Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mimi1985 to by bylo fajn kdybysme do sebe viděly 😂 a ty jsi měla jaké kvality embryjka?
@Klara0225 píše:
@Mimi1985 to by bylo fajn kdybysme do sebe viděly 😂 a ty jsi měla jaké kvality embryjka?
Měla jsem jen jedno a mělo dvojku… ![]()
@Mimi1985 tak to je dobre embryjko. Byla by škoda kdyby z toho nic nebylo
@Klara0225 píše:
@Mimi1985 tak to je dobre embryjko. Byla by škoda kdyby z toho nic nebylo
jeden vaječník je úplně hluchý, z 9 folikul bylo 5 vajíček, 4 zralá, 2 to zabalila následující den, dvě šla na genetiku, ale jedno bylo vadné, zbylo jedno. S největší dávkou hormonů, co mi snad mohli dávat… tak mám strach, že každý neúspěch povede už jen k horšímu (IVF podstupuji prvně, takže plaším)…
@Mimi1985 neboj oni ví co dělají a určitě zkusí vše možné aby z tebe ty vajíčka dostali 😂 já mám zas opačný problém a to, že mám hodně folikulu. Zatím jsem jedno ivf při kterém mi odebrali 44 vajíček, ae to množství taky nebylo nejlepší, protože z takového počtu mi zůstalo krásných 8 embryí. Všechny se mrazili. Jedno mi zavedli při ketu a zbytek zůstal u ledu😂
Ahojte.ja som 7.den po Ket.Test si planujem robit az ten 13.den.
Musim vydrzat. Občas je mi dost nevoľno, návaly tepla…a pobolieva podbruško. Tak uvidime..ci tento krat to bude dobre znamenie
držím Vam palce
@Megina18 píše:
Ahojte.ja som 7.den po Ket.Test si planujem robit az ten 13.den.
Musim vydrzat. Občas je mi dost nevoľno, návaly tepla…a pobolieva podbruško. Tak uvidime..ci tento krat to bude dobre znameniedržím Vam palce
Návaly horka jsem měla taky…pak zase ruce jako led…večer v posteli 2 deky a zima a ráno jsem byla schopna jít ven jen v tílku…ale naposledy předevčírem no.
Dámy a jak jste to měly s menzes? Když mi menzes vychází na zítra (pokud přijde - doufám, že ne) a testovat mám až za 6 dní, jak to vycházelo vám?
@Mimi1985 no já ms sama od sebe nemivam. Max tak 3-4× do roka. A po ketu stejně bereš léky co by ti tu MS neměly spustit ne? Utrogestan, duphaston, gynprodyl nebo něco takového. Jako i přes ty léky to můžeš dostat, ae to mě se nikdy teda nestalo
@Klara0225 píše:
@Mimi1985 no já ms sama od sebe nemivam. Max tak 3-4× do roka. A po ketu stejně bereš léky co by ti tu MS neměly spustit ne? Utrogestan, duphaston, gynprodyl nebo něco takového. Jako i přes ty léky to můžeš dostat, ae to mě se nikdy teda nestalo
Zavádím jen progesteron… Tak nevím, zda
zamezí MS…?
@Mimi1985 jj ty všechny léky jsou vlastně progesterony. Ty by měly držet ms a přijít by měla až po vysazení. Já je beru už několik let a nikdy se mi nestalo, že by ms přišla během užívání, ae samozřejmě stát se to může. Záleží i jakou dávku bereš
@Klara0225 píše:
@Mimi1985 jj ty všechny léky jsou vlastně progesterony. Ty by měly držet ms a přijít by měla až po vysazení. Já je beru už několik let a nikdy se mi nestalo, že by ms přišla během užívání, ae samozřejmě stát se to může. Záleží i jakou dávku bereš
400 mg
@Mimi1985:
A jak dlouho po vysazení přijde ms? Jde mi o návaznost na další stimulaci, kdyby nic..
@Mimi1985 tak to je dostačující dávka. Mě po vysazení ms chodí max do 3tiho dne, ae stalo se mi, že i za týden to je jak kdy
@Mimi1985 píše:
400 mg
Ja brala utrogestan 3×2tablety denne a ms jsem vzdy dostala normalne
..jinak na priznaky bych nedala, ty zmeny muzou byt z hormonu, psychicky..jediny dukaz je test. Budu moc drzet palce. My mame mimco z KET, urcite se take podari