Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana ahoj,po dlouhé době jsem se přihlásila a hned takový pěkný testik vidím moc moc gratuluji
![]()
@Tofik roste už jsme začali 20ty týden už ho i citim jsme šťastný už se i začínám kulatit ![]()
@Tofik určitě všem držím palce ať se to co nejdrvive každé povede ![]()
@lucius166 cozeee? Už 20.? Bože to letí.
Jenže takového ducha mám jen na mamatestu plasyovym
Tybrdo 20. tyden? To je krasne…a to vyslo po kolikatem KET? Teda pokud to mohu vedet…
Ahoj holky, měsíc jsem nepřispívala a koukám, že se to tu hemží duchy a těhotnými. Držím všem palce ![]()
@kratjana co dnes tvá duchařina? ![]()
@Pady2 a jak jsi na tom s MS? Mně taky mešká a zatím vůbec nic nenasvědčuje tomu, že by došla. Ale teď už ji nechci do pondělí, abych se vyhnula červencovým svátkům, jedeme pryč a to by mě štvalo. Minulý měsíc mi nenarostla kvalitně sliznice, a měla jsem cystu, tak se to odložilo. Měla jsem KET se substitucí a desátý den cyklu jsem začala krvácet, tak jsme přerušili i tu substituci a teď tedy zase nekrvácím vůbec…substituci už nechci, je vidět, že mi nedělá dobře. Přitom stimulace na ET v pohodě. Nasadila jsem bylinky, abych se zase dala do pořádku. Cysta mi prdla před týdnem, takže plán je: v pondělí MS, pak s manželem pohodový prodloužený víkend na horách a po horách se vrátím s čupr peřinkou pro naše zmrzlíky a na konci července bude pozitivní test ![]()
E @janinat NO, dneska jsme zašpinila a nic, tak kdyžtak zítra zavolám do CARu, každopádně svoji doktorku jsem prošvihla, na kontroly i na KET budu u jiné:/
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.