Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@clori
Dnes je to 6 dpt. O víkendu zkusim test znovu, teda pokud to nebude už dávno jasné podle menstruace.. 😔
@Paline píše:
@clori
Dnes je to 6 dpt. O víkendu zkusim test znovu, teda pokud to nebude už dávno jasné podle menstruace.. 😔
Zkus. Třeba je to špinění z uhnizdovani a 6dpt je to brzy na //. Já zkusím asi v neděli a pak každý den, abych viděla jak případně slábne Ovitrelle. Víte někdo jak dlouho asi tak vyprchává?
@Paline tak skús potom test zajtra ráno, to už by mohlo byť vidieť, ak to tam je. držím strašne moc palce ![]()
@Peťula3443 môže sa držať aj 12 dní. ale v prípade tehotenstva by ti mala začať čiarka silnieť, aj keby nestihla úplne zmiznúť.
tak nemám na porovnanie 9dpt, ale len včera a dnes som spravila mamatest. či tie čiarky stačia
neviem, či naši dr. akceptujú len dvojitý nárast hcg (66 a viac) alebo stačí aj 70% ako je tomu v zahraničí (aspoň 56). skôr sa bojím, že budem mať dnes mizerný výsledok. a buď bude nárast minimálny alebo žiadny ![]()
@Peťula3443
Me dr rikala a u me to tak vzdy bylo, ze se ovitrelle drzi 5 dni - carka. Pak jeste tak 3 dny muze byt dusik, ale to uz by na mamatestu melo byt z mimca videt vic. Nekdo dusika vidi i dele, ale to uz je asi i o tom, jaky lovec duchu jsi
Ja treba sesty den uz mela snehobilo
@penalda už som bola hneď ráno, okolo pol druhej budú výsledky
Oni vědí proč máme testovat za 14 dní kdyby jsme je poslechli tak se týden nenervujeme jestli čárky sílí nebo ne.
Příspěvek upraven 31.03.23 v 09:32
Mě čeká příští čtvrtek návštěva v Car tak snad bude vše ok. Včera jsem celý den cítila pnutí v podbřišku a od večera mě bolí hlava takže myslím, že HCG roste. ![]()
@penalda tak dnes len 48
tretí odber v pondelok. už mi radšej mohli povedať, že je koniec a nie ma naťahovať ![]()
@clori to je mi líto ![]()
@Anonymka1230 zkusím udělat první test v neděli, to budu 6.den po Ovitrelle.
@Paline jak jsi na tom dnes? Já zatím žádná krev a bolesti skoro žádné…