Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, použila jsem test s vyšší citlivostí (10) a myslím, že už by na něm něco bylo vidět, ale je sněhobílý. Taky nemám žádné „příznaky“. Budu doufat příští KET, máme ještě 2 embrya, obě po genetice, jedno je teda docela horší kvality.
@Diem určitě bych neztracela naději. Někomu to hcg roste pomaleji a může se tam objevit duch až 12.den 🍀
Děkuju ![]()
Samozřejmě nechci být strýček sýček a naděje umírá poslední, ale me embryo bylo 6 denní…
Smím se zeptat kolik máš ještě embryek v zásobě ty?
@Diem já tě úplně chápu. Já 1.ket testovala až 13 den a ani duch. 2.ket cca 5,6,12 den a taky ani duch. Ostatní už 6 den něco měly. Ale z minulé skupinky právě jedna měla nízké hcg a strašně pomalu ji to stoupalo a nakonec to vyšlo zatím
my máme ještě dvě. Dneska jsem byla na kontrole, další ve středu a pak příští týden bude 3.ket v nativu ![]()
Já vím, kus té skupinky jsem taky četla
Samozřejmě teď nevysadim progesteron, ale moc už nedoufám, upřímně. U mě je ještě problém se sliznicí, dlouhodobě se jí nedaří ke KETu připravit, je dostatečně vysoká, ale má špatnou strukturu. Vlastně by mě zajímalo jak to máte vy ostatní, máte před transferem vždy triple line?
@kkkk11 píše: Více
A jestli to dobře chápu podstupuješ KETy v nativu? Budu držet palce, do třetice všeho dobrého!
![]()
Ahojky, s tabulkou souhlasím, jsem taky analytik ![]()
@Diem Co je to prosím triple line? A jak jsi zjistila, jaká je struktura sliznice? Mně přijde, že mi v CAR vždycky řeknou jen že je všechno pěkné a v pořádku, ale to je tak všechno. ![]()
Ahoj holky, taky se k vám přidám, v pátek jdu na kontrolu tak uvidim kdy proběhne ket ![]()
Máme zamrazené 4 embria z 1. IVF 2020, kdy byl 2× neuspesny ket, a uplnym zazrakem jsem v roce 2021 otehotnela prirozene a mame dvouleteho chlapecka.
@La_netka tripple line jsem dnes slyšela poprvé, ale… byla jsem právě na ultrazvuku a dr. rikala, že mám krásnou sliznici - tří vrstvou - takže to je asi ono. Šlo to i hezky vidět.
Jinak u mě vše v pohodě i imunologie, ale embrya se prostě nechytají.
Dva kety řízené a teď poprvé nativ, ať mám změnu
holky, musí nám to vyjít do p*delky už
![]()
@S.Misa96 vítej mezi nama ![]()
@La_netka je to přesně jak píše KKK 11 tří vrstvá sliznice před ovulací (nebo transferem), jde vidět na ultrazvuku. Byla bych v klidu, pokud ji na tvých kontrolách nezmiňují, určitě ji máš! Myslím, že je spíš raritní když chybí, ale vlastně nevím.
@Diem Taky si myslím, že je předčasné dělat nějaké závěry. Jsi teprve 6.den od KET, takže ještě máš šanci na úspěch. Zkus si udělat test tak v pátek, možná tam náznak něčeho bude.
Jinak holky, obdivuju vás, že testujeme takto brzo. Mě se do toho vůbec nechce…
@Enitka taky se mi do testování nechce, protože vždy tuším, jak to dopadne. A teď mám 3.ket naplánovaný v nativu. Takže dostanu Ovitrelle poprvé v životě a ta prý dělá ještě 4 den po ket falešného ducha. Holky testují od 4.dne aby právě viděly, zda ten duch sílí a jsou těhu, nebo slábne a těhu nejsou. A já testovat takhle určitě nebudu, protože si moc přeji dvě čárky na testu vidět poprvé v životě z těhotenství a né z ovitrelle ![]()
@Enitka děkuji za slova útěchy, testovat ještě samozřejmě budu, ale asi to nechám na středu nebo na pátek jak navrhuješ. Já zase obdivuju každého, kdo s testováním vydrží čekat, podle mého centra bych měla testovat až 16.7., to bych nedokázala vydržet. Ať už to zkusíš kdykoliv, držím palce ať jsou //
Ahojky, mužů se k vám přidat? 😁 prechazim z červnové skupiny, po nevydařeném ET a předním v dubnu též nevydareny ET…
Dnes jsem po třetím transferu, prvním KET :smiling_face_with3_hearts: