Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
24.6.16 17:33

@ilca2014 prave ja poctive lezela mela panev na hore ale ted chci zkusit vklidu sedet u televize v obyvaku nebo venku pod pergolou prave proto se ptam co holky delali po ket jestli lezeli nebo jak prozivali tech 14dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
24.6.16 18:12

@hanule24 Ahojky, četla jsem tu všechny verze od ležení 14 dnů bez hnutí po okamžitou cestu do práce na směnu i výlet na běžkách…a nedá se zjistit, co je úspěšnější, prý snad ten pohyb, nevím. Myslím, že je rozhodnuto docela rychle po zavedení. Já plánuji 2-3 dny klídek doma a pak lázeňský režim bez většího uklízení a námahy. Už jem zkoušela různé verze:D

Držím moc pěsti! Dá se u Vás vyhnout se hicu? Máte doma chládek? Pařáku bych se asi vyhýbala… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.6.16 18:22

Tak já to mám teprve pře sebou a jdu v pondělí to mám jediný den volno, ale úterý jdu normálně do práce. Doma bych se zbláznila a pořád se pozorovala…takhle na to nebudu tolik myslet :) Práci mám sice náročnou, ale jsem domluvená s kolegyňkama a budou mě ulevovat…Je totiž období dovolených a PN je teď na dvě věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
24.6.16 20:17

@Pady2 ahojky ja taky uvazuji ze nebudu vubec nic delat ale jen odpocivat ale lezet nebudu dvakrat jsem lezela panev mela vyvysenou a stejne to nepomohlo jako doma mam celkem fajn ale v pergoli mam taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
24.6.16 20:18

@Mladinka tak to ja na nemocenske byt musim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.6.16 21:07

Ted to chci zkusit bez PN a kdyby to nahodou nevyslo tak pak pujdu, ale ted ne…nechci hlavne porad myslet na to jestli se to povedlo nebo ne…To bych se zblaznila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
24.6.16 21:19

@Mladinka ale kdyz jineho nezbyde ale ja se umim i zabavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.6.16 22:01

@hanule24 tak kdyz mi pak dr rekne PN tak se samozrejme podridim, ale kdyz nemusim…A chapu kdyz ji nekdo potrebuje. Neodsuzuji to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 22:07

@Mladinka ahojky, no nevyšlo to :,( :cert: to krvácení nepřestalo, tak mi to bylo jasné, aspoň to se mnou tak nezamávalo :cert: no hlavně že máme mrazáčky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.6.16 07:17

@Janinkamarhulka tak to me moc mrzi :( Ale mezi tema mrazackama je urcite bojovnik a zavrta se :) Takze dalsi pokus po lete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.16 00:34

@Mladinka děkuju :hug: jo jo vidím to asi tak začátek září, tak snad se povede :palec:
A co ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.6.16 07:01

Ahoj holky teď nevím jestli jsem to tu psala… Na kontrole po neuspechu mi byl nabídnut scratching endometria. Já to zkusím. Máme šestý poslední pokus ;( člověk už neví kudy kam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
26.6.16 10:02

@kratjana Je to zajímavé, moc i přeju, aby Ti to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
26.6.16 10:03

Jo a já se konečně dočkala MS, takže 4.7. jedu na první kontrolu sliznice. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.6.16 10:42

@Janinkamarhulka neni vubec za co :hug: ja jdu pro mrazacky uz zitra :) Mam trosku nervy, ale bude to dobry…jedine co me na tom celem procesu trosku stve, je zavadeni toho utrogestanu…ale co by jsme nevydrzeli co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.