Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@clori
a kolikaty den jsi?
ja jsem dnes 7 den po a ani tuk - tenhle mesic teda nejak nevychazi skoro nikomu ![]()
Dekuji Vám za podporu ❤️. Dneska jsem netestovala, zkusím zítra ráno, ale ty bolesti mám fakt pořad. Dneska jsem růžový výtok asi neměla, ale stejně je to divné, co mám nacteno, tak by rozhodne hnízdění takhle dlouho bolet nemělo.. Hrozne si to beru a také jakýkoliv stres v mé poměrně dost stresové práci na mě špatně působí a další odběr a transfer jsem odhodlana absolvovat jako nezamestnana. Budeme se muset holt nějak uskromnit, mám strach ze bych si pak v 50 a bez děti vycitala, ze jsem pro to neudělala vše..
@Paline
ja si ted nechala dat poprve PN, mela jsem ji jeste pred transferem. A stejne nic. takze priste uz ji chtit nebudu.
ale urcite delej, jak citis
@penalda
Ještě uvidím, PN mě taky napadla, ale trochu se bojím, jak by se na to u mě v práci dívali.. opravdu už mě tam vše stresuje 😒 jsem člověk, který si snad nikdy na nic nevzal PN, jen když jsem měla Covid…
@Anonymka1230 při prvním IUI jsem měla týden dovču a pak se vrátila do práce a celý týden jsem cítila jak se něco děje no po prvním dni v práci už nic takže jsem přesvědčená, že být doma tak jsem otěhotněla. Od té doby se to snažím vždy zařídít tak abych měla klid.
@penalda
tak po IUI se toho ten tyden nemohlo moc dit, vajicko se muselo oplodnit a doputovat do delohy, coz trva skoro ten tyden. Jo po transferu, to by byla jina
ale kazda bysme to meli udelat, jak to citime, abychom si pak nic nevycitali
Tak dnes jsem 8. den a na testu čistě bílo 😔 doufala jsem v zázrak, ale nekoná se.
@Paline
jsme na tom stejne, take jsem 8 den a nic. tenhle mesic teda moc uspesny nebyl
Ach jo, holky 😔 také mě to mrzi.. jen mi přijdou stále divné ty bolesti, menstruaci jsem stále nedostala, amelgen nevysadila, ale břicho mě teda bolí, ze si budu muset vzít asi něco na bolest.. 🙄 nedělal vám to také ten amelgen, jestli mate zkušenosti?