KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10923
16.2.21 13:14

@romca1403 prolutex je hroznej, ja mam bricho rozpichany a bolavy cely… a nejhorsi je, ze mi prijde, ze cim dyl picham, tim to jde hur, protoze jsou ty mista trvdy uz a manzel to nemuze ani zabodnout :nevim: nekdy to je se slzama uz :lol: a kdyz se to pichne blbe, tak nemuzu na ty strasne ani spat :think: no ale co pro mimino neudelam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 13:20

@Maky1234 píšu ti Sz ať to tady neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
16.2.21 13:30

@Evineczka
Nechala bych ho zavest a pak teda nove ivf. Pokud jsi samoplatce, tak u apo dost usetris. A co zkusi minimalku? Jinak s blbou genetikou neudela nikdo nic a nikdo nic nevymysli. Jen muzes doufat, ze jinde bude vic vajicek a hlavne z toho teda vic blast, aby sevzvysila sance, ze ta genetika pak vyjde dobre
Jinak ja u apo spokohena nebyla - prostredi dost des, cekani na chodbe u monitoru, kabinka na spg nemyta a malo soukromi, dr neprijemna, nauctovali si vic nez meli. A vrchol tomu nadadili v laborce, kde mi paty den reklu, ze jsou embryjka pimalejsi, ze musime jeste pockat a pak jsem zjistila, ze jedno skoncilo tribunecne a druhe devitibunecne. Takze se orestali vyvijet uz nekdy 2,3 den. Tam nevim, proc to nerekli na rovinu.
Zname delali biopsii 8 embryii a 3 byli bioptovane spatne a nesli vysetrit. K tomu jsem slysela jejich dr a zastupkyni nejake firmy, co jim chtela prodat nejaky novy pristroj. Ory bez sance na to, aby to vedeni povolilo. A ze uz jim skoro nefunguje jeden ze zakladnich pristroju pro ivf nejaky manipulatir i co a ze jim nechteji schvalit ani ten. To teda bylo v lete. Takze jejich laborce nejak neverim

Ale jako prezit se to tam da, neprijemna byla jen jedna dr a cenove moc nemaji konkurenci. Bohuzel jsou to oroste zamestnanvi ve statni nemocnici a na tom pristuou je to videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.2.21 13:39

@Evineczka Ano byla jsem včera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 13:44

@Toluma a ty jsi teď kde? Já nerada menším zabehnute věci a jsem z toho už dopředu úplně v háji. A pokud je to tam takové 🤦‍♀️ No musíme to ještě promyslet a domluvit se s dr v našem Caru. Třeba by mi pro dalším IVF dala léky na které jsem před tím dobře reagovala. Já nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4905
16.2.21 13:47

@Evineczka Ohledně té mozaiky, tam strašně záleží, co ti řekli na genetice? Zavedení doporučili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.2.21 13:50

Tak holky…připojuji se k těm, co to nevyšlo :,( bohužel HCG na 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 13:51

@kaiserin doporučili je obě zavést. Ze tam není nijak závazná ta vada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 13:52

@Ella35 je mi to líto. Já asi zajdu zítra na krev a v pátek znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
16.2.21 13:56

@Evineczka
tak do stareho CAR bych sla na konzultaci urcite, at mas prehled, co by ti mohla nabidnout. a dost holek je u apo spokojena, my holt ne, no. respektive prvni navsteva na me udelala dojem a presli jsme, ale pak uz to bylo horsi.
ted jsem v PFC a zatim dobre. ale ceny vyssi, to uz se tu myslim resilo. a problem s genetikou - oni posilaji 8 embryii rocne, ale max jednou. takze pokud mas mene, tak se tam embryjka stradaji. takze kdybys mela treba 3 blasty, doporucili by ti dalsi kolo stimulace. coz se pak muze dost prodrazit, kdyz vlastne to prave muze byt mezi tremi a ty pak zbytecne podstupujes dalsi stimulaci. tohle maji nastavene dost blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.2.21 13:57

Doktor mi říkal, že pokud 3 KET nevyjde…udělají genetické testy…reprodukční imunologii jsem měla úplně v pořádku…genetiku mi ještě nedělali…nevíte, co všechno obnáší a kolik se za to platí? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
16.2.21 14:00

@Ella35 ta je na pojistovnu, na vysledky se ceka teda delsi dobu. Jen krev a pohovor s genetikem ohledne chorob v rodine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 14:05

Jj genetika je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 14:06

@Toluma no my už nic na pojišťovnu nemáme, tak uvidím jak to bude teď v caru. Ještě se o tom s dr pobavím a uvidím. Nevím jestli není skoda to jedno embryjko nezkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.2.21 14:11

My máme ještě 4… ale pokud by genetika byla špatná, tak jsou nám k ničemu… a zbytečně vyhozených plno peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí