KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
8.2.14 17:48

@Skarfi ty pocity jsou u me taky jak na houpacce, stejne jako nalady… ale cemu se divit s tou davkou hormonu. Manzel ma se mnou bozskou trpelivost :-)
Me od druheho dne po ket boli prsa, uplne silene. Ale jinak nic. Jen obcas v podbrisku, kdyz dlouho neco delam. Vetsinu casu ale dodrzuji klidovy rezim… Po prvnim et jsou uz v techto dnech zacala spinit, tak zatim klepu, ze tentokrat nic. Ale priznaky na sobe vubec zadne nepozoruji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 18:35
@damasusan píše:
@Tonyax Jeee konecne nekdo prolomi tu smulu :hug: Budeme muset vsichni povinne do Jeseniku na dovcu… Moc gratuluju a preju Ti to ze srdce!
:hug: :hug: :hug: děkuju, moc bych ti přála, aby se druhý KET vydařil. A vydaří se! :kytka: :kytka: :kytka:

@lissa :hug: :hug: děkuju. Co ty? Něco nového? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 18:36
@83eve píše:
@Skarfi ty pocity jsou u me taky jak na houpacce, stejne jako nalady… ale cemu se divit s tou davkou hormonu. Manzel ma se mnou bozskou trpelivost :-)
Me od druheho dne po ket boli prsa, uplne silene. Ale jinak nic. Jen obcas v podbrisku, kdyz dlouho neco delam. Vetsinu casu ale dodrzuji klidovy rezim… Po prvnim et jsou uz v techto dnech zacala spinit, tak zatim klepu, ze tentokrat nic. Ale priznaky na sobe vubec zadne nepozoruji :-(

měla jsem to úplně stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 19:24

@Tonyax
Mě bolí taky, ale přijde mi, že už je to od minulého týdne od Pregnylu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 19:41

@Hello Kitty75 já jsem pregnyl neměla, ale mě bolí před každou MS. Jen jednou nebolely, ale stejně nic.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 19:47
@ii-ivuska píše:
Tak definitivně nic…krev negativ. :( Další pokus za 3 měsíce…
@vbera takže můžeš upravit tabulku…
:hug: :hug: :hug: :hug: to je mi líto. Držím moc palce do dalšího pokusu :kytka:

tak a dočteno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 19:48

Jinak s tou úspěšností KETu, měla jsem zatím dva pokusy a oba se jak vypadá chytly. Jedno mimoděložně a druhé uvidíme..
U nás v centru říkají, že úspěšnost je srovnatelná s ET :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.2.14 19:58

Ja doufam, ze kdyz uz prezili to zamrazeni, tak prezijou vse ;-) tak ti @Tonyax preju, at to tentokrat vyjde! Pregnyl jsem nemela, myslim, ze prsa me spis boli s estrogenu. Je divny, ze vubec na sobe nic nepozoruju. Kazdej se me furt pta, jak se citim a ja rikam normalne… netehotne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 20:02

@83eve děkuju :hug: Že by mohla bolet s estrogenu to mě nenapadlo :think:, taky jsem neměla pregnyl. Beru jen utrogestan, prednison a anopyrin a lepím Estrapatch.
Jinak se cítím taky naprosto netěhotně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
8.2.14 20:24
@Tonyax píše:
Ahoj holky tak jsem zpět z dovolené a koukejte :dance: :dance: :dance:
11 den po KET. Ten vrchní je 8 dní po KETCo je tu nového?

Gratuluju. Tak doufám, že se nás pondělí několik přidá. Já zatím netestovala, ale myslím že zítra to už nevydržím ta nejistota je šílená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
8.2.14 20:28

@Drbna777 Vsem tfuj tfuj tfuj! Drzim palce, hned by se mi slo do dalsiho pokusu veseleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 20:29
@Drbna777 píše:
Gratuluju. Tak doufám, že se nás pondělí několik přidá. Já zatím netestovala, ale myslím že zítra to už nevydržím ta nejistota je šílená.

to mi povídej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025

@Drbna777 zítra budeš kolik dní po KETu? Moc držím palce :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698

No já se hrozně bojím, že to zase nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 20:39

@83eve
To my jsme to tentokrát nikomu neřekli, aby se mě nikdo neptal :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.