Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Líba1234 jak uz jsem psala vyse, pokazde to muze byt jine, zkus jeste chvili pockat, mozna to bude pripad jako mujnprvni, tj.ze pozitivni test jsem mela az po 14 dnech, z krve jsem to jiz vedela, ze jsem tehu, protoze s tim brichem jsem byla v nemocnici, nevedelimproc se ta tekutina zadrzuje v tele, a ze zacatku i krev asi po 8 dnech byla negativni
@83eve budu testovat az v pondeli anebo utery. Mne dr.po transferu rekl, ze asi budu krvacet kdyz se to nezadari (asi ze jsem z prirozeneho cyklu nebo co). U prvniho tehu jsem citila v podbrisku takove divne pocity, a po ET se mi zacala zadrzovat voda, takze jsem mela silene bolesti bricha az jsem skoncila na pohotovosti. Ted jsou priznaky jen ty bolesti v podbrisku, 3 dny jsem mela nafoukly bricho, obcas me boli vajecniky, a obcas vubec nic necitim. Je to divne, a hlavne 1 den mam pocit pozitivni, jiny zase negativni, ze se nepovedlo. Merim si akorat bazalni teplotu, a ta se drzi 37, 2 - 37, 4.
Ahoj holky tak jsem zpět z dovolené a koukejte
![]()
11 den po KET. Ten vrchní je 8 dní po KET
Co je tu nového?
@Hello Kitty75 děkuju
určitě
Jak si daleko? Kdy plánuješ test?
@Hello Kitty75 píše:
@Tonyax
Tam je hezky, pocházím odtamtud. Nechystáš se lyžovat, že ne?
Užijte si to tam.
nelyžovala jsem, jen se flákala a kupodivu to uteklo ![]()
@vbera píše:
@Líba1234 Já jsem taky testla a taky houbeles. Dneska jdu na krev, tak mi držte palečky.
@Líba1234 píše:
@Tonyax @ii-ivuska Tak já jsem netrpělivá kravka, dneska jsem testla a houbeles.
holky to mě moc mrzí
![]()
@Donýsek píše:
@vbera Je mi to lítoale musím Ti říct, že v tom bohužel nejsi sama
My dnes byli na krvi a bohužel také negativní.. takže my máme poslední šanci na příštím KETu. Máme posledního mrazáčka a pak už nic (a nebo jít znovu do darovaných vajíček, ale na to teď bohužel nemáme)..
to je mi moc líto
Drž se, budeme věřit tomu poslednímu mražáčkovi. Bude to bojovník ![]()
@allmeyo píše:
Ahoj holky tak se přidávám k těm co mají test z krve negativní
jejda další smutná zpráva
, to bylo nějaký smolný období.
![]()
@Kačudis to mě mrzí, že se to odsunulo, ale bereš to pozitivně. Aspoň si užiješ hory
![]()
@damasusan píše:
@vbera KET naplanovan na 13. 2. presne mesic po tom prvnim neuspesnem… Holky jak uzivate tu listovku predepsanou z CAR? Zapomnela jsem se zeptat… a kontryhel pijete az do pichnuti Ovitrelle nebo Pregnylu, nebo uz ne?
super
![]()
@Tonyax Jeee konecne nekdo prolomi tu smulu
Budeme muset vsichni povinne do Jeseniku na dovcu… Moc gratuluju a preju Ti to ze srdce!
@ii-ivuska píše:
Tak definitivně nic…krev negativ.Další pokus za 3 měsíce…
@vbera takže můžeš upravit tabulku…
to mě moc mrzí
jsme na tom stejně.. pouze jeden mražáček.. držím pěstičky do příštího KETu, aby nám to vyšlo ![]()
@Tonyax Snad i muj 2. KET bude uspesny, jako ten tvuj… kdyz toho mame tolik spolecneho…
@Tonyax
Byla jsem v úterý, takže moc daleko ještě nejsem. Testovat se bude asi příští víkend… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.