KET Březen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
7.4.23 10:42

@Paline tak to je dobrá zpráva :dance: Bolesti jsou normální pokud to není nic extrémního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paline
7.4.23 10:47

@Danone87
Ahojky, ja při minulém transferu dostala menstruaci 6 dni po transferu, bylo to o týden dříve než jsem to případně standardně měla dostat a to jsem brala Amelgen.. také jsem to nechapala, jak je to možné… Teď opět, téměř hned asi 3 dny po transferu bolest břicha a růžový výtok, který přestává a objevuje se, ale plné krvácení to není. Poprvé 10 dni od transferu jsem měla sotva viditelného ducha, 13. Den byl trochu silnější.. V utery jdu na krev a doufám, bylo to moje poslední embryo.

• Citovat
  • Upravit
Paline
7.4.23 10:52

@penalda
Extrém to není, ale panadol jsem si 2× vzala.. doufám, ze by to pripadne neublizilo.. mám prah bolesti vyšší, jelikož mám na děloze myomy (to je také důvod proč se těhotenství nedaří) a menstruaci mívám fakt šílenou, minimálně 2 nalgesiny najednou si beru a i tak bývám vyřazena..

• Citovat
  • Upravit
4855
7.4.23 11:01

@Paline tak to mě mrzí taky mám po revizi silnou menstruaci. Držím pěsti ať se tam pořádně zavrtá a nepustí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.4.23 11:30

@Paline
Je tak to vypada dobre. Drzim palecky. No vzhledem k tomu ze moje testy jsou snehobily. Tak pro jistotu pudu v utery na krev ale sanci tomu nedavam. Jeste mam 3 snehulacky tak snad v lete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.4.23 17:30

Slabne test

Ahoj, dneska jsem 11 den po KET a test slabne((( sprava je dnešní test. 6 dni zpět jsem měla ovitrel ještě. Na krev mám jít až v úterý, nevím jak to vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
7.4.23 17:51

@TinkaLeen Muže to byt jen to, ze je to jiný druh testu, nebo moč nebyla tolik koncentrovaná, neztracej nadeji! 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.4.23 18:49

@FunnyDenni, děkuji… včera test o dost se zesilil a dneska takove zklamání((. Teď jsem byla na procházce, tak už se uklidňují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
7.4.23 18:52

@TinkaLeen Je to hrozne čekání, úplně vím jak ti je 😥Zkus si užit Velikonoce a hned v úterý na krev, ja měla výsledky už po obědě. Dej vědět, jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
8.4.23 07:28

Tak mám za sebou první návštěvu pohotovosti začala jsem slabě krvácet s menstruačními bolestmi tak jsme radši jeli. Vyfasovala jsem klidový režim a Ascorutin. Jinak malé odpovídá 6+0 a bije mu :srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.4.23 11:42
@penalda píše:
Tak mám za sebou první návštěvu pohotovosti začala jsem slabě krvácet s menstruačními bolestmi tak jsme radši jeli. Vyfasovala jsem klidový režim a Ascorutin. Jinak malé odpovídá 6+0 a bije mu :srdce

8o tak pěkně odpočívej, určitě bude vše v pohodě. Hlavně, že bylo vidět i :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
8.4.23 12:31

@Peťula3443 děkuju ležím s nožkami nahoře a už to naštěstí přestalo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.4.23 16:56

@penalda, gratuluji k :srdce: ))
@FunnyDenni, tak dneska mam hcg 850 a v čtvrtek půjdu znovu na krev. Jak se máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
11.4.23 17:15

@TinkaLeen gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
11.4.23 17:57

@TinkaLeen gratuluji :dance: :palec: