Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vercaamartin Uvidíme.
Jen nevím, proc jsem tak pitome pesimistická. Proč se prostě bojím, ze to nevyjde. A přitom bych si tolik přála..
Ahoj všem. Dnes nás čeká domácí zabijačka, tak jsem si udělala test, abych věděla, jestli si můžu dát nějakého toho panáčka. Jsem 12. den po KETu a objevila se jen jedna čárka.
Jsem z toho fakt špatná. Měli jsme jediné zdravé embryjko (PGS) a dalších 50 tisíc na nový pokus momentálně nemáme, protože jsem přišla o práci. Vůbec nevím, co bude dál. ![]()
@Why me A já tak věřila, že to tam budeš mít! Hledám slova útěchy ale sama vím, jak je to v tom okamžiku těžké. Zkus dnes úplně vypnout. Třeba se řešení najde samo. Třeba se vám zadaří časem doma.
Je mi to fakt moc líto.
Věř mi, že fakt vím, jak Ti je..
@Lutte Je pravda, že jsem byla přesvědčená, že to tentokrát vyjde, když předchozí tři těhotenství nedopadla kvůli genetickým vadám miminek, čemuž jsme tentokrát předešli genetickými testy. Doma to bohužel máme zakázané.
@Why me Věřím, ze se nějaké řešení najde. A já na to dnes kašlu. Jdu si zakourit. ![]()
@vercaamartin Ne,vubec. Ale většinou když takhle boli tak to tam je!! ![]()
@vercaamartin No,to já už asi taky ne. Nebo asi chvíli oddech. Ono se řekne, nemysli na to. Ale ono to stejně nejde..
@Lutte tak se bolesti od dneska rano sklidnily.Tak nevim. Mozna je to tim, ze jsem po 5dnech sla na velkou
![]()
@vercaamartin Uvidíš. Neztracej naději. Já už si říkám, ze když ne teď, tak příště, a nebo priste. Musíme sebrat sílu. Dřív nebo později to přijde. Jen mít tu naději a velkou dávku trpělivosti. Někdy je to těžké, ale zvladneme to!
@Lutte ahoj jak se citis???Ja udelala test a duch tak zkusim za 2dny zda je stale a sily a paj udelam az 14 den a jedu na krev. Zatim se citim dobre. Akorat ty krize ![]()
@vercaamartin Krize nebo kříže? Já nic. Žádné bolesti. Jen návaly horka jako před MS. Takze čekám vlastně už jen na den kdy to prijde. Test udělám v sobotu. Držím pěsti, a snad se jednou také dočkám. Začínám cítit beznaděj. Opatruj se!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.