Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danone87 to mě mrzí
S tímhle přístupem se určitě brzo dočkáš ![]()
@Danone87
mela jsem KET v prirozenem cyklu nebo v rizenem?
kazdopadne doporucuji priste nechat odebrat hladinu progesteronu v den Ketu a pak jeste za tyden kontrolni odber
@Anonymka1230 prirozenem pouze ovitrivel a utrogestan. I kdyz ten ted mam 2_2_2.
@Danone87
jasne, u nas taky v pririzenem davali pak utrous. kontrolovali, jestli probehla ovulace?
protoze kdyby ne, nemusel by ti stacit progesteron.
kazdopadne by bylo dobre priste udelat ty odbery a kdyby nechteli, tak alespon ze bys sla jako samoplace
@Anonymka1230 no podle ultrazvuku tak slo vse tak jak ma. Folikul rostl. Byla jsem nadsena protoze normalne ovulaci nemivam. Tak holt ne vzdy jde vse dobre.
nicmene tohle kontroluji jen zridkakdy
ale kdyz mas MS tak brzy, mohlo by to byt prave nedostatkem hormonu. coz v pripade nativniho cyklu muze byt tim, ze neprobehla ovulace. takze bych si to priste ohlidala
kdy jsi zacla brat utrous - po ket nebo jeste pred nim
@Anonymka1230 jeste pred ket.
Ale tohle me vubec nenapadlo. Ach jo tak ted jsem z tohodle teda tak trochu nastvana a o to vic zklamana. ![]()
@Danone87
to me jen napadlo. protoze bys mela mit dost hormonu, aby ti MS udrzeli. ale kdyby ovulace neprobehla, mohl by to byt duvod. Nebo mas vseobecne malo hormonu a potrebujes vetsi davky, coz se da zjistit tim odberem
kazdopadne pokud by ovu neprobehla, tak to neni uplne caste, ale stat se to muze
proto me centra celkove stvou, ze je to jak v rychliku. 1, max 2 kontroly pred ket a slus. pritom tech pokusu neni neomezene a stat se muze cokoliv
ja jednou donutila dr, at mi udela utz cyklus pred transferem i kdyz ona nechtela. a zjistila, ze mam cystu, takze jsem pak musela prijit na zacatku MS. cysta nastesti pryc. ale dalsi kety uz mi tu kontrola nedelala
Ahoj děvčata, tak ja jsem včera test z krve nestihla, měla jsem toho v práci až nad hlavu a nedokázala jsem si zařídit volno, aby to kolegyni (“Kelišové
“) nepřišlo divné. Dělala jsem si ještě test z Maxe a výsledek už byl trochu silnější a růžový výtok už zase nemám.. tak ja nevím, strašně moc doufám, ze by se to mohlo povést… ale bolesti břicha mám porad ☹️ Hned v úterý po Velikonocích bežím ráno na krev