Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik jsem hotova mame poslední pokus hrozne se bojím na další nebudou peníze. ![]()
Ahoj holky, tak bohužel dneska na kontrole jednomu netluce srdíčko zítra musím do nemocnice ještě na kontrolu, ach jo 31. Jsme byly na kontrole a vše v pořádku měli se k světu…sice nejsem věřící ale modlil se at se udrží aspoň jeden…Je mi hrozně dneska ![]()
Teď jsem dostalo nové crinone 1×1 denně předtím jsem brala 3×2 tablety denně tak nevím jestli to nemá vliv
@Balzamínka je to mě moc mrzí
a ted jsi vyčerpala poslední pokus nebo ještě jeden máš?
@lucius166 to je hrozné určitě to ten druhý zvládne. Uvidíš že to dopadne dobře.
![]()
@lucius166 beruško, to je mi moc líto. To je hrozný.
Jsme s Tebou! Doufám a věřím, že druhý brouček vydrží
@lucius166 píše:
Ahoj holky, tak bohužel dneska na kontrole jednomu netluce srdíčko zítra musím do nemocnice ještě na kontrolu, ach jo 31. Jsme byly na kontrole a vše v pořádku měli se k světu…sice nejsem věřící ale modlil se at se udrží aspoň jeden…Je mi hrozně dneska
Ježíš do mi je moc líto. Snad to dá druhý prcek. Kolikátý jsi týden. Budu se za vás moc modlit. ![]()
Ahoj holky, prosím prosím, jsem po prvním nezdařeném ketu- v pondělí jsem vysadila divinu a utrogestan- nevíte za jak dlouho by měla dorazit MS? už před týdnem jsem měla pocit, že odmenstruuju, ale teď vůbec nic, tak nevím, jestli to mám nějak řešit nebo ještě vyčkat. Moc děkuju za rady.. ![]()
@PipetkaJ ja to dostala po 5 dnech meskani ms ale i pres léky nakonec prisla
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.