KET Březen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3747
29.3.23 08:51

@clori
tak dej vedet, co ta krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
29.3.23 08:56

@Liliana87
tak si dojdi jeste na jednu krev. jestli je to biochemko, pujde to dolu a je jasno.
Oni vseobecne v Carech nechteji leky vysazovat, kdyz je krev pozitivni, pokud nemas dve hodnoty, kde to klesa

ja prodelala na stedry den potrat v 6 tt, krvacela jsem, mela jsem velke bolesti, odesli ze me dva cucky. na pohotovosti v deloze nebylo nic videt a to jsem dva dny pred tim mela HCG pres 1 600, takze neco by videt bylo. Nabrali me a HCG bylo stejne, tak dr z pohotovosti rekla, at se domluvim v CARu. Tam mi rekli, at dal beru vsechny leky a jdu po svatcich jako samoplatce na krev. ze tam nadeje jsou.
ja nadeji nevidela, dalsi den se mi podarilo zajistit si kontrolni HCG pres pohotovost a samozrejme hodnota uz jen polovicni.
naprosto vse nasvedcovalo, ze je to uplne spatne a stejne mi rekli, at beru leky dal. manzel pak byl akorat vic smutnej, protoze veril, ze je to jeste muze dopadnout, kdyz mi to v CARu rekli.

mam pocit, ze ten jejich optimismus je neksy spis na skodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
29.3.23 09:10

@Liliana87 a máš k nim přijet nebo jaký je další postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
29.3.23 11:29

@Anonymka1230 @penalda tak som dnes zohnala a pred hodinkou som testla mamatestom. dnes som mala dr. max rovnakej intenzity ako v pondelok poobede, takže neviem, ako to dopadne.
poobede budem vedieť hcg :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
29.3.23 12:10

@clori to je divné. Dej vědět co a jak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
29.3.23 12:26

@clori
Tak 9 den po by mohla byt silnejsi, ale ducharina to take neni. Uvidis, co to HCG, ale asi to bude chtit jeste jeden odber. Nebo co udela test za dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
29.3.23 13:00

KET 27.3

Ahoj, byla jsem na svém druhém KET z 1 ivf v pondělí. Zavedli mi 2 embrijka 4-denni, tak doufám, že už konečně to vyjde, zatím děti nemám. Z minulého KETu v listopadu bylo zamkle tehotenstvi v 10 týdnu((((, odpovidalo 5+1; ET neúspěšné, taký dvakrát IUI bez výsledku. Zamračeno už nic nemám, tak bych šla do dalšího ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
29.3.23 13:13

@TinkaLeen držím pěsti ať se chytnou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
29.3.23 14:56

Tak hcg je len 33. v piatok idem na druhý odber. aspoň to vysvetľuje tie slabé testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
29.3.23 15:17

@clori důležité je aby se v pátek zdvojnásobilo třeba ti jen roste pomalu. :hug: Co jsem koukala do tabulek tak je to v každé jinak asi se podle toho nedá moc řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
29.3.23 15:30

@penalda tabuľky sú, s prepačením, naprd. vždy je dôležité len to, či hcg obdeň stúpa. takže počkáme do piatku a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
29.3.23 15:50

@clori
no 9 den by melo byt vyssi, tak kolem 100. ale muze se rozjizdet pomaleji a pak se klidne ztrijnasobit.
dulzeity je ten narust a pak hodnota ze 14 dne

co se tyka tabulek, je to fakt desny rozdil, ale je nejaka tabulka ze studie, delana 14 den po KET, kde nejde o to rozmezi, ale o predikci uspechu porodu dle vysky HCG. Cim vyssi tim lepsi
jsou tam 3 kategorie - nizoucke (biochemka), nizke (SP) a ok, ktere maji velkou sanci skoncit porodem. Ten stred na uspech je nejak 800, pod 600 jsou ty predikce spatne a cim nizsi, tim horsi
me to vzdy sedelo a co vim, tak vetsine holek take a kdyz ten 14 den meli treba jen 400, tak to velmi casto skoncilo tim SP. kdyz jen 150, tak biochemkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
29.3.23 16:17

@Anonymka1230 áno, tú tabuľku poznám. uvidíme. CAR nezvykne robiť 14 dpt odbery, iba keď je vyslovene zle. ak to klesá alebo stagnuje, vysadia lieky. ak to stúpa, ako má, plánujú utz o 2-3 týždne po krvi. ďalšia krv je iba v prípadoch, ak to rastie čudne.
ak by som už dnes mala normálnu hodnotu, išla by som asi o 2 týždne na potvrdenie srdiečka. stačila by im len jedna krv na potvrdenie tehotenstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
29.3.23 16:47

@clori u nás se chodí na krev jen když je test negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
29.3.23 17:29

@penalda tu test z moču do úvahy neberú. vtipné celkom, ako sú všade iné zvyklosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí