Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janinkamarhulka trochu spinit nebo trochu krvacet muzes nesmi se to rozjet me se to vzdy rozjelo a pokazde to bylo negativni ted v patek jdu na ket tak doufam ze se to ted povede
@Janinkamarhulka a netestila jsi, viď? To bys byla moudřejší
@hanule24 no pořád je to slabounký, ale já to tak nějak cítím že to nevyšlo
v pátek Ti budu držet palečky ať to vyjde ![]()
@Tofik ne netestovala, já se toho bojím jak čert kříže, fakt nevím proč až tak hodně
uvidíme zítra co mi řeknou v centru a ve čtvrtek už jdu na krev, tak to vydržím ![]()
@Janinkamarhulka drzim moc palecky. A obdivuju te, ze jsi jeste netestovala…
Nam to naplanovali na pondeli.Tak uvidime…
@Tofik no sama to nechápu
když jsem ještě nevěděla že děti můžu mít jen přes IVF, tak jsem doma testovala hoodně často, nikdy jsem to nemohla vydržet
a teď? ani náhodou
to je asi to že jsem si zvykla za ty roky vidět jen jednu pos..nou /!!! ![]()
@Mladinka jé to máš taky za chviličku v pondělí
a vydržíš to nebo už jsi zkoušela test?
dopadne to dobře, uvidíš ![]()
No holky ja uz zacinam byt nervozni protoze v patek jdu na Ket
@Janinkamarhulka no v pondeli mame teprve ket…Jinak ja nevim jestli to vydrzim potom s testikem…Uz jsem tolikrat videla jednu / ze me to asi moc neprekvapi…No uvidime ![]()
@hanule24 drzim palecky ![]()
@Janinkamarhulka dekuji taky drzim palecky uvidis ze se zavrta. Ja uz taky tolikrat byla zklamana negativnim vysledkem ze se bojim ze ted to bude zase negativni
@hanule24 děkuju no právě, taky se bojím toho že to bude „zase“ negativní
ale zítra ráno jdu na krev, tak už nad tím nebudu přemýšlet jestli udělat test nebo ne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.