Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivuska88 píše:
Ahoj holky.Jsem 6.den po ketu. Mám jich za sebou celkem 7Jednou úspěšný, ale v 6.týdnu jsem musela na revizi.Sice je i to i s et 10.pokus, ale porad se bojím stejne a čas neutíká
Tak to je mazec!!! Obdivuji tě. Proč se nedaří? Doufám že teď to vyjde
@kratjana dekuju.Tonikdo nevi. Manžel má horší spermio.Ale na Ivf dobry. podle výsledků máme vše v normě. Na konci března jsem byla na laparo. Odstranili srusty a ložiska endometriozy. Takže to mohlo. být z toho… prý se to stává…
@Tofik Děkuju
Dneska jsem 13. den po KET a v krvi mám přes 1000 jednotek
Tak snad bude vše v pořádku
Holky, můžete mi poradit, jak se po KET počítají ty týdny těhotenství?
Dneska jsem 13. den po zavedení 6 denního embrya..
Ahoj holky, jdu se také podílet. Dneska jsem 7.den po KET. Pochopitelně jsem se dneska nedočkavá testla, co kdyby…a nic…uklidňuju se, že je to ještě brzo.Na krev mám jít 9.6.,občas mě píchá v podbřišku, mám trochu nateklý prsa, pálí me bradavky, jsem schopna spatlat všechno možný, obzvlášť červená řepa u mě vede:)všechno může být taky lékama, je mi to jasný. Myslela jsem že budu propadat hysterii, že tam nejsou // a jsem naopak klidná. Jindy Teda ze všeho okamžitě šílim. Držím všem palce, ať vám dopadnou // ![]()
Ahoj holky,
mohu se k vám přidat? Mám teď před prvním KET po zastaveném IVF kvůli rozjíždějícímu hyperstimuláku…Kvůli nepravidelné ms mám stimulovaný KET…Jsme i po neúspěšném IUI. Manžel má špatný spermiogram, ale i přes to máme zamraženo 6 embryí po 2
Tak doufám, že se zadaří. I vám všem držím palečky
Máte někdo zkušenost, že to vyšlo?
Děkuji ![]()
@Mladinka ahoj jsme na tom podobně. Jen nechápu proč to někde mrazí po dvou
Já se chystám ve středu na 5. Ket. Nějak se nedaří ![]()
Holky a co vy ostatní jak jste na tom?
@kratjana ahoj,tak Já už začínám trochu šílet. V pátek jsem byla u doktorky kvůli neschopence a pak jsme šli s manželem na kávičku, kterou nakonec dopíjel za mě. Jednak se mi hrozně motala hlava a bylo mi mdlo a navíc kafe, se mi Teda hnusilo, mé oblibené capucino z Costa Coffee. V sobotu po procházce mě večer rozbolelo břicho jako když mám ms. A od té doby jen mírně sem tam píchání u vaječníku a menší jakoby křeč v děloze. Test jsem si dělala včera a furt nic. Dneska je to 10.den a nějak to vzdávám ![]()
@Tofik no to právě nevím. Mám strach dělat si i další test..může to být všechno těma hormonama. Beru estrofem 2 mg 3× denně, utrogestan 2-2-2 a ještě medrol 4 mg..Měli jsme PK a protože jsem měla OHSS tak jsme museli na KET až teď(27.5.)a jen jeden pokus. Všechny embryjka až na tohle se špatně dělily. ![]()
@radoskalu omlouvám se, já si až pak pořádně přečetla, že sis test dělala. Já ale měla při těhu příznaky úplně stejné. Z kafe mi bylo blbě, vůbec jsem ho nemohla. Ale brala jsem jen utrogestan. No ale měsíc před tím jsem brala Estrofem a žádné těhu příznaky nebyly, takže…Zkusila bych ještě testík. Já testovala 12. den, právě když jsem byla schvácená a měla tyhle těžkosti, tak abych věděla, na čem jsem. Držím palce! ![]()
@Tofik v pohodě, dnešní test, ale ne úplně ráno taky nega, ani duch..zkusím to ještě ve středu..a ve čtvrtek mám jít na krev tak se to rozhodne.. ![]()
@kratjana ja jsem chtela po dvou, protoze chceme nechat zavest dve
no ja jsem prave druhy den cyklu a 12 mam jit na UTZ aby mi rekli kdy na to pujdeme…Jsem na to zvedava…bojim se, ale zaroven se tesim…Jinak @radoskalu drzim palce ![]()
@radoskalu tak jak to dopadlo? Moc jsem drzela palecky…Jinak ja jdu pristi tyden na utz kde mi reknou kdy na to pujdeme. Zacinam se tesit, ale zaroven jsem v klidu.Bude to na prirode…bud to vyjde nebo ne, ale verim ze ano ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.