Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčata, tak já jsem taky zpět, s očekávaným, neslavným výsledkem. Hcg 0,1, takže tímto se přidávám do klubu negativních krví. Dva cykly mám počkat, a pak můžu začít od začátku další IVF. Už jsem dostala všechny papíry, rozpis léků atd., takže detail jsou už jen ty dva menstruační cykly a pár desítek tisíc, které mi na účtu chybí. ![]()
@Tonyax To je krásnééé. A je super, že ti hned dělali ultrazvuk.
@vbera To je statistika zdravotních pojišťoven a reklamní tahák většiny carů - během tří pojišťovnou „hrazených“ cyklů otěhotní 90 % pacientek. Protože ty tři cykly dají dostatečný počet pokusů a šancí k otěhotnění.
@Líba1234
to je mi líto. dva cykly utečou jako voda. Horší to bývá s těma penězma ![]()
@damasusan @wobludka
děkuju Byla jsem nervózní jak pes ![]()
@Líba1234
děkuju. Už bylo to HCG tak vysoké, že ho tam doktor našel. Takovej flek ![]()
@Tonyax moc moc gratuluji
a drzim pesti at vse probiha jak podle ucebnice ![]()
@Tonyax
A kolikaty den od ketu jsi, ze uz ho tam videl? To muselo byt krasne ![]()
Příspěvek upraven 11.02.14 v 15:25
@Hello Kitty75 děkuju. Jsem teprve 14 den po KETu, ale HCG bylo 1550 a tak už byla vidět bublinka ![]()
@Tonyax
Ja budu testovat v nedeli, abych mohla jit v pondeli cvicit, kdyby to nevyslo…to bude 12.den…
@Hello Kitty75 Neblázni, to může na TT být ještě brzy, abys něco nepokazila tím cvičením. Jestli to je něco náročného.
@damasusan
Jsem v klidu, vždy jsem začala kolem 9. dne krvácet, takže pokud do té doby nezačnu, tak to zatím zruším, pokud začnu, tak vím, že to nedopadlo…Ale ten test si udělám stejně v neděli
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.