Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danone87 Ahojky, já byla na KET 31.1.
takže netrpělivě čekám na výsledek
jak se cítíš? Já měla první dny křeče a bolesti, ale od dnešního dne vůbec nic.
@Evelinka211 ahoj no ja obcas blbe od zaludku ale to je asi po utragestanu. Takze ted jsem strasne nervozni ![]()
@Danone87 já byla poprvé na KET, takže nevím co je normální a co ne, a taky každé tělo je jiné. Já jsem po Utrogestanu naštěstí v pohodě
Určitě to vše dopadne dobře a na testu uvidíš //
kdy jdeš na odběr krve nebo kdy budeš dělat doma test?
@Anonymka1230 píše:
Tak dnes 12 den po KET a snehobilo. takze opet nic
To mě mrzí
![]()
@Evelinka211 Ahoj na krev jdu po velikonocích. Tak holt musím ještě chvíli počkat
@Anonymka1230 To mě mrzí.
Tak ja jsem zacala drobne krvacet s bolesti bricha takze se zacinam bát. ![]()
@Danone87 to nemusí být špatné znamení. Já u dcery taky jednou zakrvácela jasnou krví a byla jsem těhotná (asi narazila na žilku jak se zavrtavala a proto ta krev) a teď jsem jeden den asi 2× špinila a test je pozitivní. Zítra mě čeká krev. A bolesti jsem měla podobné jako na MS.
Holky tak já dnes dle krve HCG 1338
Pořád nemůžu uvěřit tomu, že to vyšlo hned na první pokus. V den transferu bylo všechno tak nějak na nic. Čekala jsem v čekárně věčnost (myslela jsem, že mi praskne močák), abych pak zjistila, že první embryo to nezvládlo a museli rozmrazit druhé. Na sále se do mne pak doktorka nemohla hned katetrem dostat a já odcházela s pocity nic moc
Celé čekání jsem měla nastavenou hlavu spíš na to, že se to nepovedlo. Jsem šťastná a držím moc palce všem, které ještě na svůj pozitivní výsledek čekají ![]()
@Peťula3443 Moc gratuluji! 🍀Kdy jdeš na ultrazvuk? Nás po pozitivní krvi objednali za 3.5 týdne - jdeme 12.4. a to čekání je nekonečné 😥
@Peťula3443 gratuluju k tak krásnému výsledku.
![]()
Já jdu za týden rovnou na ultrazvuk tak už budeme mít snad i
Přemýšlela jsem dneska že bych šla na krev, ale nejspíš bych se zbytečně stresovala když tomu nerozumím.
Dnes jsem 5+3. ![]()
@FunnyDenni děkuji
zatím nevím, čekám až se mi ozvou z centra. Na krvi jsem byla jinde a posílala výsledky mailem.
@penalda děkuji
kdy jsi byla na transferu? Taky očekávám UTZ cca za týden, ale zatím čekám až se ozvou. Já bych měla být 5+0, jestli dobře pocitam.
Tak ja mam pocit ze se mi rozjizdi ms 7 den a uz nespinim ale krvacim ne moc ale krvacim vcera spineni dnes toto a to mi zvedli davku utrogestanu. Samozrejme tt dnes z rana negativni. Ze to dostanu 7 den po transferu to jsem necekala. Holt vse je jednou poprve. Jeste ze mam jeste 3 mrazacky.
Jinak vsem co se zadarilo blahopreju. Sice trosku zavidim ale uklidnijem ze se dockame vsechny. Jen nekdo trochu jindy.
![]()