, moc mě to mrzí, že se to nepovedlo, tak moc jsem ti fandila!!
člověk čeká na // jak na smilování, ale stejně je pak ještě dlouhá cesta do cíle.. přála bych si zažít aspoň ten pocit vidět na testu // ![]()
@PipetkaJ dnes jsem netestovala došlel test musím si dojít koupit. a kolik dni jsi po.?
@PipetkaJ taky jsem si to říkala. Nakonec bych byla radši, kdyby tam snad nebyly. No ale na druhou stranu aspoň vím, že jsem schopná otěhotnět. Jak se to bude vyvíjet neví ani ženský, který otěhotní přirozeně. Ale doktor se tomu strašně divil
@kratjana hcg jsem měla 14 dní po oplodnění a bylo krásně vysoké. Pak už jsem nešla
@Tofik a to jsi měla tedy ZT to je mi líto
ale určitě přiště to vyjde znova ![]()
@Balzamínka ono se to stejně špatně vyvíjelo. Na kontrole říkal, že je to velikostně o týden menší a ani nebylo vidět srdíčko, takže to bylo špatné. A ten den jsem začala i špinit, tak to příroda aspoň sama vypudila
@Balzamínka, já měla ket minulé pondělí- čili dnes 8.den a byla to blastocysta, takže už to moc nevidím… navíc me bolí v podbříšku jako u ms a přijde mi, že trochu špiním a to beru divinu-estrogeny a utroš a co jsem tak četla, tak nidace by u blastocysty měla proběhnout do 48hod max. 72hod. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.