KET Březen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
4.4.23 18:24

@Danone87 Ahojky, já byla na KET 31.1. :dance: takže netrpělivě čekám na výsledek :srdce: jak se cítíš? Já měla první dny křeče a bolesti, ale od dnešního dne vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.4.23 18:32

@Evelinka211 ahoj no ja obcas blbe od zaludku ale to je asi po utragestanu. Takze ted jsem strasne nervozni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.4.23 22:40

@Danone87 já byla poprvé na KET, takže nevím co je normální a co ne, a taky každé tělo je jiné. Já jsem po Utrogestanu naštěstí v pohodě :dance: Určitě to vše dopadne dobře a na testu uvidíš // :kytka: kdy jdeš na odběr krve nebo kdy budeš dělat doma test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
5.4.23 08:21

Tak dnes 12 den po KET a snehobilo. takze opet nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.4.23 09:14
@Anonymka1230 píše:
Tak dnes 12 den po KET a snehobilo. takze opet nic :zed:

To mě mrzí :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.4.23 09:32

@Evelinka211 Ahoj na krev jdu po velikonocích. Tak holt musím ještě chvíli počkat

@Anonymka1230 To mě mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.4.23 09:35

@Anonymka1230 to mě moc mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.4.23 16:08

Tak ja jsem zacala drobne krvacet s bolesti bricha takze se zacinam bát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.4.23 16:39

@Danone87 to nemusí být špatné znamení. Já u dcery taky jednou zakrvácela jasnou krví a byla jsem těhotná (asi narazila na žilku jak se zavrtavala a proto ta krev) a teď jsem jeden den asi 2× špinila a test je pozitivní. Zítra mě čeká krev. A bolesti jsem měla podobné jako na MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
6.4.23 12:29

KET 23.3.

Holky tak já dnes dle krve HCG 1338 :dance: Pořád nemůžu uvěřit tomu, že to vyšlo hned na první pokus. V den transferu bylo všechno tak nějak na nic. Čekala jsem v čekárně věčnost (myslela jsem, že mi praskne močák), abych pak zjistila, že první embryo to nezvládlo a museli rozmrazit druhé. Na sále se do mne pak doktorka nemohla hned katetrem dostat a já odcházela s pocity nic moc :zed: Celé čekání jsem měla nastavenou hlavu spíš na to, že se to nepovedlo. Jsem šťastná a držím moc palce všem, které ještě na svůj pozitivní výsledek čekají :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.4.23 12:31

@Peťula3443 Moc gratuluji! 🍀Kdy jdeš na ultrazvuk? Nás po pozitivní krvi objednali za 3.5 týdne - jdeme 12.4. a to čekání je nekonečné 😥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
6.4.23 12:40

@Peťula3443 gratuluju k tak krásnému výsledku. :dance: :hug:
Já jdu za týden rovnou na ultrazvuk tak už budeme mít snad i :srdce: Přemýšlela jsem dneska že bych šla na krev, ale nejspíš bych se zbytečně stresovala když tomu nerozumím. ;) Dnes jsem 5+3. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
6.4.23 13:18

@FunnyDenni děkuji :srdce: zatím nevím, čekám až se mi ozvou z centra. Na krvi jsem byla jinde a posílala výsledky mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
6.4.23 13:25

@penalda děkuji :hug: kdy jsi byla na transferu? Taky očekávám UTZ cca za týden, ale zatím čekám až se ozvou. Já bych měla být 5+0, jestli dobře pocitam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.4.23 13:28

Tak ja mam pocit ze se mi rozjizdi ms 7 den a uz nespinim ale krvacim ne moc ale krvacim vcera spineni dnes toto a to mi zvedli davku utrogestanu. Samozrejme tt dnes z rana negativni. Ze to dostanu 7 den po transferu to jsem necekala. Holt vse je jednou poprve. Jeste ze mam jeste 3 mrazacky.

Jinak vsem co se zadarilo blahopreju. Sice trosku zavidim ale uklidnijem ze se dockame vsechny. Jen nekdo trochu jindy. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí